♡ Aşık Oldum Sanırım ♡

177 11 4
                                    

Esra,Buse,Ayşe,Sedef orada beni bekliyorlardı. Batının yüzüne dahi bakmadım direk kızların yanına gittim. Batın şaşkın şaşkın yürüyordu ve ilerdeki küçük çocuklarının ellerine para verip büfeye laf dinlemeleri için göndermişti.

Büfe Sedeflerindi. Sedef güzel bir kızdı renkli ,yeşil gözleri vardı. Cana yakın ve tatlıydı benimle yaşıttı oda 9. Sınıf öğrencisiydi.

Çocuklar girmişti içeri uzun süre bir şey almayıp bakkalı karıştırınca Sedef çocuklarla ilgilenmişti ve göndermişti. Kızlarla konuşmaya başlamıştık. Esra bu akşam köyde okuma var hemen gitme kal istersen hem Batını görürsün onlarda o yüzden burda demişti. Bu teklif çok cazip gelmişti bana ve düşünmeden tamam demiştim.

Esra çok iyi bir kızdı cana yakındı hiç kötü bir düşüncesi yoktu. İnsanları kolay ikna edebiliyordu, otoriter bir karakteri vardı. Benden büyüktü 11. Sınıf öğrencisiydi bizim okulun orda bir tane daha okul vardı. orda okuyordu.

Muhabbet ettikten sonra okumanın olduğu evin bahçesine gitmiştik. Ayakta dikiliyorduk ve yanımızda araba vardı. İçinde Batın ve arkadaşları oturuyorlar, Batın şoför koltuğunda bana doğru dönük oturmuş ve bana bakıyordu.

Tabi ben ona bakmıyorum umrumda değilmiş gibi davranıyorum. Kimi kandırıyorum ben ya resmen umrumdaydı onun için gelmiştim o saatte köye bunu anlamaması için salak olması lazım dı. Batın da salaktı aslında :)) şaka şaka zehir gibi aklı var ama hep piçliğe işliyor .

Okumada yemek dağıtılmıştı yedikten sonra Ayşe bugün benim doğum günüm istersen sende kal kızlarla bizde kutlucaz demişti. Hoşuma gitmişti açıkçası bu teklif kimse yeni tanıştığı birini doğum gününe bir de evinde kutlamaya çağırmazdı. Kızlara cidden çok ısınmıştım Batın bir yana onlarla yakın arkadaş olmak istiyordum can atıyorum resmen bunun için, Ayşeye olur dedim. Doğum gününe kalmıştım.

Ayşe iyi kızdı sıcak kanlıydı birazda deli doluydu benim gibi onu kendime biraz yakın buluyordum. Benden 1 yaş büyüktü fakat sınıf tekrarıydı yani çift dikiş oda benim gibi 9. Sınıf okuyordu. Buseyle kuzenlermiş teyzesinin kızıymış.

***

Annesi çok güzel pasta yapmıştı hazır sanmıştım. Doğum gününe köyden kızların arkadaşı Refiye gelmişti güzel kızdı renkli gözleri vardı. Esra, 'Refiye Batının eski sevgilisi ama çocukluktan' dedi. Ne kadar çocukluk olsada kıskanmıştım galiba ama Refiyede kızalar gibi iyi kızdı bana sıcak davrandı. Mubbet çok güzel gidiyordu zaman bi o kadar çabuk geçiyordu ve geç olmuştu annem zırt pırt arıyordu meşgule atıyordum açmıyordum . Kızlara gitmem gerektiğini söyledim ama eğer burdan arabaya binip bide eve gitmek için başka arabaya binicektim eve çok geç kalacaktım ondan dolayı Batına mesaj attım " Batın arabayla beni eve bırakır mısın ? " Batından cevap gelmişti " hazırlan büfenin oraya çık 5 dk içinde ordayım" kızalarıda zor duruma sokmak istemiyordum. Çünkü küçük şirin bir köydü herkes birbirini tanıyor. Ondan dolayı Batın arabayı biraz aşağı park etmişti ve hiç zaman kaybetmeden arabaya bindim.

Yol boyunca Batınla konuştuk. Amacının ne olduğunu ve artık dengesiz hareketlerde bulunmamasını söylemiştim. Bu arada bizim evin oraya gelmiştik . Biri görmesin diye beni ilerde indirmesini söyledim. Tam inicektim Batının gözlerinin içine bakıp ' seni seviyorum teşekkür ederim' dedim. Batın dudaklarıma yapışmıştı ne olduğunu idrak edemedim ona karşılık verdim bende onu öpüyordum. Galiba bu hareketi hoşuma gitti .

Eve gelmiştim anneme hesap verip odama geçtim. Yatağa attım direk kendimi salak salak gülüyordum. Batını dönüşüyordum ve o an telefonuma mesaj geldi direk telefona baktım. Batındandı mesaj ' benimle çıkar mısın ? ' diyordu. Hiç düşünmeden cevap yazdım. ' Evet' demiştim. Ve Batınla tekrar çıkmaya başlamıştık.

***

Sabah sabah okul mu olur bide dün geceden sonra ne güzel rüya görüyordum. Sabahın 7.30 da okul için güzel tatlı uykumu bölüyorum. Ama bugün gitmem lazım çünkü olan biteni Bilgeyle Ebrara anlatıcaktım geceden beri bunu bekliyorum. Hemen hazırlanıp okula gittim. İlk teneffüste her şeyi anlatmıştım Bilgeyle Ebrara onlarda benim kadar sevinmişlerdi canım arkadaşlarım ya :))

Köyde ki kızlarla da iletişimimi koparmıyorum. Onları sevmiştim ve kaybetmek istemiyorum. Batına gelince eskisinden daha iyiydik her dakika konuşuyorduk. Romantik çocuktu arayınc bana şarkılar söylüyor hoşuma gidiyordu bu haraketleri .

Hafta sonu Batınla buluşcaktık. Günleri iple çekiyordum resmen her gün o günü hayal ediyorum. Çünkü ilk defa Batınla başbaşa buluşcaktık. Herkese aynı şeyi anlatıyordum bıkmadan hatta koluma ' BATIN' yazdırmıştım.

****

Kolumda ki ' BATIN ' yazısını matematikçi tahtayı sildirirken görmüştü dersin sonlarına doğru Batını konuştuk. Hocaya ailemin haberinin olduğunu Batını bildiklerini ve anneme söyleyince sorun olmıcanı söylemiştim. Gerçekten de öyleydi anneme Batını anlatmıştım ve biliyordu. Matematikçi dahil neredeyse herkes Batını biliyordu herkese anlatıyorum.

***

Hafta sonu Batınla buluştuk. Benim için sabah uykusunu bölüp uyanmıştı yavrum ya yazık kıyamam da :)

Bu arada Batın okumuyor. 17 yaşında , esmer, uzun boylu, uzun saçlı ,yapılı kaslı bir vücuda sahipti. Evin tek oğlu bütün miras ona kalıcakk zengin yanii :D :D . Haftanın 6 günü çalışıyor ve bir tek pazar günleri izni vardı.

Batınla sakin bir kafeye gittik. Oturup sohpet ediyorduk. Bana iltifat falan ediyordu. Çay söylemişti o ara bende facede ceyda yazılı olan fotoğrafını kaldırmasını söyledim. Şarşırmıştı biraz da tedirgin olmuştu açıkçası ve neden diye sordu. Aslında her şeyi söylicektim ama söylememekle yetinip sadece fotoğrafın fazla iyi olduğunu söylemiştim. Facesini zaten dondurduğunu ve buna gerek olmadığını söylemişti.

Batına 1 tane çikolatalı pasta söyletmiştim. Tek çatalla beraber yiyorduk ben ona o bana yediriyodu. Dudağımın kenarında çikolata kalmıştı ve onu silme bahanesiyle öpüşmüştük.

****

Çok güzel bir hafta sonuydu. Batın ben Vodafone'un diye kendine vodafone hattı almıştı daha rahat konuşmamız için çok güzel gidiyordu ben halimden memnun ve mutluydum.

Neredeyse Batınla 1 ay olucak ve halen çıkıyoruz. Ama son günlerde biraz tartışıyoruz. Bu beni tedirgin ediyor ve düşündüğüm şey başıma gelmişti .

Bir akşam Batınla tartıştık ve o gece halı sağ maçı vardı bitmesini bekledim ve aradım ama numaraya ulaşılamıyor. Şu karşıda ki kaşara da sinir oluyorum sanki o ' aradığınız kişiye şu an da ulaşılamıyor' demesene ben bilmicem zaten iyice sinirlenmiştim bu sefer ayrılamazdık. Artık Batına aşık olmuştum onsuz düşünemiyorum bile iyice bağlanmıştım.

Batın her zaman yaptığını şimdi de yapmıştı benim için aldığı hattı kullanmıyor. Eski hattına geri dönmüştü.

***

Ablalarda kalıyorduk bu akşam Ebrar ben Bilge Esra Sedef Buse Ayşe . Bütün akşam Batını konuştuk.

Buse : Hafta sonu köyde eğlenti var sende gel Batında orda olucak dedi .

Güzel fikir di kızlarda aynen gel diyince gitmeyi planlıyordum .

***

Ve eğlentiye gitmiştim. Batın da ordaydı ama başka birini bekler bir hali vardı. O sıra da eğlentinin olduğu bahçeye Ceydaya denen kız girmişti. Batın bana baka baka Ceyda nin elinden tututup gidiyordu. Bende Refiyeyle beraber peşinden gidiyordum. Batın sesini bana duyurmak için bağararak konuşuyor. Ceyda da beni görünce arkasında korkup Batına sırnaşmıştı.

Ben korkuyordu çünkü onunla önceden Batının hesabındam kavga etmiştim. Beni dövüceni geveliyordu şu an arkasındayım ve arkasını dönüp bakmıyordu bile.

İyi yaklaşmıştım yanlarına o ara Batın bağararak ' Ceyda hadi gel bize gidelim ' dedi bende ' gidin ama yatağı sıcak tutun mağlum Ekimdeyiz' demiştim ve evin bahçesine girdik sigara içmeye çıkacaktık yukarı. Ve Ceydanın ablası bunun üzerine yanımıza geliyor heralde dövücekti.

Biliyorum kısa oldu konular karşıtı ama düzelticem ve voteleriniz için teşekkür ederim okudunuz için de teşekkür ederim :)

TAKINTIWhere stories live. Discover now