1-Întoarcerea

4.3K 199 11
                                    


Julia

-Julya,poți sa ma ajuți cu masa puiule? Îmi aud numele strigat din bucătărie de către Ellie,bucătăreasa domnului Smith ,o cunosc pe femeia aceasta timp de cinci ani . E o batranica atat de drăguță si cu o bunătate de milioane,parul ei cărunt încă are strălucirea tinereții sale,bătrânețe punandu-si amprenta prin ridurile ce ii înconjoară fata micuță ,ochii ei albastri si vi odată, acum sunt palizi si usor bolnaviciosi din cauza bolii ce a pus stăpânire pe organismul sau bătrân. Daca vreodată o sa ai nevoie sa vorbesti cu cineva si cel ce te asculta ,doar sa facă asta ,ea e cel mai bun ascultător din intreaga lume,nu te judeca si nu te face să crezi ca ceea ce ai facut sau hotărât e gresit si total nedrept. De când am venit in casa domnului Smith ,ea mi-a fost ca o mama pe care nu am putu sa o am vreodată si m-a ajutat dintotdeauna cu orice i-am cerut . De când am plecat din orfelinat deoarece am trecut de vârstă de optsprezece ani ,mă simt mai pierdută ca niciodată, nu am avut norocul sa ma adopte cineva asa ca acum cinci ani,când am împlinit vârstă de optspreze ani am părăsit căminul unde mi-am petrecut o perioadă din viața mea,cu prietenii nu am mai putut tine legătură asa ca, am ramas singură, la optspreze ani fara casă, bani sau mâncare. Un an l-am petrecut prin moteluri ,lucrând la o cafenea ca îngrozitoare, spalam toaletele si mesele cafenelei ,salariul nu era unul asa bun incat sa îmi iau o casă sau un apartament ,deci am petrecut un an prin moteluri ,bani ajungandu-mi pentru mâncare dar si pentru platirea cazarii.Acum stau foarte bine cu bani,lucrez ca menajeră pentru domnul Smith si ,să zicem ca domnul Smith are o oarecare pasiune pentru mine,nu,Ellie e de vină cu ideile ei nebune, domnul Smith e doar seful meu.
-Acum Ellie ,vin acum. Am coborât jos in living,intrând in bucataria spatiosa.
-Poți sa îmi dai sarea scumpete?
-Sigur. Ii dau sarea iar aceasta adauga cate putin in oala cu supa.
Mirosul supei imi încântă nasul, facandu-mi-se brusc poftă si un gol formandu-mi-se in stomac.
-Cand e gata? O întreb flamandă si nerăbdătoare
-Imediat scumpo,iti e foame atat de rău? Acesta surase ,colturile gurii ei ridicandu-se si formând un zâmbet blând.
-Da,sunt flamandă. Acestea ma privește blând si drăgăstos, insa privirea ei se schimbă ,transformandu-se intr-una euforică. Ce mai are de gand sa facă?
-Deci,Jul ,cu Luke cum e? Ai vorbit cu el? Ochii ei ma fixeaza ,privirea lor arzandu-ma si facandu-mi obrajii sa se inroseasca.
-Oh,Doamne, Ellie. Nu am sa fac asta.
-Jul,dulceață ,spui asta pentru ca vi-ati pus-o deja ? Obraji mei tocmai mocnesc in flăcări, Doamne ,femeia asta poate fi atat de perversă dar si înțeleaptă in același timp.
-Nu!Nu ,Doamne. Putem încheia discuția asta? O întreb stanjenita si sfioasă, ochii ei fiind inca prinsi in ai mei ,asta e atât de ciudat.
-Ok dragă, dar când ve-ti sfârși pe un covor amândoi, goi si transpirati sa sti ca voi fi acolo sa iti spun "Ti-am zis eu!". Oh,si sa nu uitați de protectie puiule.
-Ok!Bine Ellie. Am inteles ideea,dar chiar daca s-ar presupune ca eu o sa ajung sa il doresc,el nu o v-a face. Niciodata. Dezamăgirea mi-se auzea clar in voce,glasul tremurând-mi la sfarsitul propozitiei.
-Ce nu v-a face iubito? Ma întreabă curioasă, sprâncenele ei fiind usor încruntat,ridurile fiind si mai accentuate acum.
-Asta,sa fie cu mine. Spun asta în timp si arat cu mana spre mine. Nu cred ca el s-ar uita la mine.. imi las privirea in jos si o aud oftand
-Scumpo,Luke nu e asa,e un baiat bun. Plus esti extraordinară, esti frumoasa si perfectă pentru orice băiat. Nu te îndoi de tine Jul. Îmi zâmbește blând si pot sa jur ca zambetul acesta mi-a schimbat intreaga zi.
-Ce ziceai de supa aia? O întreb încă o dată mai infometata.
-Oh,tie chiar ti-e foame. Rade si opreste supa de pe foc.
Dupa ce am mâncat impreuna cu Ellie la masa din bucătărie, am urcat sus si am inceput sa fac curat. Domnul Smith,sau Luke ,ii puteti spune cum vreți, e in campionatul de înot de la Pittsburgh . Se antrenează din greu pentru cupa,Luke e o persoană dificilă, e foarte impulsiv iar daca il enervezi scapi greu din mâinile lui. Odată, gradinarul a intrat plin de noroi in casă, eu abia ce făcusem curat ,Luke a vazut asta si s-a enervat atat de tare,l-a concediat.
Casa asta e atât de mare si pot sa jur ca ma pierd in ea si după patru de cand lucrez aici. Ajung in capătul holului,la ultima cameră, aceasta fiind a domnului Smith . Întru înăuntru pentru a sterge praful deoarece am facut ordine acum doua zile când acesta a plecat. Avea sa vina peste fix doua zile,iar acesta a zis sa ii fac loc langa celelalte trofee pentru ca nu v-a veni fara cupa aceea acasa.
Chiar are foarte multe trofee,si medalii. As fi vrut ca si eu sa am asa. Nu atâtea dar macar una,o medalie sau un trofeu,fie el si de "doar participare". Dar nu am nimic, nici macar poze,sau diplome,tot ce am e slujba asta,ea mi-a salvat viața, aici am noua mea familie,aici am un loc unde sa stau,sa mănânc, sa plâng si sa râd. Nu as renunța la asta pentru nimic, nici daca mi-s-ar oferii bani mai mulți. Nu as putea,deja locul ăsta a devenit o parte din sufletul meu si iubesc asta.
Stați, nimeni nu a mai intrat in camera lui Luke,de ce sunt haine aruncate pe jos si patul nefacut? Eu l-am facut acum doua zile,oare Luke s-a întors? Sau daca a intrat cineva fara acordul sau,Luke nu doar cu inotul se ocupă, e intr-o afacere dubioasă cu tatăl sau ,Drew Smith. Mama sa a murit acum doi ani,intr-un accident rutier.
-Hei iubito, ti-a fost dor de mine? Stii ,de la spate arăți atat de bine. Am auzit o voce profund de groasă ,Luke ,Doamne. M-am întors cu fața la el,obrajii mei fiind extremi de fierbinți, nu vreau sa stiu cum pot arată, cred că sunt mai rosie decat un mac.
-Domnule Smith, c-când v-ați întors? Colțurile gurii sale se ridica când vede ca mă balbai,nu pot sa ma controlez in jurul sau, totul e atât de in ceața când acesta apare,imi face mâinile sa imi transpire iar picioarele mele se înmoaie odată cu vederea lui.
-Ieri seara iubire,era foarte tarziu,asa ca nu te-am mai trezit. Esti foarte frumoasă Julya. Se apropie încet de mine,ochii lui înfometați privindu-mă si parcă cersindu-mi ceva anume. Doamne,imi tremură atat de rău picioarele. Inima parca imi iese din piept. Sa ma ajute cineva!
-Multumesc.. Drace,de abea mai am glas.
-Mh,iubito,ti-am adus cupa, doar pentru tine iubito. Îmi ia mana in a lui si o mângâie încet, atingerile lui ma incita atat de mult. Cu cealaltă mână imi prinde talia si ma apropie mai tare de el. Respiratia lui e pe gâtul meu ,fiori de plăcere raspandindu-se in intregul meu corp iar o senzatie de placere aprand in josul feminității mele.
-Domnule ,v-va rog -
-Shh,o sa fie bine,te vei simții bine .
Acesta începe sa îmi sărute lent gâtul, coborând încet cu sărutări fine si senzuale, limba sa făcând cercuri pe clavicula mea,dinții sai deja au lasat semne de la gât pana in josul claviculei. Mâinile lui mi-au deschis nasturii cămășii, degetele lui fiind atat de rapide si pricepute. Sarutarile lui au continuat pana la sani,a sărutat zona dintre sani si s-a uitat la mine cu un zâmbet atat de frumos încât m-a facut si pe mine sa ii întorc zâmbetul. Ochii lui parca imi cereau permisiunea sa ma scape de sutienul meu alb din dantelă. Si jur ca nu stiu ce e cu mine ,dar am dat din cap în semn de aprobare si am zâmbit la el. Mi-a desfăcut încet sutienul ,sfarcurile mele deja întărite au iesit atat de dornice din cupele sutienului împreună cu sânii mei. Mâna acestuia a trecut peste un san de al meu,in cat nici daca clipeai nu trecea atat de repede . A lasat in urma sa ,o dâra de placere ,lăsându-mă disperată după atingerea sa. Doua degete de ale sale mi-au prins unul dintre sfarcuri si au inceput sa mi-l strângă cu forța, frecand in acelasi timp. Feminitatea mea fiind atat de uda incat ,cred ca fierbe in suc propiu. Un geamăt in scapă printre buze, Luke zâmbind satisfăcut. Gura sa s-a năpustit asupra sanului drept in timp ce ,sânul celălat a fost cuprins in mana lui , strangandu-l tare. Corpul meu deja tremura si creierul meu parca nu mai exista, toate grijile mele au fost înlocuite de plăcerea carnală si de Luke.
Degetele sale au coborât in jos ,ajungând la fusta mea neagră, a ridicat-o usor in sus lasandu-mi la vedere boxerii mei de aceasi culoare ca a sutienului.
-Oh,iubito esti atat de sexy. Isi prinde buza de jos intre dinti si ma priveste cu un zâmbet pervers incat acum cred ca sunt si mai udă. O mana de a sa si-o trece peste feminitatea mea,încă acoperită de materialul boxerilor. Degetul sau face miscări circulare deasupra ei facandu-ma sa scot un geam înfundat. Boxerii meu sunt scosi si degetul lui intră brusc in mine,acesta începe sa pompeze in interiorul meu ,pereți mei vaginali strangandu-se in jurul degetului sau.
-Asa iubito,da-ti drumul pentru mine.

Dark Past (MENAJERA )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum