Sana Güvenmemi Sağla Arın Poyraz

106 5 3
                                    

Bu bölümü Ntc_Rlg ye ve Melly_Watterson a ithaf ediyorum 😘😘 Ve multide 1=Arın ve Metenin yüz ifadeleri 2=Rüzgar ve kuzeni ve 3=Adanın kıyafetleri

Adadan
Sabah olunca ben de Sebastiana kahvaltı hazırlama dedim ve sahile indim.Sahilde Mete ve Arın yoktu çok sevindim ve ben de eşyalarımı şezlongun birine koyup denize girdim.Denizde daş bi çocuk ve kucağında bebek vardı.Zaten o daş çocuğun baba olduğunu görmek bile bir hayal kırıklığıydı ve ben de şezlonguma geçtim.(yazarın mantığı ❤️ phen).Ben Labirentin 2. kitabını okurken bi gölge hissettim ve kafamı kaldırdım.Bu deminki daştı..
"Meraba ben Rüzgar"
"Ben de ... dur bi dakka senin yaptığın hiç olmadı sapık."deyip bi tokat geçirdim adamın çocuğu var geliyo benle tanışmaya çalışıyo tövbesteyşın.
"Bu tokat ne içindi"
"Evli olup benimle tanışmaya çalıştığın içindi bi de çocuğun var."
"Evli mi hahahahahajahajkfkdjahahah evli kskajajajswn ben smkakala tamam anladım ben o benim kuzenim dkskal"
"Kuzenin mi ben çok özür dilerim bu arada Ada ben"
"Önemli değil Ada.Ama evli olduğumu düşünmen nakalakalala"
"Of tamam ya.Hem sen kuzenini
Getirsene çok tatlığğ"
"İyi bekle getiriyorum"dedi ve kuzeniyke geldi.Çok tatlıydı biz Ayazı (Rüzgarın kuzeni)oynatıyorduk ve çok eğleniyordum.
...
Biz Ayazı oynatırken karşımda
Ayı oynuyo gibi bakan 2 çift Meteor gördüm ama krize girmeme yetti (multideki tipler).
"Ne bakıyosunuz Ayı Mı Oynuyo?"
"Ada senin çocuğun mu var."
"Benim skskdlkssl çocuğum slaşalallaaksk Benim Çocuğum slaşalalak BENİM ÇOCUĞUM kakalalaksksm ay Arın krize mi sokmaya çalışıyosun beni."
"Ne biliyim bi an şok oldum."
"Neyse bakın bu küçük şeyin adı Ayaz"
Hep birlikte ayazı oynatmaya başladık.
...
Akşam Arın Mete ben Mina (minnağıma özel mina koydum ve mina
Mete the METEor'un ablası)yemeğe gitcektik minayla tanışmak istiyodum çünkü burda doğru düzgün arkadaşım yoktu.Ve Arın çok iyi biri olduğunu söylemişti.Kıyafetlerimi giydim(multide var)saçıma gerçekçi olan dalgalar verdim ve aşşağıya indim Arın ben indikten 1-2 dakka sonra geldi ve güzel bi yere geldik.Mete ve Mina gelmişti.Biz de masaya geçtik.Mina çok iyi bi kızdı ruh ikizimmiş diyebilirim.Yemekleri yedikten sonra elimi yıkamak için tuvalete gittim.Elimi yıkadım.Tam banyodan çıkacakken bir çift Arınla karşılaştım.Ve beni öptü artık alıştım dlaşskndkslsm ama bu sefer karşılık verdim.
"Prenses bunu sana nasıl söyleyeceğimi bilemiyordum seni kıskanıyorum,özlüyorum seni
Öptüğümde farklı hissediyorum SENİ SEYORUM ADA ILGIN."
"Ben de seni seviyorum Arın Poyraz ama sana nasıl güveneceğim güvenmek istiyorum ama bi yanım sana inanmıyor yani senin gibi biri benim gibi biri bana aşık olduğuna inanmıyorum istesem de sana güvenemiyorum , sana güvenmemi sağla Arın Poyraz

Oh My Gosh!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin