*2*

156 3 0
                                        


medya: dünya'nın en güzel kızı bee:)


ayaz abi'nin peşinden gittim. kısa süre sonra eve geldik, ayaz abi tam kapıyı çalıcakken onu durdurdum '' ayaz abi bende anahtar var'' kafasını salladı bende hemen kapıyı açtım ikimiz içeri girdik. içeri girdiğimiz an babam yanımıza geldi ve ayaz abiye sarıldı daha sonra annem geldi ve '' merhaba canım, seden ben'' ayaz abi gülümsedi ve annemin elini sıktı ''mehaba seden hanım, ayaz ege bende'' annem tatlı bir şekillde gülümsedi. ulan! bu kadın bana böyle gülümsemiyorr. annem gülümsemesinin ardından konuşmaya başladı '' ne seden hanımı ayazcım? seden teyze de lütfen.'' ayaz abi kafasını salladı, annem eli ile salonu gösterdi hep beraber geçip oturduk o sırada babam konuşmaya başladı. '' ayaz ege, oğlum hoşgeldin çok özledim seni'' ayaz abi babama baktı ayağa kalktı ve babamın elini öpüp '' bende seni çok özledim deniz amcamm'' dedi. ne diyo lan bu! deniz amcam mı AMCAMMM babamı sahiplenmiş bu lan. ayaz abi yerine geçip oturdu o ara yaz geldi ve kucağıma oturdu sonra şaşırmış bir ifade takınıp ayaz abiyi parmağı ile gösterdi. '' aaa abya  bat ağya ayi'' yaz' ın söylediğine her kes gülerken babam konuşmaya başladı '' yazcım ayaz abin, ege oğlum bunlar benim kızlarım ada ve yaz'' ayaz abi bana baktı ve sırıttı bende o sıra utançla dudağımı dişledim. '' biz ada ile tanıştık zaten dimi ada?'' ona baktım ve konuşmaya başladım. '' hı hı, evet biz tanıştık ayaz abiyle'' babam sevinmiş bir ifade ile baktı.

***

sofraya oturduk ve yemek yiyoruz babam ve ayaz abi konuşurken ben ve annemde kendi aramızda konuşuyorduk.ayaz abi benim odamdaki misafir yatağında yatıcaktı evi yeniliyorduk ve kendi odalarımız dışındaki odalar tadilattaydı. birden ayaz abi bana soru sordu '' ada, sen kaç yaşındaydın?'' dedi. ona baktım ve konuşmaya başladım. ''22 yaşındayım ayaz abi'' kafasını salladı ve yemeğine döndü. allahm kafasını sallayışı bile asildi bu adamın. yemeğimi bitirdikten sonra '' baba, anne, izninizle odama gidicem bu gün çok yoruldum.'' babam bana baktı ilk kafasını salladı sonra konuşmaya başladı '' bu gün nerdeydin? portakal ağaçarının orda mıydın yine?'' babama gülümsedim '' evet baba portakalları seviyorum napiyim'' dedim ve masadan kalktım merdivenlere yöneldim babamın arkamdan gülerek '' senin adını portakal koymalıydım'' diye söylendiğini duyunca kıkırdadım ve odama girdim.

***

kendimi odama attım. direk dolabıma gittim ve iç çamaşırlarımı alıp odamdaki tuvalete gidip duşa girdim. iç çamaşırı olarak dantelli giymeyi seviyordum. ne biliyim kendimi sexsy hissetmeyi de seviyordum ondan dolayı bütün iç çamaşırlarım dantel. duşumu aldım ve bedenime havlu dolayıp kurladım daha sonra iç çamaşırlarımı giydim ve üstümü giymek için banyodan çıktım ve gördüğüm görüntü ile şoka uğradım. ayaz abi pijamalarını giymiş ( gri eşofman ve siyah tişört) odamdaki l koltukta oturuyordu şu anda beni bu halde gördüğüne mi yanayım yoks dantelli giymiş olmama mı yanayım bilemedim. okuduğu dergisinden başını kaldırdı ve bana baktı.

ilk üstümü süzdü göğüs bölgemde takılı kaldı. vicudumu tanıtmam gerekirse dolgun ve büyük göğüslerim var ama dikler ince belim hafif toplu bacaklarım var ama diyetteyim benimki ölüm diyeti çünkü bence bacaklarım çok kalın. ayaz abi ayağa kalktı bana doğru geldi dibime girip konuşmaya başladı '' ada, niye bu halde çıktın?''utançla baktım kafamı yere eğdim ve konuşmaya başladım. '' ş-şey a-ayaz abi ben kıyafet almadım da senin de burda olduğunu bilmiyordum o-ondan dolayı'' dedim. daha doğrusu dedim mi bilmiyorum çünkü kekelemekten konuşamadım. 

elini belime koydu ve belimi okşadı. ne yapıyordu öyle? eli çok yumuşaktı yumuşaklığı beni benden alıyordu ama yaptığı şey anlamsızdı benden kaç yaş büyük. boynuma eğildi ve kualğıma doğru fısıldamaya başladı '' ada! siktir bide dantelli giymişsin, niye dantelli giyersin ki.'' kalkan erkekliğini hissettim kendini bana bastırmıyordu ama ona rağmen hissediyordum. '' a-ayaz abi'' boynuma güçük bir öpücük kondurdu '' ama çok küçüksün ada! küçük olmayı geç kardeşimsin'' elimi aldı ve erkekliğinin üstüne koydu ve ağzından bir inleme döküldü, sert sesi ile konuşmaya başladı '' şimdi nasıl inicek bu siktiğimin şeyi'' ne diyiceğim hakkında hiç bir fikrim yoktu. hayatımda ilk defa böyle bir an yaşıyordum bu konular hakkında bilgim vardı diziler filmler vesayre ama hiç yapmadım elimi çekerken daha da büyüdüğünü fark ettim.  kardeşim demişti ve doğru demişti anladığım kadarıyla ayaz abi tek gecelik ilişkilere giriyordu. 

utangaçlığı bir kenara bıraktım ve elimi tekrar erkekliğine getirdim. onunla birlikte olamazdım ama belki rahatlamasını sağlayabilirdim. eşofmanın üstünden okşamaya başladım. '' ada! napıyorsun!?'' dedi. hırıltılı sesi ile. inlememek için zor tutuyordu kendini. bunu sadece birkerelik yapıyorum. rahatlasın diye. kulağına doğru yükseldim ve konuşmaya başladım. '' ayaz abi seninle birlikte olamam ama biraz rahatlamanı istiyorum'' birden çenesi kasıldı, ne olmuştu ki? '' ada! sen böyle şeyleri nerden bilyorsun? YOKS-'' diye bağarmaya başlıyıcağı sırada elimi ağzına dayayıp susturdum '' saçmalama ayaz abi, öyle biri değilim'' dedim ve erkekliğini sıktım. artık dayanamamış olucak ki ağzından inleme döküldü. ''ıh devam et!'' dedi. devam edebildiğim şekillde devam etmeye çalıştım. zevk aldığı ve rahatladığı sürekl bana bakmasından belliydi. bense ona hiç bakmıyordum. ''ada bana bak'' kafamı iki yana salladım, elimi erkekliğinin üstünden çektim ve tuvalete gidip elimi yıkadım. 

ayaz  abi arkamdan geldi beni lavabo ile arasına aldı ve arkamdan kendini bana bastıırp '' hemen üstünü giyin, hemen!'' korkmuş bir şekillde kafamı salladım ve içeri gidip hemen pijamalarımı giydim...


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 20, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

^^portakal mevsimi^^Where stories live. Discover now