Ολο πιο πολυ με εσενα δενομαι.

290 15 4
                                    

Δευτερα σημερα.σκατα.δεν εχω όρεξη να δω τα μούτρα του.ειδικα μετα απο αυτο που εγινε στο παρτυ.Θεε μου.αυτος ο ανθρωπος μπορει κυριολεκτικά να με τρελάνει.Πιστευα οτι είχαμε κατι δυνατό.Αλλα ειναι τοσο λαθος ολα.Μου αρεσε.παντα μου αρεσε.Και αυτος; Ας μην πω που με εχει γραμμένη.για να πω την μαύρη μου αληθεια ποτε δεν περίμενα να γινει κατι παραπάνω μαζι του..ολα αρχιςαν μια μερα που είχαμε βγει εγω η παρεα μου και ο Πέτρος..ηταν πολυ μαζεμενος αλλα τον βοηθηςα να ανοιχτεί..του αρεςα..μου αρεςε..και καπως ετσι αρχιςαν ολα.Πριν απο 5 μήνες.σαν σημερα πριν απο 5 μήνες.Αλλα αυτος πριν 2 βδομάδες ηταν με το τςουλι αγκαλια και εγω σε μια γωνία.Οκ φιλοι φιλοι αλλα...εχω να παω 2 βδομάδες στο σχολειο και με το ΖΟΡΙ παω σημερα για τις απουσίες..ωχ! 7:50 πηγε..σκατα θα χάσω την πρωτη ωρα.
Ντύθηκα γρήγορα με ενα τζιν και μια μπλουζα μαζι με τα Βανς μου και έφυγα για το σχολειο.Με το που μπενω μεσα στο προαύλιο του σχολείου τον βλέπω εξω..οχι οχι οχι..ας μην με δει θεε μου..δεν εχω την δύναμη να του μιλισω..
Π-Αννα σε παρακαλω γαμωτο θες να με ακούσεις; Εχεις να εμφανιςτεις 2 βδομάδες.εχω πάρει 100 τηλέφωνα.ξερεις ποςο ανυςυχηςα; Η φωνη του..ποσο γλυκιά ειναι..ειναι τοσο γλυκός μα αληθεια..δεν μπορω να συνεχίσω..
Α- Πέτρο θα χάσω την πρωτη ωρα αλλη φορα.
Π- εγω την εχω χάσει ήδη για να σου μιλισω.Λοιπον θες να με ακούσεις ναι η οχι;
Θεε μου..τον θελω.δεν μπορω.τα ματάκια του..εχουν γεμίσει νευρα και στεναχώρια..Αλλα γαμωτο.δεν γινετε!
Α- καλα,λέγε.
Π- Με εμενα και την Μαίρη δεν εγινε τιποτα παραπάνω.Ηθελα Απλα να ζηλέψει ο Σωτήρης.Ποτε δεν θα εκανα κατι μαζι της.Καταρχας δεν μου αρεσει.απλα ειναι φιλη μου και ηθελα να την βοηθήσω.Ειμαι μαζι σου.Εισαι δικιά μου και ειμαι δικος σου.Μονο.
Άστα αυτα Πέτρο μου.Αστα αυτα!
Α- Ναι λες και δεν το εχουμε καταλάβει ολοι οτι σε γουστάρει..
Π-χεστηκα για το τι κανει.Εγω εσενα θελω.Μια ευκαιρια ακομα σε παρακαλω.
Φενεται λες και τα λεει μεσα απο την καρδιά του..αλλα αν τα λεει Απλα για να μας εχει σε διπλό ταμπλό; Ειμαι τοσο μπερδεμένη.
Α- θελω χρόνο Πέτρο.φενοταν να το απολαμβάνεις και εσυ οταν είσασταν ολη τη ωρα μαζι και εγω σαν τον μαλακα στην άκρη επειδη δεν ήξερα κανέναν απο την παρεα σου μιας που εισαι μεγαλύτερος.τελος πάντων.πρεπει να παω.
Π- θα σου δώσω χρόνο..οσο θες..αλλα μην με αφήσεις.ξερεις οτι σε εχω ανάγκη οπως και εσυ εμενα.
Οι γονεις του Πέτρου είχαν πεθάνει σε ενα ατύχημα πριν 2 χρονια.Ειμαι ο μονος ανθρωπος που μπορει να μιλισει ανοιχτά.Ισως όντως να με εχει ανάγκη..οπως και εγω τον εχω ανάγκη..Επικρατούσε σιωπή.τον κοίταζα και με κοίταζε στα ματια.τα ματάκια του..θεε μου ειναι τοσο ομορφα..αν ειναι ονειρο δεν θελω να ξυπνήσω και αν ειναι πραγματικότητα θελω Απλα να παγώσει ο χρόνος εδω.
Α- πρεπει να παω..
Π- ενταξει.. Ειπε και με αγκάλιασε. Οι αγκαλια του..αυτη η αγκαλια του ειναι πραγματικα η πιο γλυκιά φυλακή μου..ποσο όμορφη; Ποσο γλυκιά; Μου προκαλεί εναν ηλεκτρισμό οταν έρχονται τοσο κοντα τα σώματα μας.
Χτυπάω την πορτα και μπενω μεσα.ειχα πρωτη ωρα μαθηματικά.shit.
Κ(καθηγήτρια)- Αλεξάνδρου κοπελα μου γιατι άργησες;
Α- κυρία καθυστέρησε το λεωφορείο..
Κ- τελος πάντων.Σας εχω πει οταν αργείτε να πηγενετε στο γραφείο για να πάρετε χαρτάκι.Ας συνεχίσουμε το μαθημα τωρα.
Αυτη ελεγε τα δικά της.Εγω ζωγράφιζα.Κοιταξα την ωρα.Με τον Πέτρο συνήθως τέτοια ωρα εβγενα εγω απο την ταξη μου και εκείνος απο την δικιά του για να συναντηθούμε εξω.αμφιβαλω αν το θυμάται.
Εκείνη την ωρα καποιος χτυπάει την πορτα.
Μπενει μεσα ο Πέτρος και κοκκαλωσα.τον κοιτάω περίεργα σαν να του λεω τι κανεις;
Π- συγνωμη κυρία αλλα εχει γινει κατι παρα πολυ σοβαρό.Μηπως μπορω να παρω λιγο την Αννα;
Κ-βεβαίως παιδι μου.
Βγενω εξω και του λεω
Α- τρελός εισαι παιδι μου; Μονο και καταλάβει τον πραγματικό λογο.
Π- τρελός για εσενα ειμαι.Δωσε μου μια ευκαιρια σε παρακαλω.σιγα μην καταλάβει μωρε βλαμμενη ειναι
Λεει και μου πιάνει το χερι.ποσο θελω να τα ξεχάσω ολα και να ειμαστε παλι μαζι.
Ποσο το θελω! Αλλα οχι.οχι τοσο εύκολα.Θα τον αφήσω λιγο να δούμε.
Α- πρεπει να παω μεσα.
Π- δεν με ενδιαφέρει.
Με τραβάει απο το χερι και με σηκώνει.οκ τωρα εχω φρικάρει αρχιζω να φωνάζω
Α- ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΣ ΡΕ ΧΑΖΟ;
Π- σσουτ! Μην φωνάζεις γαμωτο.Θα δεις που παμε.
Με παει πίσω απο το σχολειο..ειχε κανει γκράφιτι στον τοιχο "αννα εισαι τα παντα μου." Οκ οκ αρχιζω και τρεμω λιγο.
Π''- δεν ειναι μονο αυτο.εχει και αλλα.
Ωχχχ εχω αρχίσει και τρεμω πολυ ευχομαι να μην το καταλάβει.
Π-τρεμεις χαζουλα; Μήπως κρυώνεις;
Α- οχι οχι καλα ειμαι λεω και μου χαμογελαει.
Βγαζει απο την τσάντα του ενα κολλάζ με φωτογραφιες μας κσι πανω έγραφε "happy anniversary"αυτο το παιδι ειναι τοσο γλυκο!Ελεγα σιγα μην τον θυμόταν.θεε μου.με κανει να τον ερωτεύομαι ολο πιο πολυ.τον αγκαλιάζω ασυνεσθητα.
Π- κοιτα αννα.Μπορει να τα εχουμε μονο 5 μήνες αλλα αυτοι οι πέντε μήνες μαζι σου μου αναπλήρωσαν το κενό 2 χρόνων απο το κενό που άφησαν οι δικοί μου..
Α-κοιτα Πετρ-
Π- ασε με λιγο να τελειώσω.ξερεις δεν το εχω με αυτα τα γλυκανάλατα και ουτε θα το εχω ποτε.το προσπαθω μονο και μονο για εσενα.Ασε μια φορα την ζήλεια σου στην άκρη και δες οτι εσυ για εμενα εισαι τα παντα.
Α- αν το πρόβλημα σου ειναι η ζήλεια μου ναι ζηλεύω ναι δεν φοβάμαι να το πω και ναι ζηλεύω επειδη εισαι ο μονος ανθρωπος που θα μπορουσα ποτε να εχω δεθεί μαζι του.Δεν μπορεις να καταλάβεις ποσο δυσκολο ηταν για εμενα.Εβλεπα τον μονο άνθρωπο που μου εχει αλλαξει την ζωη να ειναι αγκαλια με μια αλλη.Και εμενα να μην μου δινει σημασία.Περναγες καλα παραδέξου το.
Π- γαμωτο μου μην κλαις. Λεει και βαράει το χερι του στον τοιχο.Ποτε ειχα αρχίσει να ΚΛΑΙΩ δεν τον κατάλαβα.Οχι μπροστα του κλάματα δεν μπορω να με βλέπει να λυγίζω.σκουπιζω τα δάκρυα μου και φευγω.Με τραβάει απο το χερι.Μα καλα χαζο ειναι;με γυρνάει και ειμαστε πρόσωπο με πρόσωπο.Νιωθω παλι αυτόν τον ηλεκτρισμό.βλεπω την θλίψη στα ματια του..οχι μην με τσακίζεις ετσι ρε μωρό μου..
Α-αγκαλια; Λεω για να σπασω τον πάγο.Αλλα δεν θα τελειώσει εδω αυτο.
Π- ελα εδω.

What about next?❤️✔️

Ολη μου η ζωη.Where stories live. Discover now