1.

4.7K 99 19
                                    

MAMM!
'Wat is er liefje?'
"KOM IS!"
Ik lig chill op mijn bed tv te kijken. Ik heb een grote kamer. Waar alles in staat. Bijna een woonkamer. Ik heb zelfs mijn eigen koelkast.
Ik hoor mijn moeder de trap op rennen.
'Liefje wat is er?'
"Nou de afstandsbediening ligt daar op dat kastje en ik kan er niet bij"
'En daarvoor moet ik helemaal naar boven komen?' Ze kijkt me een beetje boos aan. Maar ze kan niet langer dan 3 seconden boos blijven.
'Oke lieverd'
Ze pakt de afstandsbediening en geeft hem aan mij.
'Ga je zo slapen lieverd?' Vraagt ze.
"Jup doe ik."
Ik pak een andere afstandsbediening en druk op het knopje van de gordijnen en ze gaan dicht. Dan druk ik op een ander knopje en het licht gaat uit.
Soms sta ik er bij stil dat ik het echt heel erg luxe heb en chill.
Ik ga liggen in mijn 2persoonsbed en zet met het knopje de tv uit.

Het is woensdag en ik word om 10 uur wakker. Ik heb thuisles en die begint om 12 uur, dus ik heb de tijd. Ik doe mijn zwarte sexy jurkje aan, met een vestje. Ik doe mijn zwarte gympen aan. Ik heb ze gister gekregen, ze waren 350 euro. Niet zo duur dus. ;)
Ik doe mijn haar in een soepel knotje en doe mijn mascara op. Ik poets mijn tanden. Nouja het apparaatje poetst mijn tanden en terwijl dat gebeurd was ik mijn handen.

Ik ren de trap af. Mijn ouders werken allebei en onze hulpster staat in de keuken schoon te maken. Zij geeft mij ook bijles en maakt ons eten. En doet eigenlijk wat een moeder moet doen. Soms baal ik ervan dat mijn ouders nooit thuis zijn.
Maar aan de andere kant werken ze niet voor niets. We zijn namelijk erg rijk.

'Heej Amanda' Roep ik naar de hulpster.
'Hallo Emily, gaat het goed?' En ondertussen zet ze mijn ontbijt op tafel.
Het is ei met spek. Ik eet het rustig op. Amanda komt naast me zitten. Ze woont hier ook in huis. Alleen gaat ze s'avonds altijd van 7 tot 9 uur naar haar eigen huis. Om even bij haar hondje te zijn. Als ze daar dan is geweest verteld ze altijd enthousiast over Billy haar hondje.
Ook nu begint ze weer.
'Weetje ik heb gister Billy een nieuw trucje geleerd... Blablabla.'
Ik bedenk ineens dat ik ook een hond wil. Eentje die alle aandacht aan mij geeft en er altijd voor me is. Zo eentje die altijd met me speelt en zorgt dat ik nooit alleen ben.
Ik vraag het vanavond wel aan mijn vader.
'Kom Emily we gaan een uurtje zwemmen en dan gaan we je schoolwerk maken.'

We hebben in onze kelder een mega groot zwembad en een bubbelbad. Amanda en ik gaan altijd twee keer in de week hier zwemmen. Gewoon voor de lol. Amanda is eigenlijk de enige die er altijd voor me is.
We zwemmen een uurtje, en kleden ons aan om mijn schoolwerk te maken.
-------

The loverboyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu