1. bölüm~Dönüş

19.9K 501 18
                                    

Artık dönüyodum. ne güzel bir cümle degil mi? 12 yıl önce sadece okumak için gönderildigim Amerika'dan dönüyodum. Amerika kötü bir yer degil tamam ama 12 yıl ailenden arkadaşlarından herşeyinden uzakta olmak kötü bişey...


Türkiye 'de okuya mıyomuydumda Amerika ' ya gönderdiler. aslında bunu başka nedenleride olabilir ama tabiki herşeyde oldugu gibi bundada ben geri plandaydım.


Aslında aileme kızgın degilim.Çünkü annem ve babam ya 2 aya bir yada 3 aya bir beni görmeye gelirlerdi. Annem dönerlerken beni burda bırakmak istemedigini söylerdi ama babam buna mecbur oldugunu söylerdi.

Gerçekten neye mecburdu babam beni burda bırakmaya mı?

Yoksa sadece saçma bir nedenden dolayı mı burdaydım?

Yada tehlikeli işler yapıyordu ve beni bundan uzak tutmaya çalışıyodu?


Ahh hadi ama ilk iki seçenek neysede son seçenek tam bir saçmalık benim babam ve tehlikeli işler. Pardon ama benim babam digil tehlikeli işler yapmak 1 aylık vergileri bile kaçırmadan öder.O derece disiplinli, çalışkan,dürüst bir insandır. Belkide babam daki en sevdigim yönü buydu. Ama keşke birde bana neden burda oldugumu söylese.Belkide bir sır ve ben bu sırrı bilmeden bedelini ödüyorum.


Ahh!!! ne büyük saçmalık...


Herneyse en azından dönüyorum ya ona sevinmeliyim bence.

her ne kadar neden böyle apar topar döndügümü bilmesemde sevinmeliyim.


'ece gerçekten hayatın hakkında ne biliyosun'


diyen iç sesim gayette dogru söylüyodu. Zaten ne zaman yanıldıki yanılan sadece bendim hiç birşeyi bilmeyen sadece bendim. Belkide hayatım koca bir yalandır veya ben o koca yalanın içindeyimdir...

Manyak MafyaWhere stories live. Discover now