SHELLEY İLE RÖPORTAJ

2.7K 105 1
                                    

Shelley Hennig, Malia&Stiles, yeni karakter olan Theo ve Çöl Kurdu hakkında konuşuyor!

Teen Wolf ekibi, uzun bir aradan sonra Beacon Hills Lisesi'ne geri döndü ve dizinin yıldızı Shelley Hennig, okul koridorlarına döndüğü için daha fazla mutlu olamayacağını dile getiriyor. ''Bu eve dönmek gibi,'' TVLine'a konuşmaya devam ediyor. ''Ara verdik, aralarda filmler çektik ama geri döndüğümüzde 'Biz, burada olmak için yaratıldık.' diye düşündük.''

-Dizide tamamen olduğun 2. sezonun olacak, artık ''yeni kız'' olmamak güzel olmalı.
Shelley: Bilirsiniz, aslında hiç yeni kız gibi hissetmedim. Başlangıçtan beri hissetmedim ve bunun için ekibe, çalışanlara beni bu düşünceden uzak tuttukları için teşekkür ederim. Kimse benim için yeni gelmiş muamelesi yapmadı ki bundan memnunum, ama bunu Dylan Sprayberry'e yapıyoruz.

-Ah, Dylan Sprayberry dizinin ''yeni kızı.''
Shelley: Evet, ''yeni kız'' o, bizde ona işkence ediyoruz.

-5. sezondan hangi bölümleri çektiniz?
Shelley: Her bölümden sahneler çektik, farklı bölümlerden ama hala sezonun ilk yarısı olan 5A'nın çekimlerindeyiz.

-5. sezon bıraktığımız yerden mi devam edecek yoksa tamamen farklı bir hikayeden mi başlayacak?
Shelley: Bıraktığımız yerden başlayacak diye hissediyorum ama ortada çok fazla heyecanlı olduğumuz şey var - ve korkmamız gereken şeyler olacak. Ve geçmişi unutmayacağız, dizide sevdiğim şeylerden biri de bu. Ölen karakterleri unutup yolumuza devam etmiyoruz.

-Malia hala annesinin kim olduğunu bilmiyor. Bunu öğrenmek için odaklanacak mı?
Shelley: 4. sezonun son bölümünde bahsettiğimiz son şeylerden biri de Çöl Kurdu'ydu. Bir oyuncu olarak, o sahneyi okuduğumda, bunun gelecek sezonun bir parçası olacağını anlamştım. Bence Malia için annesinin kim olduğunu öğrenmek önemli bir şey ve biz de bunu açıklamaya çalışacağız. Bu Malia için çok önemli ve bunu göreceğimize inanıyorum.

-Stiles&Malia hakkında biraz bilgi verir misin?
Shelley: 4. sezonu gerçekten iyi bitirdiler ama bu sene son sınıfta olacaklar ve eğer son sınıftaysan, hayatında önemli şeyler olur. Vermen gereken büyük kararlar vardır, ''lisenin sevimli şeyleri'' de buna dahildir. ''sevimli'' kelimesini Malia için kullanmazdım;sadece bu ona uygun gelmiyor.Ama gerçek hayatlarını bir sonraki aşama üzerine taşımak için büyük değişiklikler ve kararlar vereceklerinden eminim. Onların hayatlarındaki gerçekçiliği görmek için çok heyecanlıyım. Bu Teen Wolf ve burada hiçbir şey düzgün gitmez. O yüzden Stiles ve Malia'nın ilişkilerinin sınanacağı bir şeyler olacağından eminim.

-Kira ve Malia, geçen sezon oldukça iyi bir arkadaşlığa sahipti. Bu sezon daha fazla sahne görecek miyiz?
Shelley: Ah, neredeyse eminim. Birbirimizle gerçekten çalışmayı seviyoruz ve bence bu müthiş bir eşleştirme; insanların ve yaratıklara tekmeyı basan iki kız, yardıma ihtiyacı olmayan iki kız. Arden ve ben beraber oynamayı sevioruz ve Comic-Con'da buna dair geri dönüşler aldık. Bunu hiç düşünmüyordum- bana göre kızlar, bir çok tekme basabilir. Hiç şöyle olmamıştım, ''Aman Tanrım, insanlara tekmeyı basan bir karakteri canlandıracağım!'' Bana göre, bu çok normal. Ama televizyonda ve dizilerde, bunun çok nadir bulunduğu gördük. Ama bunların tüm yanı sıra, güçlü bir kadını oynamak inanılmaz bir parça.

-Ayrıca resmi Teen Wolf sayfasının seninle ilgili paylaştığı videoyu izlerken çok eğlendik. Malia'nın şortlarının birşeyini mi seviyorsun?
Shelley: Aman Tanrım,[Gülüyor] bu çok utanç verici. Videoyu Grammy ödüllerinden döndükten bir kaç saat sonra çektik ve hala yorgundum. Ama Malia'nın sürekli şort giymesini seviyorum çünkü bunlar çok rahat. Bu sahip olduğum en iyi iş çünkü Malia'nın gardrobu gördüğüm en rahat gradroplardan biri. Malia, ayrıca bir hayvan. Her ana karşı hazırlıklı olmalı. Eğer bir etek giyerse, nasıl ormanlarda koşacak? Şortlar pratiktir.

-Hadi Cody Christian'ın karakteri hakkında konuşalım. Ona güvenebilir miyiz?
Shelley: O kesinlikle Malia için yeni biri ve Malia'nın, onun kim olduğu hakkında en ufak bir fikri bile yok. Bize kendisine güvenmemiz için açıklamalar yapmak zorunda. Ne için burada olduğunu merak ediyoruz ve ona güvenip güvenmeyeceğimizi öğrenmek istiyoruz.

Teen Wolf DiaryHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin