BANEL

27 0 0
                                    

Öncelikle bu hayatın ne denli sıkıcı ve ne denli monoton oldugundan bahsetmeden önce biraz günlük hayatımdan bi'kaç kısmını anlatarak başlamak istiyorum.

Hafta içi,hafta sonu hiç farketmeksizin 7/24 hayatımı sıkılarak ve memnun olmayarak geçiriyorum. Nasıl mı;
Hafta içi fakülteye gidiyorum ders dinliyorum ve hiçbirşey yapmadan eve geliyorum çok eglenceli demi aşırı sosyalim vee çook egleniyorum! Sonra eve gelincede bi tablet bi televizyon bi telefon 3'lüsü arasında vakitimi geçiriyorum tabi buna vakit geçirmek denirse...

Hafta sonu ise sevgilimle vakit geçirmeye çalışıyorum ama benim memnuniyetsiz,gıcık,huysuz tavrımdan dolayı onunda rahatsız oldugunun farkındayım ama işin garibi bunu bilinçli yaptıgımı sanıyo aslında benim hep bu oldugumdan ve belki ölene kadar böyle olcagımdan habersiz. Bi'gün düzelcegimi ve normal hareketler sergilicegimi düşünüyo ama yanılıyor. Ben kendimi bildigimden beri böyleyim milletin kusurlarıyla dalga geçen, tipine gülen, 2 gün gülen 5 gün aglayan bir insanım ben kimse bunu neden niçin böyle yapıyon diye sormasın çünkü ALLAH KAHRETSİN ki ben böyleyim.

Benden mütevazı ve alçak gönüllü bi insan olmamı bekleme. Belki dedigin gibi içimde olabilir ama sorun hep içimde olması içimde gizli saklı bi yerde olcak bu gün yüzüne çıkmıcak hiç bir zaman içimdeki bişey buna izin vermiyo.

Tüm bu saydıklarımdan zaman içinde sıkılcagına eminim. Beni düzeltmeye çalışcan geçici bi süre için başarılı olabilirsin ama sürekli beni degiştiremezsin tıpkı hiç kimse kimseyi degiştiremedigi gibi...

İşte aşık olup olmadıgın, sevip sevmedigin, cidden kıskanıp kısmadıgın bla bla bla kısacası bana karşı hissettigin tüm hisler ve duygular tam bu sırada devreye gircek ve hissettigin herşey dogruysa ve içtense benden sıkılmıcan çünkü hisleri gerçek olan insan aşık oldugu insanın kötü yanlarını görmektense iyi yanlarını görmeyi tercih eder ve iyi yönleri beni mutlu etmeye yeterli mi diye düşünür...


Şahsen ben senin yerinde olsam bana katlanmazdım. Ama tercih senin ve tercihin hayatını degiştirebilir ona göre bunlar sen ve senin duyguların arasında karar vercegin bi olay.

Her neyse işte yani herşey dışardan görünüldügü gibi çok iyi ve mükemmel degil bunu bilin ve dışardaki insanlardan duydugum bi'kaç şeyi size söylemek istiyorum ne kadar yanıldıklarını sizde anlıcaksınız eminim!

" Oh oguzcan'ın hayatına bak ya ne dert var ne de tasa "

"Oguzcan cidden çok iyi biri ya "

"Keşke oguzcan'ın hayatı bende olsa elinin altında ne istediyse var"

"Ne kadar pozitif ve gülmeyi seven bi insan hiç üzgün görmedim valla"

Bu cümleler dışardaki insanlardan duydugum cümleler ve emin olun hepsi koca bir YALAN ben ne çok iyi biriyim nede pozitifim nede her istedigim oldu ama dışardaki insanlar böyle biliyo onlara bişey açıklamak zorunda degilim.

Hep mutlusun diyomuz ya siz mutlu oldugum ve pozitif oldugum 2 güne denk gelmişinizdir diger 5 güne denk gelsediniz emin olun benden tiksinebilirdiniz.
Tiksinseniz bile umrumda olmucaktı ya oda ayrı bi konu...

Benim içimi tek sevgilim biliyo üzgün oldugumda yanımdaysa bende mutlu oldugumda sizin gibi 2 yüzlü insanlarla birlikte olcagıma sevgilimle birlikte olurum. Kötü günümde kim yanımdaysa iyi günümdede o gelsin yanıma...

Ama ne istiyorum biliyor musunuz? Kimsele konuşmak istemiyorum sadece ihtiyacım olan çok sigara ve çok nescafe başka hiç bişeye ihtiyacım yok bu aralar sigaraya olan tutkum belkide çogunlukla yanlız oldugum zamanlarda yanımda olan ve benim için yanmayı bekliyen tek ortagım. Hee bide nescafem velet tek başına içilmiyo sıcak bişeylerle iyi gidiyo

Kısacası koca bir YANLIZIM drama yapmıyorum hayatımdan oldukça memnunum sadece su salak saçma yazıyı okuyup kendi hayatınızdan bişeyler bulursunuz diye yazdım.

Hee bide unutmadan hayat fakirler için çook acımasız...

Dipnot:(Fakir degilim 😄)

Sadece fakir edebiyatı yapmak istedim çünkü reel hayatta bünyem buna izin vermiyo bari burda yapiyim 😆


Life good 💫

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 22, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ÇOK MU ÇOK SIRADAN HERŞEY!?Where stories live. Discover now