Tanıtım

18.1K 507 72
                                    

Öncelikle bu benim yayınlayacağım ikinci hikayem. Başka yazdığım hikayelerde var ama birden arkadaşlarımın ısrarı ile buna başladım. Umarım sizde seversiniz. :)


Karakterler

Karakterler

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Dawson-Safkan vampirimiz, yani doğuştan vampir ve 420 yaşında. Babası şu anki vampirlerin kralı. Gelecekte onun yeni kral olması isteniyor ama onun umurunda bile değil. Sınıf ayrımından ve soyluların davranışlarından hoşlanmıyor.

Narcissa-Avcı kızımız ve ailenin üvey kızı. Babası sayesinde yetenekli avcılar arasında. 24 yaşında. Vampirleri aldığı eğitimle zevkle avlayan biri ama klanında pekte sevilen biri değil. Bunun nedeni ise avcı kanı taşımıyor olması.

Rio-Diğer bir safkan vampirimiz ama durumu biraz karışık. 254 yaşında. Soylular arasında olması gerekirken ayak takımı denilen grubun arasında. Emrinde bir sürü vampir olan bir komutan. Prensin tek yakın arkadaşı.

Mia-Son doğan safkan vampir, 102 yaşında. Ondan başka safkan kız yok. Çünkü safkan bebeklerin hepsi erkek olarak dünyaya geliyor.  Dawson'ın kuzeni olan bir prenses. Dawson'ın seçimleri en çok onun hayatını etkiliyor. Dawson'ın kral olmama isteği yüzünden gözler onun üzerinde. Çünkü Mia'ı alan tahtı da alacak. Onu ise gözü sadece tek bir kişiyi görüyor, asla sahip olamayacağı. Olmasının bile yasak olduğu, Rio.


Safkan Laneti (I.Kitap)Where stories live. Discover now