Chapter 34

3.7K 239 6
                                    

,,Dobrý den, pánové. Promiňte, že jdeme pozdě, ale museli jsme ještě něco s manželkou zařídit." přivítal Luke všechny přítomné v zasedací místnosti. Přitom mě vedl do čela stolu, kde byly dvě židle.

V místnosti byli převážně muži mezi čtyřiceti až šedesáti. Takže nikdo nebyl můj typ. Cítila jsem však na sobě několik pohledů, ale snažila jsem se to nevnímat. Luke asi vycítil moje obavy a více mi stiskl ruku. Já jsem to uvítala, protože mi to dodalo odvahu. 

Konečně jsme došli ke konci toho stolu. Mně se zdál strašně nekonečný. Sedla jsem si na židli a Luke na židli vedle mě. 

,,Takže, můžeme začít?" zeptal se Luke a otevřel nějakou složku, kterou měl před sebou na stole. Měla jsem ji tam taky a tak jsem ho napodobila a složku jsem otevřela. Byly tu nějaké plány na příští měsíc. 

Už jsem pochopila, proč tu jsem. V papírech byla zmínka o naši firmě. Teda konkrétně o mé části, protože teď je Luke spolumajitel a hlavně sponzor. 

Nějaký pán, mohlo mu být tak padesát a začal mluvit něco o nějakým projektu, který se má uskutečnit někde na západě Austrálie. 

Snažila jsem se vnímat všechy slova, jenže na můj vkus to bylo moc ... nudný. 

Teprve teď jsem si všimla, že tady chybí Calum. Takže jsme já a Luke byli nejmladší v celé místnosti. 

Najednou jsem na svém stehně ucítila dotek, který mě probudil z mého tranzu. Podívala jsem se na Luka, který dělal jako by nic, i když se mu jeden koutek úst zkroutil do úsměvu. Nenápadně jsem ho kopla pod stolem, ale jeho stisk na mém stehně byl silnější a jeho ruka se potom začala pohybovat více nahoru. 

Snažila jsem se nenápadně jeho ruku dát pryč dolů, jenže to jaksi nešlo. Ne, že by mi to nebylo příjemné, ale byli jsme na blbým místě. Seděli tu neznámí lidi a vůbec, je to divný i když vzrušující. 

,,Dobře. Má ještě někdo nějaký návrh?" zeptal se Luke po chvíli všech přítomných a jeho ruka mě nepřestávala hladit po stehně. Všuchni zakroutili hlavou.

,,Tak, tedy schůze skončila, můžete jít." řekl. Všichni se začali zvedat a opouštět zasedací místost. Ta schůze byla kratší než jsem očekávala. 

Všichni pomalu z místnosti zmizeli. Jenom já s Lukem jsem pořád seděla na místě. Jeho ruka pořád byla na mém stehně. 

Po chvilce tu nikdo nebyl. Luke mě začal líbat a nějakým zázračným způsobem jsem se ocitla na jeho klíně. 

,,Tak mě napadlo, chtěla jsi někdy vyzkoušet sex v mé kanceláři?" zeptal se, když jsme se od sebe odtrhli, abychom mohli popadnout dech. 

,,Ehm, vlastně ne." zasmála jsem se. 

,,Tak, co kdybychom to zkusili?" zeptal se a stiskl mi stehna.

,,Vlastně ..." 

,,Pane, Hemmingsi, pán Hood vám volá. Ježiš, promiňte." zarazila se Lukova sekretářka ve dveřích. Ano, TA sekretářka, s kterou mě málem podvedl. V duchu jsem se zasmála. Byla jsem ráda, že nás takhle nachytala, aspoň ji ukážu, 

,,Nic se neděje." usmála jsem se na ni, ale pořád jsem seděla Lukovi na klíně. Otočila jsem se k němu a pošeptala jsem mu, ale tak, aby to slyšelai ona.

,,Dokončíme to později." řekla jsem a otřela se svým rozkrokem o ten jeho. Trochu zasténal a já jsem se pousmála.

Slezla jsem z něho a otočila se na NI. Pořád stála v místnosti a na tváři se ji objevil nechuť, žárlivost, vztek, ... Falešně jsem se na ni usmála a potom jsem následovala Luka, který si konečně zvednul, do jeho kanceláře.

,,Přepojte mi ten hovor." zavolal na NI a potom mě vtáhnul do své kanceláře. 

,,Zdálo se mi to nebo si to, co jsi udělala v zasedačce, bylo kvůli Helen?" zasmál se a objal mě kolem pasu.

,,No, co. Musela jsem si vyznačit teritórium." zasmála jsem se a svoje rty jsem přesunula na jeho krk, což bylo docela těžké, protože jsem byla o něco nižší než on. 

,,Hmm." slastně si povzdychl, ale vyrušil nás zvuk telefonu. Omluvně se na mě usmál a potom šel telefon zvednout. Sedl si do svého velkého křesla v čele stolu a hovor příjmul. 

,,Hemmings." řekl.

Přešla jsem k němu a sedla jsem si na jeho stůl. Luke se na mě usmál a dál mluvil s Calum přes telefon. 

Rozhlédla jsem se po místnosti, už je to totiž dlouho, co jsem tu byla naposledy. Bylo to tu všechno stejné. Jenom na jeho psacím stole přibyl rámeček s naší svatební fotkou. Vzala jsem ji do ruky a pořádně jsem si ji prohlédla.

,,Nejlepší den v mým životě." ozval se najednou Luke, který najednou stál přede mnou. Usmíval se od ucha k uchu. 

Položila jsem fotku na stůl a objala ho kolem krku. 

,,Můj taky." řekla jsem mu a lehce ho políbila. Chvíli jsme jentak stáli u sebe a lehce jsme otírali rty o sebe. 

,,Víš, co bych chtěla?" zeptala jsem se ho po chvíli.

,,Hm, netuším." zasmál se. 

,,Chtěla bych jít na oběd. Mám strašný hlad." zasmála jsem se.

,,A co by jste si přála, paní Hemmingsová? Chceš zajít někam do reastaurace a nebo mám něco uvařit a nebo něco uvaříme společně?" zeptal se s úsměvem.

,,Uvaříme něco společně!" řekla jsem nadšeně.

,,Tak, na co čekáme?" zeptal se mě a už mě táhl pryč z kanceláře. 

__________________________

Ahoj, všichni!

♣Chtěla bych Vám jenom říct, že společně s @Niki_Story píšeme společný příběh se Shawnem Mendese, The Vamps a s Austinem Mahonem. :) Odkaz na příběh dám do komentářů. ♥☺

♣Tento díl bych chtěla věnovat @LoveTortoise . Pokud budete chtít, přečtete si jeji příběh, který se mně osobně líbí. (odkaz na příběh v komentářích)

Mám Vás ráda. ♥♥♥

I Don't Like // l. h.Kde žijí příběhy. Začni objevovat