Capitolul 20 - Bella îi ia locul Marei și câștigă o sperietură regală

3.5K 234 74
                                    

Max. Fratele meu, Max. Ce caută aici? Şi cum nu am mai putut să mă gândesc la el deloc în ultima perioadă? Sunt o soră oribilă. Mereu a încercat să aibă grijă de mine și să mă protejeze și chiar dacă nu reușea, eu mereu apreciam și îl consideram un frate mai mare perfect.
Dar...eu nu sunt de fapt fiica lui, asta înseamnă că Max nu este fratele meu. Dumnezeule, și mama nu era mama mea. De ce nu m-am gândit la asta până acum? Mă simt atât confuză și bulversată.
Și din nou, ce caută aici și de unde știe unde mă aflu?
--- Iubire, ești în ordine?
Scutur din cap în semn de negare, iar Eric își încolăceşte brațele în jurul taliei mele. Îl sărut scurt pe buze, apoi îmi pun capul pe umărul său și oftez.
--- Spune-le gardienilor să îl ducă undeva, nu în temniță că îi omor, și că vin într-un sfert de oră.
--- O rog pe Lucy să le spună, mă informează Melanie, privindu-mă îngrijorată. Chiar e fratele tău?
Încuviințez.
--- Sau credeam că e până acum puțin timp, adaug în șoaptă. Dar asta nu înseamnă că eu nu îl mai consider familia mea.
--- Bineînțeles, Lizzie. Ce ar fi să te ajut să te pregătești? Mells, Liss vine în jumătate de oră.
Îi zâmbesc şatenului în semn de răspuns și cu o mișcare a mâinii sale, toți se evaporă din cameră.
--- Cum ai...o putere aşa de mare în fața lor? Ești mezinul familiei.
Mă ridic ușor și îl privesc în ochii săi de jad, așteptându-i răspunsul.
--- Oh, vezi tu, îmi răspunde cu un oftat. E complicat. Eu...noi facem parte dintr-un fel de asociație secretă a vampirilor tineri, adică excludem membrii Consiliului sau persoane în vârstă. Nu știu cum aş putea să îți explic. Să zicem că în această asociație fac parte numai membrii ai famililor regale vampireşti sau vampiri cu puteri extraordinare. Eu, fie că e dificil de crezut, sunt liderul. Un fel se hm...Vampir Alpha, chicoteşte.
Rămân puțin șocată de destăinuirea lui, dar o maschez repede cu un chicotit.
--- Sigur, durule. Oricum, trebuie să recunosc că ești unul dintre cei mai puternici vampiri pe care i-am cunoscut. Și sexy, adaug și îmi mușc buza, privindu-i abdomnul.
Ridică o sprânceană, surprins.
--- Tocmai m-ai făcut sexy?
Fac ochii mari, iar obrajii mei devin roșii. Sunt o proastă.
--- E în regulă, iubire. Și tu ești foarte...Îmi studiază corpul și mă rușinez, închizând un ochi. Al naibii de sexy și perfectă.
Îmi ia fața în mâini și își lipește buzele de ale mele câteva secunde, apoi mărturisește:
--- Uneori, ca acum, îmi vine să te dezbrac și să...
--- Wowowowo! Oprește-te aici! Să nu cumva să spui următoarele cuvinte, domnişorule! îl avertizez cu mâna în semn de stop.
Își apropie buzele de urechea mea și șoptește:
--- Adică să ți-o trag?
Acum chiar arăt ca o tomată.
--- NU POT SĂ CRED CĂ AI SPUS ASTA! urlu ruşinată.
--- Nu pot să cred că nu înțelegi că nu pot să nu fiu pervers când ești îmbrăcată așa.
Mă trântește pe pat, ajungând deasupra mea. Îmi admiră corpul acoperit doar de o cămașă din mătase verde, extrem de decoltată pentru a fi comodă și mult prea scurtă. Număr până la zece în gând ca să scap de îmbujorare și când îi deschid, realizez că şatenul mă sărută pe gât.
Sărutările lui îmi trimit fiori prin tot corpul și pentru a-l îndemna să continue îmi înfig mâinile în părul lui și închid ochii. Îl aud gemând de plăcere și zâmbesc. Cum aș putea rezista fără el?
Buzele sale ajung într-o zonă sensibilă a gâtului, făcându-mă să gem înfundat, în timp ce mâinile sale se joacă pe sub cămaşa mea se noapte, ajungând în zona sânilor mei.
--- Lissa, nu știi... cât de îngrijorat... am fost în...timp ce aveai acel coșmar. Te iubesc, Liss. M-ai speriat...de moarte, îmi spune printre sărutări.
Îi ridic capul în așa fel încât buzele sale să fie la același nivel cu ale mele și i le atac. Îmi încolăcesc picioarele de talia sa, iar prințul se lipește și mai mult de mine. Trebuia să fac ceva, dar nu îmi mai aduc aminte ce. Atingerile sale sunt himnotizante. Prin câteva mișcări își dă jos tricoul alb și îl aruncă pe jos, apoi urmează rochia mea. Mă simt expusă, deși sunt în sutien. Norocul meu că am uitat să îl dau jos. Simt scântei pe fiecare porțiune de piele care se atinge cu a lui. Buzele sale mă fac să îl vreau și mai mult. Încep să îl zgârii pe spate, lipindu-l de mine și mai mult. Îi simt umflătura din pantaloni peste chiloții mei și pentru prima oară în viață mă simt foarte...excitată. Sună atât se ciudat și înainte nici măcar nu mă gândeam că eu voi putea pronunța chiar și în minte acest cuvânt, dar am descoperit dragostea și lucrurile s-au schimbat.
Limba lui îmi explorează gura, nestingherită, iar buzele noastre au început un vals care nu vreau să se termine niciodată. Am nevoie de el, de atingerile sale, de dragostea sa, de tot ce este legat de el. El este jumătatea mea și mereu a fost.
Şoldurile noastre încep să se miște în același ritm și realizez că sunt invadată de plăcere numai prin niște frecări. Gemem la unison în sărut, iar eu îmi împleticesc degetele în părul său în timp ce el se joacă cu câteva șuvițe de ale mele.
--- Eric, îi gem numele, buzele mele fiind încă lipite de ale sale. Simt cum nu mai rezist, dar mi-e teamă să recunosc.
--- Lissa, te iubesc atât de mult. Te rog, te vreau atât de mult.
--- Şi eu, șoptesc neştiind ce aș putea spune. --- Aaaaaaaa! Ochii mei ard! urlă o psihopată, făcându-ne să ne despărțim imediat.
Eric mă acoperă cu o pătură și în ciuda umflăturii sale gigantice din pantaloni -- Zeiță, iubitul meu are cu ce se mândri (De când sunt așa perversă?) -- reușește să își ia tricoul pe el.
Mie îmi vine să intru în pământ de rușine, dar noo, el trebuie să zbiere.
--- Nu știi să ciocăni la ușă, roșcato?! Și să nu cumva să te mai plângi că te ard ochii! Și eu ar trebui să mă plâng că din cauza ta nu am putut în sfârșit să îi arăt iubirii vieții mele cât de mult o iubesc și ce aș fi in stare să fac pentru ea! zbieră nervos.
Rămân cu gura căscată. Niciodată nu l-am mai văzut atât de nervos și iritat și e puțin înfricoșător. Reușesc să îmi pun halatul agățat de stâlpul patului pe mine și să mă duc lângă Eric. Îmi pun mâna pe pieptul lui, acesta calmându-se instant.
Bella începe să tremure de spaimă, iar în numai câteva secunde Joshua apare de nicăieri, îmbrățișând-o.
--- La naiba, frate! Ai speriat-o de moarte. Gata, pisicuța mea mică. Totul va fi bine, nu s-a întâmplat nimic.
--- Ea a intrat aici, exclamă Eric. Mă pun în fața sa și îl sărut cast pe buze, punându-mi mâinile după gâtul său.
Îmi pun capul pe umărul său și îmi lipesc buzele de semnul Impregnării definitive, care fie că este ascuns de harul şatenului, există. Tresare, apoi își cere scuze.
--- Îmi pare rău Bella, eram doar nervos, pentru că...nu contează. Scuză-mă. Deci, ce te aduce pe aici?
Fata se uită la el, își șterge o lacrimă și spune cu glas răgușit:
--- Voiam să îi zic Lissei să se grăbească, pentru că mai are treizeci de minute să se pregătească. A trecut deja jumătatea de oră, dar Melanie le-a dat ordin gardienilor să aștepte mai mult pentru că, și citez, Domnița Elisabeth are lucruri personale importante de dus la capăt și nu poate fi gata pentru o întâlnire neprogramată într-un timp atât de scurt.
Oh, asta uitasem. Trebuie să mă duc să mă revăd după trei ani cu fratele meu mai mare cu doi ani decât mine. Vai de mine.
--- Stai, exclam cu voce tare. Prin treburi importante să înțeleg că...ne-a pândit? întreb ruşinată.
--- Afirmativ, chicoteşte pisica motanului regal. A spus că gemeai ca un animal în călduri. Sau a zis ca un raton cu nuanțe diferite de alb în jurul ochilor? Habar nu am, dar nu cred că știe cum geme un raton, deci probabil e prima variantă. Sau e o ciudată care se duce în natură și urmărește cupluri de ratoni și ratonițe cum se împerechează?
--- C-Ce?! Nu e adevărat! ŞI DE CE AI MAI VENIT AICI DACĂ ȘTIAI ASTA? urlu, realizând că nu are sens ceea ce a făcut.
--- Păi...Nu am mai auzit nimic deci am presupus că s-a terminat distracția! spune cu o față de nevinovată.
--- Eric a avut toate motivele să țipe în cazul ăsta. Ne-ai violat intimitatea, Bella! Este inacceptabil. Plecați amândoi. O să fiu gata când voi fi și cu asta basta! țip și ușa li se închide în nas, eu rămând șocată.
--- Cum am făcut asta, Eric? Nu mi-am orus mâinile la tâmple.
--- Nu am nici cea mai vagă idee, iubire. Probabil ți-au crescut puterile, afirmă cu un zâmbet.
--- Poate, șoptesc.
--- Vrei să facem un duș? zice deodată, luându-mă prin surprindere.
--- Adică...amândoi?
Ridic o sprânceană și bat din picior ușor nervoasă. Nu am mai făcut așa ceva până acum și fie că relația noastră e avansata...mi se pare...nu găsesc nimic potrivit care să arate ce cred despre asta, fiindcă nici eu nu sunt sigură.
--- Da, raza mea de lună, îmi șoptește la ureche cu o voce groasă. Nu trebuie să fii îngrijorată.
--- Nu sunt. Eu doar mă gândeam că nu o să pot să...mă bucur din plin de asta, știind că fratele meu este aici, recunosc jenantă.
--- Oh, e tot ce spune, dar pot să îmi dau seama că se simte rănit.
Îi ridic bărbia și îmi lipesc fruntea de a lui, apoi îi propun încet, pe un ton seducător.
--- Nu fii supărat, scumpule. Promit că la noapte, înainte de culcare, facem asta. Și stăm mai mult decât am fi stat acum.
Rânjește pervers și mă trage spre el, punându-şi o mână după talia mea.
--- Lissa, dacă nu venea Bella...Erai...voiai să...Erai gata să faci dragoste cu mine?
Mă privește intens în ochi, încercând parcă să vadă dacă voi spune adevărul sau nu.
--- Eu...Eric, nu știu. Nu mai știam de mine și...cred că da, pentru că nu mai rezistam, îi mărturisesc. Vreau să știi că te înțeleg. Fie că pare greu de crezut, eu realizez că ție probabil îți e greu. Mai ales că suntem Impregnați și dorința se intensifică și știi că vom fi pe veci împreună și vrei să fim unul. În plus, încep să...să îmi doresc și eu să trecem mai departe. Eric, tu ești totul pentru mine. Tu ești lumea mea, înțelegi? În vis te-am pierdut și nu vreau să las să se întâmple asta în lumea reală. Aş muri pe loc dacă aş ști că tu ai pățit ceva, continui cu lacrimi în ochi. Uneori cred că nu realizezi că pentru mine doar tu contezi. Contează și ceilalți, bineînțeles, dar tu ești pe primul loc. Mereu vei fi. Te iubesc mai mult decât orice pe lume și nu credeam că voi ajunge vreodată să îți spun asta sau să mi se întâmple asta. Am ajuns aici ca prizonieră și acum mă simt aici ca o prințesă alături de alesul ei.

Vampire and princess at 18 years oldWhere stories live. Discover now