20. Bölüm

3 0 0
                                    

Minik Panço büyümüştü ama sık sık serin odalı yerlere götürülüyordu. Bu da bir sorunu olduğunu gösteriyordu ben ne yapabilirdim? Panço zor durumdaydı. Ona hergün sarıldım Panço nun yüzünde dostum schnauzer a benzer bir ifade vardı. Panço hastaydı bu da sonunun Victor a benziyceği oluyordu. Birgün panço ve ben arka koltuğa otutturulduk. Sonra Robert bizi serin odaya götürdü açıkcası hiç şaşırmamıştım. Doktor beni muanne etti ve durumumun iyi olduğunu söyledi. İyi mi iyi köpek mi? Hey iyi köpek oldum. Burayı seviyordum. Sıra küçük köpekteydi. Doktor birkaç şey yaptıktan sonra acı haberi verdi.

" şey bu sevimli şeyde kalp rahatsızlığı var" Robert peki dedi içindeki üzüntüyü hissediyordum. Panço amilyat denen şeyden olucaktı.

Panço için çok çabaladılar ve uğraştılar ama faydası yoktu. Panço artık eve gelemiyordu. Bir hemşirenin gözetimi altındaydı. Sürekli borular takılıyordu ona ve acı verici iğneler yapılıyordu. Ben Panço dan daha şanslıydım. 4 hafta sonra Panço öldü onu bahçeye gömdük. Bir kaç boyunca kaybettiğim yakınlardan başka bir şey düşünmedim. Bütün gece inledim Panço öldüğü için çok mutsuzdum.

En İyi DostumHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin