1.BÖLÜM

2.8K 16 2
                                    

İlhan'ın ağzından
Gözlerimi açtığımda Doğa yerde yatıyordu.Bu gece Doğayla kalmıştık.Eve geç geldiğimiz için baya uyumuştuk.Saate baktığımda 12.17 yazıyordu,hemen yataktan kalktım Doğayı uyandırdım.Okul yoktu ama biz okula gidicektik.Daha doğrusu spor salonuna gidecektik.Spor salonunu seviyordum eğlenceliydi,karanlıkta ve kasvetliydi.Orası bir başkaydı hiç biryere değiştirmezdim orayı.Bilindik bir yer olsada güzeldi işte,özeldi,diye aklımdan geçirirken üstümü değiştirmiştim.İkimizde hazırlandıktan sonra yola çıktık.
Okula vardığımızda içeri arka kapıdan girdik. Spor salonu her zamanki gibi kilitliydi. Doğa cebinden gizlice yürüttüğümüz anahtarı çıkarttı. İçeri geçtiğimizde kağan ve serra oturuyordu.
Yanlarına doğru yürüdük. Serra'nın yanında büyük bir spor çantası vardı. Doğa birden bağırdı "İlhan bodruma inelim eşyaları almadık!!" Doğa önde ben arkada bodrum kata indik. Doğa erotik shopundan malzemeleri toparlarken bende onu süzüyordum. Aman allahım çok seksiydi!Aceleyle yukarı çıktık zaman daralıyodu yukarı çıktığımızda ekip tamamlanmıştı. Ekibin başı olarak hepsine hazırlanmaları için 1 saaağzından;.
Ekin'in ağzından
Koridor sessizdi. Birtek ayak seslerimi duyuyordum.Spor salonunun kapısını açtığında içeride kimse yoktu. Neredelerdi acaba bizimkiler geç mi kalmışlardı? Yok canım onlar geç kalmazlardı. Derken kapılar açıldı.İçeri martı kaşlı bir çocuk girdi. Salon karanlık olduğundan çocuğun yüzü belli belirsizdi ama yüzü parlıyordu.Yüzündeki endişe içler acısıydı.Telaşlıydı bir o kadar da sakin.
Salonun ortasındaki daireye doğru ilerledi ve çömeldi.Cıplaktı evet cıplaktı ama umursamıyordu oturmaya devam etti sanki birşey bekliyordu.Ardından kapılar ikinci kez açıldı.İçeri Bir kız girdi.Bu Doğaydı.İlhan'ın yanına doğru ilerliyordu.İlhan kıpırdamadan,cıplaklığından tedirgin olmadan oturuyordu.Kapının gıcırtısı duyulduğunda Doğa yere oturuyordu.Gelen kişi Faik idi.Faikte Doğa gibi daireye yürüdü.Bu sırada İlhan cenin pozisyonunda dairenin içinde yatıyordu.Faik konuşmaya başlayınca İlhan ayağa kalktı elinde bir kağıt parçası vardı. İlhan ani bir hareketle kağıdı Doğa'nın eline sıkıştırdı.Doğa kısık sesle okudu.Kagıtta"BENİM AMIM VAR" yazıyor diye bağırdı bir anda Doğa.İlhan kagıdı Doğaya verince kenara oturmuştu.
Tekrar kapı açıldı.Dışardan gelen ışıkla Faik'in gözleri kamaşmış olacaktı ki gözlerini kısmıştı.Kız voleybol filesine doğru yürüdü.Demirini çıkardı.Sürüklemeye başladı.Bu sırada Faik onu süzüyordu.Kız üstüne çıktı.Ama yetmiyordu Salona gelen kişi sayısı artıyordu.Herkes kapıya baktı.Şaşımışlardı bende şaşırmıştı.Gelen Zeynepti.Zeynep mi? Dedi İlhan kısık sesle.Onun ne işi vardı burda?

KARANLIK SPOR SALONUTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang