1. Kapitola

193 15 2
                                    

Anaris seděla na střeše u jejího pokoje. V hlavě si přemítala zážitky z dětství. Byla tak šťastná. Vzpoměla si na první den ve škole kdy se seznámila se svou kamarádkou Callin ,která bohužel zemřela v pouhých sedmnácti letech. Vzpoměla si na své deváté narozeniny kdy dostala psa Froda. Frodo je mohutný vlčák s černou srstí. Vzpomínala na svůj první polibek ,který dostala v druháku od Collina Durbina. Byl to né zrovna krásný polibek. Byl cítit cigaretama ,alkoholem a strašně při tom slintal. Zatřásla se nad tou vzpomínkou. Nechtěla už přemýšlet co bylo dál. Věděla to. Bolelo jí to. Povzdechla si nad celým svým životem. Byla už docela zima. Stoupla si a popošla k levému okraji. Přidřepla si ,otočila se ,zachytila se okapu a zhoupla se na balkónek pod střechou. Vstoupila do pokoje.

Pokoj byl celkem velký s obří postelí na levé straně a velkou knihovnou na pravé. Celý byl červený takže to bylo docela náročné na oči. Plácla sebou na postel.  Byla unavená. Samozřejmě že byla. Celý den byla jen venku. Ne s přátely ,žádné nemá. Nemůže mít. Není v takovém stavu aby si mohla kohokoli pustit k tělu.

Anaris! Anaris! Na dveře se ozvaly tři rány. Než stačila Anaris cokoliv říct. Dveře se prudce otevřely a dovnitř vtrhla Lena. Anaris se prudce posadila ,právě v čas když se její mladší sestra vrhla na ní.

Au, Leno co se děje? Setřásla ji ze sebe.

Dívka se nadechla...Anaris tomu neuvěříš. Zapištěla.

Tak co je? Budeš mě napínat dlouho?

Dívka se ušklíbla. No jo no jo ...tak víš jak poslouchám tu skupinu Black Veil Brides? Zachychotala se.

Anaris se usmála. Nech mě hádat , oni budou někde vystupovat? A ty tam chceš jet!

Ano...Budou v Londýně! Zaječela Lena nadšeně. Anaris věděla že je její mladší sestra miluje. Leno,víš jak je to daleko? A navíc kdo by tam s tebou jel?

Lena se pousmála. Vždyť já vím. Jen jsem byla tak nadšená že jsem si neuvědomila kolik peněz by celá ta moje myšlenka stála. Zvedla se z postele a odkráčela pryč.

Anaris se opět svezla na postel. Bylo jí zle. Litovala toho že pro svou sestru nemůže nic udělat. Chtěla by jí udělat radost. Ale nemůže. Do konce svého krátkého života bude spoutána k lékům a odpočinku. Tak moc jí to mrzí. Zavřela oči a nechala se unášet světem kde je zdravá a má celý život před sebou.

BVB Love [CZ]Where stories live. Discover now