Part 4

63 5 0
                                    

'Ik haal even wat te drinken, willen jullie ook' schreeuw ik tegen de wild dansende meiden voor me. 'Uh doe maar Bacardi Cola' schreeuwt Claire. 'Zelfde voor mij' roept Rosy. 'Keekee komt eraan' mompel ik. Ze verstaan me toch niet. Langzaam duw ik mezelf door de menigte dronken, zwetende, dansende mensenmassa. Het was hier altijd heel druk, en dan voornamelijk op vrijdag. Op zich was het werken hier niet vervelend. Je werkte niet te lang en kreeg heel goed betaald. Het vervelende waren die rijke snobs. Het zat hier in het weekend helemaal vol met arrogante celebs en van die rijke kakkers, van die mensen die denken dat ze alles zijn. Zelf heb ik al een keer ruzie gemaakt met Lady Gaga, of eerder Lady Kaka, ze was aan het zeuren dat er te veel cola in haar drankje zat. Wat een irritant en nep mens zeg. Ik geloof dat als je die pruik van der kop rukt, ze gewoon kaal is. Ik had het bijna gedaan tot mijn baas Miranda kwam. Miranda is een goede vriendin van me, en ze weet hoe die arrogante celebs zijn, dus gelukkig mocht ik blijven. Maar toch. Eindelijk naar onderhand iedereen weg geduwd te hebben kom ik bij een achtergelegen bar aan, ik ga juist hier heen, want hier staan weinig mensen. Ik bestel 2 bacardi cola en een gewone cola voor mij. Ik besluit om even te gaan zitten en mijn insta enzo te checken. Ze zullen me toch niet missen. Rosy en Claire waren, als ze op het moment geen vaste vriend hebben, altijd op zoek naar een hottie. Ik zelf niet zo. Ik pak mijn iPhone en zie dat ik een paar appjes heb. Eens kijken.

Zendaya💖 : heeyy girlll, guess who's in New York City, jup that's moi. I'm here for 5 days!! Yeey we need to catch upp, call me xx Zendaya your French bestie xx

No way! Zendaya is een vriendin van me die ik ontmoet heb toen ik met Claire naar Parijs ging. We hebben contact gehouden en zijn best wel close. Zendaya is een model, dus waarschijnlijk is ze daarom hier. Ik besluit om haar even terug te appen.

Jayne Lauder ❤️ : OMG that's so cool! missed u like crazy! And yes, we really need to catch up, it's been like 3 months. How about lunching tommorow at Little Fella's Bistro? See ya there at 12, lots of love, your American bestie Hazel xxx

Ik check nog even mijn insta. Ik post een foto van ons 3 die we daar straks gemaakt hebben.

@JayneAmeliax : having an fun night out, clubbing with ma girls 💕 @xxClaireLancaster & @x_Rosyxx

Ik post hem op insta en meteen stromen de likes binnen. Er wordt ge comment door Claire en Rosy.

@xxClaireLancaster : get your stunning ass over here and give us our drinks xx
@xRosyxx : party hardy!! Stunning as always #longtimenosee #bitchesbackinNY #watchingforhotties #ididntpullyet

Ik lach, typisch Rosy om zo iets te reageren. Ik wil net opstaan tot ik ergens tegen aan knal, een vloeistof valt over me heen, ik verlies mijn evenwicht en knal op de grond.

forever ~ Harry StylesWhere stories live. Discover now