The sun will rise with my name on your lips

132 6 1
                                    

Luanna Pov:

Als Dan de deur opent doet kom ik in een super modern huisje.

Als eerste kom je in de keuken,Achterdoor is de woonkamer.

Als Dan de slaapkamer laat zien legt hij zijn spullen neer,hij zegt dat ik hier slaap.

Een twee persoonsbed ?Dan lacht en zegt 'niet denken dat we een bed moeten delen 'ik slaap op de bank jij op mijn bed,Gasten gaan altijd voor.

Als ik op het bed ga zitten leg ik mijn rugzak neer en doe ik mijn jas uit en zet hem er in. Ehm Dan? Ik heb niks om in te slapen.

OW natuurlijk zegt Dan hij pakt een shirt uit zijn kast en geeft het aan mij hij zegt,Meer heb ik niet ik heb alles in de was liggen en de broek die ik zelf gebruikt heb ik al gebruikt dus dat is niet zo fris.

Als Dan de badkamer in gaat kan ik me omkleden,Ik ga al liggen,Ik kan niet slapen. Als Dan uit de badkamer komt zegt hij trusten je kan naar me toe komen als er iets is.

Trusten zei ik terug.

Alle lichten gaan uit het is donker ik kijk wat op mijn telefoon of ik, ik nog wat mails heb binnen gekregen over mijn werk maar nee helemaal niks .Ik zit nog helemaal met die knuffel met Dan in mijn hoofd.

Als ik probeer te slapen lukt het me toch niet ik kijk op mijn telefoon hoe laat het is,het is half 3 best al laat.

Ik ga zitten op bed en probeer mijn rugzak van de grond te vissen,maar het lukt niet het is te donker.

Als ik me opeens met mijn elleboog tegen niets stoot schreeuw ik keihard auw!

Ik hoor iemand rennen en het licht gaat opeens aan,het is Dan hij vraagt op het gaat terwijl ik met mijn hand over mijn elleboog wrijf,Ja gaat wel heb mijn elleboog gestoten,en ik kan niet slapen.

Dan komt bij me op bed zitten hij vraagt of ik hem gezelschap wil komen brengen in de woonkamer.Ik lach Dan staat op en steekt zij hand uit naar mij. Ik leg mijn hand op de hand van Dan en hij trekt me mee naar de woonkamer.

We gaan zitten op de bank,Dan zet de televisie aan en vraagt me welke film ik leuk vind,ik zeg dat het niet uit maakt dus zet Dan een random film op.

Dan was na een moment helemaal afgeleid als ik naar hem kijk zie ik dat hij de hele tijd naar mij staart,Wat is er vraag ik hem hem .

Als we een tijdje op de bank zitten doe ik mijn armen over elkaar en krimp ik mezelf een beetje in ik heb het echt koud.

Dan vraagt me of ik het koud heb,Hij doet heel voorzichtig zijn arm om me heen ,Als ik merk dat hij het wel wil maar niet weet of ik het wil ga ik heel dicht tegen hem aan zitten en leun ik met mijn hoofd op zij schouder.

Bastille-Things We Lost In The Fire ∆Where stories live. Discover now