Feestje ?

43 2 0
                                    

[U bent toegevoegd aan de groep "Plastics"]

Jessica # Welkom . Je bent nu officieel lid van de Plastics.#
Lotus : # Wauw . Ik weet niet wat ik moet zeggen...#
Lindsey : # Hoi , misschien ? Ik kan mijn huiswerk niet vinden. #
Jennifer : { Foto van huiswerk }
Lindsey : # Hoe kan het nou dat jij het hebt ?! En hoe past dat huiswerk in jouw mobiel?! #
Jessica : # Lindsey , Tis dat je knap bent ...#
Lindsey : # Huh ? Nu snap ik er niks meer van ! #

Wauw , denk ik. Slim meisje , die Lindsey. Not. Ik grinnik.

Jessica : # Komen jullie langs ? Slaapfeestje. Mijn ouders zijn niet thuis , misschien kan ik nog een party regelen ! #
Jennifer : # Kheb mijn spullen al klaar staan. Zullen we verkleed gaan ? #
Jessica : # Tuurlijk ! #
Lindsey : # Over 2 uur bij jou ? #
Jennifer : # Sgoed. Kom je ook Lo ? #
Lotus : # Jaa ! #

Ik ga voor de kast staan . Ik zie maar een verkleedsetje, en dat is een onesie van een koe. Ik stop die in mijn tas , en loop naar de woonkamer . ' Kga naar een slaapfeest. ' mompel ik. Mijn ouders kijken verrast op . 'Veel plezier!'

Tring... ik bel aan bij een villa. Jennifer doet open. Ze heeft een kort rokje aan , met daarboven een zwart croptopje en kattenoortjes. Ze ziet er heel erg uit als een slet. ' Hoii !' zeg ik. Ze bekijkt mijn onesie. ' Jessica heeft nog wel een fatsoenlijk setje voor je !' snauwt ze. Ik knik. Gewoon meedoen , denk ik. Ik zie Jennifer met Jessica praten en ga op de bank zitten. Ik zie Jessica aankomen met een korset. ( vorm van badpak , super strak ) en een paar konijnenoren. Ik trek het aan in de wc. Nu lijk ík een slet.

Ik hoor geroezemoes buiten. Allemaal mensen stromen naar binnen. Ik loop naar buiten. Ik dans wat met een paar mensen maar al snel geeft Jessica me een dienblad. ' Elke Plastic moest zich bewijzen , nu jij nog. Deel cocktails uit en als je klaar bent , laat hapjes langskomen. Ik moet gaan. Ciao !' zegt ze vol medelijden .Maar diep van binnen geniet ze van mijn teleurstelling . Ik kijk naar de cocktails en loop rond. Ik ben bij het zwembad beland. Ook hier word volop gefeest. Bij het zwembad is de laatste cocktail uitgedeeld. Ik loop naar de keuken en zie allemaal hapjes staan. Maar ze moeten nog klaargemaakt worden. Ik pak een mes en doe erg mijn best. Vanuit mijn ooghoeken zie ik de Plastics genietend dansen. Lindsey kijkt me vol medelijden aan. Ze zegt wat tegen Jessica en komt mijn kant op. Ze pakt een hapje en doet hetzelfde als wat ik doe. Ik kijk haar aan. ' Meen je dit ?' vraag ik. ' Ik heb het ook meegemaakt...' mompelt Lindsey. Ze vertelde me dat zij de 3e Plastic was. Lindsey valt nog best wel mee , denk ik.

Iedereen staat buiten. Jessica , Jennifer en Lindsey staan in een rijtje, en Jessica heeft een soort van certificaat vast. Ze geeft me het aan. ' Nu ben je echt een Plastic.' zeggen ze vol trots.

' PARTY ! ' gilt Jessica. We hadden een geweldig slaapfeest.

B!tchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu