Hoofdstuk 12

439 13 4
                                    

Een maand later

Mijn vader is uit het ziekenhuis maar kan voorlopig niet werken. Dus me moeder moet extra hard werken.
En...

Mijn vader wil voorgoed naar Maimi verhuizen en wil dat mijn moeder en ik mee ga.
Noo way ik ga echt niet daar naar toe verhuizen. Ik heb hier alles niet daar..
Maar goed, ik geniet gewoon de laatste tijd zo erg van me leven.
Me ouders hebben de laatste tijd zo veel ruzie omdat me pa weg wil uit Nederland.
Ze hebben ook gedreigd over scheiden ens maar dat is vast weer bullshit.

Ik ben net terug van school en heb een kut dag gehad.
Ik heb ruzie gekregen met Lisa. Omdat de jongen waar ze flow mee had me probeerde te kussen en toen sloeg Kay hem weg. Ik heb geen idee waarom want ik heb niks met hem. En toen kwam Lisa al aanlopen en toen werd ze woedend. Ik besluit maar ik me dagboek te schrijven. Ik heb het al zo lang niet gedaan.

Lief dagboek,

Ik had vandaag een kut dag. Ik heb ruzie met Lisa ik kon er niks aan doen.
Brandon probeerde me te kussen terwijl hij gewoon een bijna-relatie met Lisa.
Als Kay hem niet weg sloeg had ie me gekust. Ik wou hem echt tegenhouden, maar hij is veel sterker.
Ik heb geen idee waarom Kay hem sloeg, waarschijnlijk omdat hij zag dat ik het niet wou.
Ik heb Kay nog gevraagd waarom hij dat deed en toen werd ie licht geïrriteerd.
Hij zei precies dit: 'Had je dan gewild dat ie je had gekust. Wees blij dat er iemand is die je beschermd.' Me hart begon te smelten. Hij is af en toe zo irritant en dan haat ik hem gewoon. Maar ik weet niet wat ik heb maar hij is zo leuk en lief. Maar goed ik hoop echt dat het goed komt met mij en Lisa. Ik ga der zometeen ook even bellen.

Byee Tess.

Het was echt even lekker om van me af te schrijven. Ik pak me telefoon en net wanneer ik Lisa wil bellen belt Kay. Huh wat wilt hij. Ik neem op.

Kay: heyy Tess.

Tessa: haii kay.

Kay: Ik vroeg me af of je wil wandelen in de stad of in het park.

Tessa: Leuk maar.. Hoezo?

Kay: Naja het leek me gewoon leuk of we iets konden doen. Ik wou je namelijk umhh.. jaa.. zien.

Tessa: Hihi isgoed, hoelaat heb je hier?

Kay: umh over een uurtje?

Tessa: Isgoed tot zoo byee

Snel hang ik op. Ik moet eerst nog Lisa bellen. Ik bel haar op. Hij gaat een keer over en meteen neemt ze op.

Lisa: OMG. Tess ik wou je net bellen. Het spijt me dat ik zo boos en bot deed. Ik weet dat het niet jou schuld is.

Tessa: Het is al goed. Je hoeft geen sorry te zeggen. Ik ben blij dat het goed zit tussen ons.

Lisa: Ja, ik ook. Heb je zin om langs te komen?

Tessa: Sorry ik heb een umhh.. date denk ik met Kay. Hij laat me zo op.

Lisa: AAAHHHH OMG DAT IS ZO LEUKK. OKE MAAK JE SNEL KLAAR. TREK DAT ENE LEUKE TOPJE AAN OF WACHT NEE HET IS BIJNA AVOND DOE EEN JURKJE AAN DAT IS SEXY WACHT WAT GAAN JULLIE DOEN???

Ik hou me mobiel op een afstand en begin te lachen. Ik ben blij met Lisa.

Tessa: Ik heb geen idee wat we gaan doen maar ik moet hangen moet me snel klaar aken hij zou me over een uurtje halen. Byee

Lisa: Isgoed bel me als je terug bent. Byee

Ik hang op en ga snel na de douche. Ik neem en snelle douche. Wacht zal ik aan? Ik heb echt geen idee. Ik denk dat we de stad in gaan. Ugh ik twijfel. Ik doe wel eerst snel me haar en make-up. Ik krul de puntjes van me haren. En begin aan me make-up. En ik kreeg een smsje

Kay: Ik neem je mee naar een avondwandeling door de mooie plekken van de stad. Daarna gaan we naar een heerlijk restaurant. Xx tot zoo

Awhh dat is zoo lief ik weet al wat ik aan ga. Ik pakt een mooie basic en classic jurkje uit me kast. Ik heb deze nog nooit aangetrokken dus ben benieuwd hoe hij staat. Als ik hem aan trek staat het geweldig. Ik doe nog de laatste dingen aan me make-up en stop wat dingen in me kleine tasje. Ik hoor dat de bel gaat en ik sprint na benende. Me pa zit op de bank. 'Wat ga je doen?' 'Ik ga uiteten met een goeie vriend.ik ben het vergeten te vragen maar is het goed?' 'Tuurlijk veel plezier.' Ik loop na de deur en ik doe hem open.

Ik zie Kay staan hij heeft een overhemd aan en ziet er super sexy uit. Hij heeft me een kus op me wang. Ik voel allemaal vlinders in me buik. Nee tess zoo moet je niet denken. We lopen een uur lang lang de mooiste plekken. Eigenlijk plekken die ik nog nooit heb gezien. Daarna lopen we een chique restaurant binnen. We gaan zitten aan een tafel voor twee. Daarna komt iemand na ons toe lopen.
We neemt ons bestelling af en loopt weer na de keuken. 'Heb ik al gezegd dat je er prachtig uit ziet vandaag.' Zegt Kay met een sexy glimlach. Ik lach 'Ja al best vaak, maar bedankt. Jij ziet er ook echt mooi uit.' We krijgen ons eten. De hele avond is gezellig. Geen ongemakkelijke stiltes. Die ik echt heel erg haat en best vaak heb. Aan het einde van de avond brengt Kay me na huis. Als we voor me deur zijn. Wil ik hem nog bedanken voor de gezellige avond. 'Kay, bedankt voor deze avond ik vond het echt gezellig.' Zeg ik verlegen terwijl ik een beetje tegen de deur aan leun. 'Graag gedaan, ik vond het ook gezellig.' Hij glimlacht en komt langzaam naar voren. Ik smelt en ik krijg vlinders in me buik. Dit wordt verstoord door een geluidje van me telefoon. Ik kijk naar het sms.

Het is van me moeder en er stond in dat zij en me pa al weg waren op bezoek bij me tante en omdat me vader daar ik slaap was gevallen dat ze daar bleven slapen. Ik glimlach ik stop me telefoon weg. Ik kijk weer naar Kay die ook glimlacht. Hij had het waarschijnlijk ook gelezen. We komen allebei dichterbij. En dan zegt ie ineens. 'Zullen we naar binnen gaan het is koud.' En hij kniptoogt. Ik pak de sleutels en ga naar binnen. We lopen naar boven en gaan op mijn bed zitten. We beginnen weer te zoenen. Het begon natuurlijk eerst alleen op de lippen maar al snel raakte onze tongen elkaar. Ik had nooit verwacht dat ik zoiets zou voelen voor Kay. Ik weet niet wat het is maar het voelt alsof ik goed zit bij hem. Ineens vind ik dit niet genoeg ik hou echt van hem.

---------
Hoop dat jullie het leuk vonden.
Xx -Mariaa

Het leven van Tessa [FINISHED]Where stories live. Discover now