Zafrina

371 15 3
                                    

Renesmee beni görünce direk Jacobun elini bırakıp bana ve babasına sarıldı bu çok komikti Edward baba olmuştu ben anne olmuştum evlenirken bunu düşünmüş müyüdük , evet bir kere düşünmüştük düğünden önceki gece ama bu şekilde düşünmemiştik .
Artık kızıma karşı kendimi daha kontrollü hissediyordum kokusunu içime çekebiliyordum kokusu babası gibiydi Edward gibi baş döndürücü değil ama yinede hoştu.
" Ee vampir sezonu bittimi çocuklar ?" dedi Jacob dişlerinin hepsini göstererek gülerken onun arkasından birkaç gülme sesi daha geldi tabiî ki en kalın gülüş Emmett ın kiydi .
" Yapma Jacob." Dedi Renesmee .
"Ama eğlenceli." Dedi Jacob ve devam etti "Hem eve bir buçuk haftadır gelmiyorlar bu onların suçu" buna karşın gülümsememe hakim olamadım cinsel hayatımdan konuşulurken ne kadar rahattım böyle.
"Jacob bir daha böyle konuşursan Renesmee yi göremezsin" tehditim işe yaramış gibi gözüküyordu çünkü Jacob cevap bile vermedi gözlerinden üzgün olduğu belli oluyordu sözlerim çok sert gelmişti.
"Tamam Şaka Yapıyordum"dedim buna karşın mutsuz yüzü bir anda yeniden doğmuş gibi aydınlandı sonra Renesmee nin elini tuttu .
"Hey Bella avlanacak mısınız ?" diye sordu Rosalie gözleri siyahlaşmıştı aynı benimkiler gibi evet anlamında kafamı salladım .
"Tamam" dedi ve içeri girdi onun arkasından bizde içeri girdik .

AMAZONLAR

Zafrina

Peşimdekinin kim olduğuna dair hiçbir fikrim yoktu ama şunu anlamıştım gücüm ona işlemiyordu ve bana yetişmek üzereydi ormanın içinde düm düz koşuyordum aralıksız iki gün olmuştu ve peşimdeki vampir bana artık çok ama çok yakındı düm düz koşmaya devam ettim kaçmaya çalışıyordum ama olmuyordu çok hızlıydı ilerde bir dere olduğunu anlamıştım eğer oraya hızlı inersem bir şansım olabilirdi dereye çok yakındım takipçim hala peşimdeydi son şansımı denedim ve ağaçların arasından dereye fırladım fırladığım anla karşıdaki taşları görmem bir oldu işte o anda olayı kavradım rakibimin planı çok iyi işlemişti beni istediği pusuyu kurduğu yere getirmişti ve beni yakalamıştı iniş yapacağım kayaların üstü vampir kaynıyordu fakat onlara da gücüm işlemiyordu artık yapa bileceğim bir şey kalmamıştı kayaya indiğim an üstme çullandılar ve beni yakaladılar.
Ellerimi arkada bağlayıp dizlerimin üzerine çökelttiler ve bir anda bir acı hissettim.
Artık peşimde kimin olduğunu anlamıştım tek kelime yeterliydi VOLTURİ.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 08, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Alacakaranlık - Doğu ve BatıWhere stories live. Discover now