Del 20

608 36 6
                                    

Det har gått tre uker siden. Jeg og 'Fooo' gjengen er bestevenner. Eller rettere sakt -som de sier- broes forever! Selv om jeg ikke er gutt, yaay. Totally not.

"Dn, Omar er her!" roper Crisko (Christian). Jeg løper ned til gangen og hører Crisko bable i vei, mens Omar ikke lytter. Good boy.. "Hun sier hun bare vil kline med deg dag og natt!" sier Crisko, og ikke legger merke til at jeg står like nær han, samme med Omar. Ingen i denne verden legger merke til meg for tiden..

"Gjør Dn det?!" spør Omar sjokkert. "Hva faen, nei?" spretter det ut av meg. Begge stirrer konstant på meg med store øyne. Crisko ser mer ut som om at han skal eksplodere av latter, mens Omar var mer flau.

"Du er så forelska i min søster," ler min stygge lillebror, Crisko. "Pass deg'a. La BESTEVENNEN min være." sa jeg og la trykk på bestevenn. Crisko stoppet å le, og så heller irritert bort på meg. "Hva er vitsen med å lyve? Dere begge vet dere eeelsker  hverandre!" sier han oppgitt. Crisko, hold kjeft.

Jeg liker faen meg ikke Omar på den måten din lille dip-dye ku, jeg liker Felix! "GJØR DU?!" spretter det ut av begge. "Tenkte jeg, litt for høyt?" piper jeg og begge nikker invrig med utvidende pupiller.

"Jeg dreper hver og en av dere om dere noen gang nevner det til noen!" freser jeg. Omar kremter. "Crisko, stikk." sier Omar. Ja, han er som en 'big bro' for Crisko. Og for meg så er det greit at Omar morder Crisko, for i mine øyne er han den styggeste lillebroren ever.

Overraskende nok, peller Crisko seg vekk. "Kan du glemme det jeg sa?" spurte jeg flau. "Hva var det du sa? At enhjørninger er kule?!" spurte han ivrig og hadde et lurt glimt i øynene. Han spilte med.. "Ja, det var nettopp det jeg sa.." mumler jeg.

"Såå, hva var det du ville?" spør jeg etter en lang stillhet. Stillheten var ikke klein, bare veldig irriterende. "Jeg lurte på om -eller Felix lurte på om du ville bli med til byen?" han hadde et lekent smil om leppende.

Han prøver å smygre meg.. "Okey," sier jeg enkelt og kler på meg yttertøyet og stiger ut døra og lukker den etter meg.

Kjeeeedeliiig del..

Bom pow bom pow pow! *Trommer (idk)*

A good girl, can be a bad one tooحيث تعيش القصص. اكتشف الآن