I love to read the words you used

61 5 0
                                    

Dan POV :

Will en ik gingen naar de eerste bladzijde van het dag boek van Luanna en dit is waar haar dagboek begint, Will en ik lezen allen maar wat stukken uit het dag boek.

Ik ben Luanna Farquarson , ik ben 14 jaar en ben 17 Februari jarig , ik zit in de 2de klas HAVO en ik speel gitaar en Piano. Ik heb een broer die William heet maar ik noem hem Will omdat dat leuker klink.

2001

mijn ouders zijn hippies ,en we wonen op een woonboot , mijn moeder speelde piano en mijn vader een gitaar. Will en ik kregen dan altijd les van mijn vader , hij leerde ons al gitaar sinds we klein zijn.

We hadden een piano staan in de woonboot en ik sliep in een kamer met Will , dat was geen pretje.

Mijn moeder vertelde me dat ik voor mijn geboorte nog een oudere broer had eentje die ouder was dan Will , hij was al vroeg uit huis maar hij leeft niet meer omdat een hart aanval kreeg.

Vandaag kregen Will en ik te horen dat we gaan verhuizen naar een echt huis, een echt huis. De woonboot waar we nu op leven hebben mijn ouders al heel erg lang.

Ik heb er een hekel aan dat we op een woonboot wonen en dat mijn ouders hippies zijn , ik schaamde me altijd kapot toen ze me ophaalden van school,en hoe ze me kleden .

Mijn moeder kocht altijd mijn kleding en ik combineerde dat dan altijd op mijn eigen manier , meestal een panty met een kort broekje en een T-shirt.

Iedereen verklaarde me voor gek op school , behalve een meisje haar naam was Angel,zij was heel erg rijk ze woonde in een groot huis dat mooi was , soms was ik best wel jaloers op haar leven.

Zij had ouders die niet raar doen mijn ouders hebben het over allerlei dingen over geesten en goden en allerlei rare dingen.

De ouders van Angel waren modern , ze hadden alles nieuw , ze verzorgen mij ook soms , ik mocht wel eens met hun mee eten en ik kreeg soms de oude te kleine kleding van Angel.

Daar was ik ze heel erg dankbaar voor, ik vertelde Angel dat ik eindelijk een normaler leven krijg omdat ik ga verhuizen naar een huis. Een echt normaal huis.!

Ik had een wens lijst gemaakt van mijn wensen die ik zou willen laten uit komen , ook al weet ik zeker dat ze nooit uit gaan komen.

*Naar een concert gaan van mijn favoriete band

*een gelukkig leven hebben

*muziek lerares worden

*een diploma krijgen

*een droom prins vinden die beroemd is en blauwe ogen heeft

*Naar New York gaan

Het is misschien een raar wens lijstje maar zo ben ik nou gewoon raar.

2002

Het is een jaar later ik woon in een huis ik heb een eigen kamer en we zijn af van die vreselijke woonboot, in mijn kamer stond een bed een bureau een kleding kast en een bed met een dromen vanger .

Het was vandaag Will's 18de verjaardag en ik mocht mijn Angel uitnodigen , ze nam haar skateboard mee . Will had ook zijn beste vriend bij zich zij gingen ook skateboarden.

Ik vroeg aan Will of met ze mee mocht gaan , maar Will stak zijn tong uit en zei: je hebt je eigen vrienden ga weg.

Will ging altijd met zijn stomme vriend skateboarden , Angel en ik besloten om Will te achter volgen , maar ik zie dat Will bij een groepje jongens staat, Will voelt zich zeker stoer omdat hij nu bij de oudere kinderen hoort.

Bastille-Things We Lost In The Fire ∆Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu