KAPITTEL 9

1.1K 52 4
                                    

På vei til skolen neste dag fortalte jeg Camilla om alt som hadde skjedd. Hun tok hele tiden å klemte meg og sa: "omg seriøst Amalie tenk at du har fått deg kjæreste, syykt søtt!" Jeg bare smilte og var utrolig glad selv. "Haha jaa", sa jeg: "men jeg lurer litt på hvordan det blir på skolen i dag".
Da vi kom på skolen måtte vi skynte oss siden det allerede hadde ringt inn.
- Unnskyld, sa vi til læreren og jeg satt meg på plassen min ved siden av Noah.
Han smilte til meg og sa hei men gjorde ikke så mye annet. Det var greit, tenkte jeg, for det var jo liksom midt i timen.
I det ene friminuttet kom han bort og klemte meg og vi snakkte litt om alt mulig rart. Da vi skulle gå hjem ga han meg en god klem og kysste meg på kinnet. Jeg ble veldig glad og tenkte på det hele tiden. Jeg kunne fortsatt ikke virkelig forestille meg at vi var sammen. Etter at jeg hadde komt hjem og gjort leksene fikk jeg melding fra Noah. "Kan jeg komme til deg?❤️"
"Ok❤️❤️" svarte jeg bare. Jeg visste egentlig ikke hva annet jeg kunne skrive. Da han ringte på døra var klokka ca halv fire. Vi gikk på rommet mitt og først snakkte vi bare veldig lenge. Det var veldig gøy å bli godt kjent med ham. Han hadde en bror som het Markus, som var like gammel som Emma. Jeg fortalte at jeg hadde en lillesøster som het Emma og at hun var 7 år gammel. Etter det spurte jeg om vi skulle se en film. Vi så på en som var på netflix og han holdt meg i armene sine og strøk meg over håret. Jeg kjente at jeg var så utrolig glad. Når filmen nesten var ferdig ropte mamma: "Amalie det er middag!"
"Jeg må nok gå ned og spise, du kan bare vente her hvis du vil" sa jeg til Noah. Han nikket og jeg gikk opp. Da jeg kom opp spurte mamma meg: "hvem er det du har på besøk da?"
Jeg svarte: "næh det var bare noah.
"Bare Noah?" Spurte hun. "Du har jo hatt besøk av ham flere ganger nå"
"Bare to mamma" sa jeg og rødmet litt.
"Jamen da syns jeg du kan spørre ham om han vil komme ned og få noe å spise han også".
Derfor gikk jeg opp til Noah og spurte: "ehm mamma lurte på om du ville ha noe å spise du også? Du må ikke altså, foreldrene mine er ganske kleine altså".
Men han sa bare: "jojo det kan jeg godt".
Vi spiste taco siden det var Emma sin tur til å velge middag, og hun valgte alltid det samme.
"Såå, du har vært her et par ganger du"
"Pappaa" sa jeg for å vise at han skulle slutte
Men Noah sa bare "joda" og smilte.
"Skjer det noe mellom dere da?" Spurte mamma.
Jeg stønnet bare litt og så ned i bordet. Dette var bare håpløst. Hvorfor måtte de alltid være sånn.
Jeg hørte Noah sin stemme si: "jo altså, ehm vi er sammen".
Han dultet litt borti meg og jeg måtte bare smile.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jeg vet at jeg ikke har skrevet på utrolig lenge, men jeg har bare ikke hatt ideer og ikke så mye tid. Jeg beklager virkelig og håper dere forstår❤️❤️

NEW SCHOOL, NEW BOYS // fullførtOnde as histórias ganham vida. Descobre agora