~4~

106 6 4
                                    

Au trecut deja 2 saptamani de cand l-am intalnit pe Liam.In aceste 2 saptamani nu l-am mai vazut deloc,niciun semn de la el.As fii vrut sa il caut dar nu stiam unde.In fiecare zi am mers la locul unde ne-am intalnit,dar degeaba,nici urma de el.In fiecare noapte il visez,defapt si ziua visez la el cu ochii deschisi.Lex mi-a spus ca sunt indragostita de el dar nu vreau sa cred cu toate ca e adevarat,in fiecare zi m-am mintit,inca ma mint ca nu simt nimic pentru el.Au fost doar cateva ore,dar in acele ore s-a aprins ceva puternic in mine.

Dimineata decurge ca toate celelalte.Cu cafeaua in mana pe balcon,defapt azi e un pic diferit.Sunt mult prea afundata in ganduri.In fiecare zi ma gandeam la Liam dar azi este altfel.

Telefonul meu suna.

"Hei Lex"

"Neața Ari,cum de esti asa bine-dispusa?"

"Simt ca azi o sa se intample ceve.Sunt sigura!"

"Off Ari,asta ai spus in fiecare dimineata in ultimele 2 saptamani.Imi pare rau sa o spun,dar daca era sa fie se intampla deja."

"Mai taci!Tre sa imi strici tu visele"

"Scuze ca am fost asa de dura,dar chiar trebuie sa iti deschid ochii!"

"Eu trebuie sa inchid.Ma duc sa ma imbrac.Pa Lex!"

"Sper ca nu mergi iarasi..." 

Nu apuca sa spuna tot ce vroia ca eu ii inchid.

Dupa ce mi-am facut un dus si m-am imbracat ies afara si merg la locul unde l-am intalnit prima oara.Aceeasi ora,acelasi loc,tot acei oameni dar el lipseste.

Stau mai bine de o ora pe o banca dar nimic.Printul meu nu isi face aparitia.

Ma ridic si ma duc la verisoara mea unde stau pana se insereaza.Dupa ce am plecat de la ea ma duc in parc si ma plimb.Ador sa ma plimb prin parc mai ales dupa ce a innoptat.

Ma uit la ceas si vad ca este ora 22:45 asa ca hotarasc sa ma duc si eu acasa.Lex avea dreptate.Zilele trec si nimic nu se intampla.Daca era sa fie atunci noi eram impreuna in acest moment...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 02, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Prima iubireWhere stories live. Discover now