Facebooktaki Çocuk *_*

416 24 6
                                    

Yine bir akşam odada bütün kızlar toplandık oturuyoruz her zaman ki gibi facebook ta kim kime ne yazmış kim kimle çıkmış kim kimi dürtmüş. Çok boş şeyler evet ama yapcak başka bir şey yok.

Her zaman ki gibi bunları konuşuyoruz ve kuzenimi bir çocuk faceden dürtmüş fazla ilgilenmezdim öyle şeylerle ama o an bakmak istedim. Ve baktığım da çocuğun profilene girdi kuzenim baktık, o an çocuğu ekledim neden bilmiyorum oysaki beni değil kuzenimi dürtmüştü ama o çocuğu elde etmek istiyor gibiyim, ekledim çocuğu anında kabul etti ve dakikasında mesaj attı .

- Tanışıyor muyuz ? Yazdı
+ Hayır tanışmıyoruz dedim
- neden ekledin madem yazdı

Ne kadar da öküzdü sanki eklemek için illa tanımak gerekiyor salak ya neyse cevap yazsam iyi olucak görüldüde kaldı çocuk .

+ Bilmem ekledim öyle arkadaşlar senden bahsetti merak ettim ekledim rahatsız mı oldun ?
-Hayır da kim o arkadaşların ?
+aman boşver çok mu önemli hem söylemicem diye söz verdim kusura bakma

Çocuğa resmen yalan söylüyorum ama napım kuzenimi dürtmüşün ordan gördüm ekledim diyemem ya çocuğa erkek meraklısıymışımda milletin dürtmelerinde ki çocuklara kalmış gibi olucaktı

-Hayır ama merak ettim neyse nerde oturuyosun
+ izmirde sen ?
-bende izmirde oturuyorum neresinde ?
+merkezde sen ?
-bende küçük bir ilçesinde
+hımm güzel
-evet yaşın kaç
+15 senin ?
-17 sevgilin var mı ?
+ Hayır yok senin ?
-benimde yok daha yeni ayrıldım sevgilim den
+anladım neden diye sormıcam çünkü baygınlık geliyo böyle konularda bana :))

Görüldü yapmıştı oysaki aktifti hatta kuzenimle konuşuyorlardı. Bende bir daha mesaj atmadım kendini beğenmiş küstah nolucak bende başkalarıyla konuşmaya devam ediyordum ne yani tabi arada da kuzenimle mesajlarını okuyorum aslında hata bende çocuk benden değil kuzenimden hoşlanmış onu eklemiş ben ne diye eklediysem artık neyse ona kalmış değilim hem niye bu kadar abartıyorum ki ben daha çocukla tanışmamıştık bile sallasana ondan iyileriyle konuşuyorum benn

Zaman geçmişti gece olmuştu tabi bizde tık yok 4 kız hepimizin elinde telefon Ipad bilgisayar laptop artık kim hangisinde rahatsa önemli bir şey oldumu muhattap oluyorduk birbirmizle bildiğin resmen teknolojinin kurbanları gibiydik :)) tabi kuzenim o çocukla konuşmaya devam ediyor saat kaç oldu konuşcak konu nerden buluyorlardı bilmiyorum bir an kuzenim Eda diye bağırdı.

+ Efendim
- senin o çocuk var ya numaramı istedi kızım
+ ee napım şimdi şuna senin çocuk demesene inadına mı diyosun tanışmadık bile çocukla hem senin telefonun yok ki numaran olsun :))
- geç sen dalganı tabi çocuk seninle ilgilenmedi diye böylesin için içini yiyor yoksa senin, terslenmek hoşuna gitmez  bilmiyorum sanki diyerek kıkırda dı
+ (taklidini yapıp bende kıkırdadim) ne alaka kızım ya saçmalama sen devam et konuşmaya hadi uğraşma benle
- tamam tamam :)

Hey Allahım salak mıdır nedir çocukla bana nispet yapmaya çalıyor görende eski sevgilimle konuşuyor sancak bazen sinir oluyorum bu kuzenime aptallaşıyo. Ahahah tabi bu numaram yok diyince çocuk neyse ben çıkıyorum sonra görüşürüz dedi göt oldu beni etmeye çalışırken sonra 3 müzden bir den kafa geçtik onunla sinir olmuştu çocuğa çünkü cidden kuzenime hiç bir çocuk böyle yapmazdı yapmamıştıda Seda güzel kızdı kumral güzeliydi beline kadar uzun saçları vardı ve onlara çok özenle bakar ve makyajına özen gösterir di aramızda kimse onu  gibi güzel makyaj yapamazdı.

TAKINTIDove le storie prendono vita. Scoprilo ora