Yeni bir aşk.

186 35 3
                                    

Gözlerimden uyku süzülüyordu.Ayakta sarhoş gibi duruyordum.Saat sabahın 10u olmuştu.Uyumaya ihtiyacım vardı ama uyumak istemiyordum artık,sabah sabah çocuk gibi uyuyamıyorum çünkü.Son 1 gün kala yine okula gitmek istemedim.Yine,yeni bir günümü Tunçla birlikte geçirmek istedim.Lakin bu imkansızdı bugün için suzy’e söz vermiştim.Yanından ayrılmak zorunda kaldım.Hoşçakal yine görüşelim dedim ayağa kalkıp.Peki görüşürüz dedi.Çantamı boynuma geçirerek suzy’in yanına gittim.Dün evime gidip beni sormuş.Bugünde hesap soruyor:

-Dün nerdeydin,neden telefonlarımı açmadın,neden yanıma gelmedin?? Şimdi bütün sorularımın cevabını bekliyorum.TEK,TEK!.Önce küçük bir nefes alıp yutkundum.Sonra başladım anlatmaya:

-Dün Tunç’un yanındaydım.Tunç 12.sınıflardan bir çocuk.İyi biri maviş gözlü biri.Onunla sabahladık.Sohbet falan ettik,sahilde dolaştık.Telefonumu kapatmıştım rahatsız etmesin diye..Öyle işte.Gözlerini kocaman açıp yüzüme baktı ‘‘senden hiç beklemezdim’’dedi.Ne yani ben kötü bir şey mi yapmışım?Söylenmeye devam etti.. ‘‘Tanımadığın etmediğin elin çocuğuyla neye dayanarak sabahlıyosun!?’’ Çok sinirlenmiştim dediklerine. ‘‘GÜVENDİĞİM İÇİN SABAHLIYORUM’’dedim.Bana karşı hala kızgındı.Biraz sakin bir tavırla‘‘Yoksa aşıkmısın bu çocuğa’’der demez Ben şok oldum.

-Tabikide Hayırr! Diye bağırdım.Bana inanmasını bekliyodum ama inanmadı.Gözlerimin içine bakıp ‘‘Yalan söyleme bana,senin gözlerinin içi gülüyor eskiden böyle değildi gözlerin!.Ama sana benden küçük bir uyarı sana karışmak istemiyorum ama ya bu çocuk seninle oyun oynuyorsa,ya seni kandırıyorsa,ya sana zarar vermeye çalışıyorsa,ya sana..’’Cümlesini tamamlamasına izin vermedim.

-Bu kadar aşağılık olamaz,böyle bişey hayatta yapmaz,yapamaz!.Bir anda çökmüştüm anlattıkları karşısında.Her erkek gibi olamaz Tunç.Çünkü o farklıydı.Başım uykusuzluktan ağrımaya başlamıştı.Gitmek istediğimi söyledim.Ve oradan uzaklaştım.Kafamı dinlemeye ihtiyacım vardı.Doğru eve dittim.Yatağıma atlayıp müzik açtım.Müzik dinleyip uyuyabilen bir insan değilim aslında değişiklik olsun istedim hayatımda.

Suzy’e  gıcık olmuştum,hayatıma karışır olmuştu.Anlattıkları da aklımdan bir türlü çıkmıyordu.Bugünü göz ardı edip gözlerimi kapadım.Uyuya kalmış olmalıyım ki saatin sesiyle uyandım.Saat 5 olmuştu.Uykum daha gelmiyordu,uyumak istemedim.Kalkıp üstümü değiştirdim siyah keten pantolonumu ve kazağımı giyip dolaşmaya çıktım, ‘‘Tunç’un yanına’’.Bir umutla sahile gittim fakat orada yoktu.Yüzüm düşmüştü.Sahil o yokken daha bir boştu sanki.Arkamı döndüm derin bir nefes aldım.Çok saçma!Gözlerim dolmuştu. Ama gözlerimin neden dolduğunu hala anlamamıştım.Ağlamamak için kendimi zor tuttum.Burnumu herdefasında çekiyodum.Sahilin temiz kokusu bana herdafasında iyi geliyordu.Ama bu sefer iyi gelmemişti.Kendimi biraz olsun toparlayıp eve doğru yol aldım.Boş bir araziye denk geldim.Durdum.Çantamı bir köşeye fırlattım.Avazım çıktığı kadar bağırdım:

- NEDEN BEN YAŞIYORUM,NEDEN ÖLÜ DEĞİLİM ,NEDEN BÜTÜN OLAYLAR BENİM BAŞIMA GELİYOR,NEDEN NEDEEENN ? YAŞAMAK İSTEMİYORUM ARTIK YAŞAYAN BİR ÖLÜ GİBİYİM,, SANKİ BÜTÜN DÜNYANIN YÜKÜ BENİM ÜSTÜMDE.NEDEN HEP BEN NEDEN ? Bağırmamın ardı arkası kesilmiyordu birde üstüne gözümden dökülen yaşlar eklendi işte şimdi bütün içimdeki o aptal zavallı kızı atmıştım.Bu haykırış beni çok rahatlatmış ve beni huzurlu etmişti.Ölü benliğimden kurtulmuştum sanki.Gözlerim mosmor  bir şekilde eve döndüm.Ev boştu ve bu durum mutlu etmişti beni.Son ses açtım müziğin sesini kalbimi VE RUHUMU huzurlu eden tek şey ‘‘DUMAN’’DI.Müziğin o büyüsüne kapılıp uyuya kaldım.

MUTLUYUM.(ARA VERİLDİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin