Yaşanacaksa yaşanacak

21K 45 7
                                    

Gece uyku tutmamıştı, Heyecan doluydu Sevim onu çok etkilenmişti. Şimdi sürekli aklında Sevim vardı. Bununla uyudu ama uyandığında başka şeyler oldu.

İş yerine geldiğinde bilgisayarı açtı yapacağı işleri ayırdı öncelik sırasına göre sıraya koydu masa başı çalıştığı için nette de sürekli zaman geçirebiliyor du. Facebook'un şifresini girdi açılınca da dikkatini hemen mesaj kutusu çekti mesajlar gelmişti. Aklından kesin Sevim diye düşündü fakat unuttuğu bir şey vardı Merve.

Mesajları açtı evet Sevim yazmıştı Günaydın.

Fakat asıl dikkatini çeken şey ise Merve'den gelen mesajlardı. Tamamen aklından çıkmıştı Merve. Hemen okumaya başladı.

Günaydın!! Nerede kaldın uykucu!! Akşam bir arkadaşın doğum günü var bana eşlik edemermisin!! Son olarak ta offfff offff yazmıştı. Martin çok şaşırmıştı olaylar o kadar hızlı ilerliyordu ki kendini akışına bıraktı.

Önce Sevim'e yazarak onu aradan çıkarmak istedi çünkü asıl odaklanmak istediği Merve idi.

Sevim'e günaydın canım nasılsın neler yapıyorsun dünden beri aklım fikrim sende döndün mü Mersine yazdı. Ve tüm dikkati artık Merve de idi.

Nereden başlayacağını bilemiyordu.

Günaydın. Uyku değil ya sadece işleri organize edip öyle bakmak istedim buraya yazdı. Sen nasılsın neler yapıyorsun doğum günü bugün akşam ve benimle gitmek istiyorsun doğrumu dedi.

Merve'den cevap gecikmedi.

Evet bugün ben tekim ve sen aklıma geldin seninle gitmek istedim senin için sakıncası yoksa hem tanışmış oluruz hemde arkadaşlara bomba etkisi olur hayatımda kimse yok tek gelecek biliyorlar beni.

Martin bu fırsatı kaçırmak istemiyordu. Zaten işi yoktu Sevimde Mersin'e dönmüştü. En iyisi bunu değerlendirmek diye düşündü.

Neden olmasın dedi. Bunu zevkle yaparim peki arkadaşlarına nasıl tanıştıracaksın beni ona göre davranayım seni mahcup etmek istemem dedi. Biraz sonra beklemediği ama duymak istediği bir cevap geldi.

Tabiki sevgiliyiz ona göre davran onları şoke etmek istiyorum. Rahat olmanı istiyorum kendini olayın akışına bırak lütfen kontrol bende olsun durumu ben hallederim sen sadece bana odaklan ve bana uyum sağla onlar anlamayacaktır zaten durumu.

Saat kaçta nasıl ve nerede buluşuruz. Biraz erken buluşalım tanışalım biraz sohbet edelim. Yoksa pot kırarız dedi Martin. Çünkü her ne kadar olayları kontrol edebilen biri olsada ilk zamanlar onun için sıkıntılı geçiyordu ve biliyordu ki nette sohbet etmekle yüz yüze gelmek çok farklı idi.

Parti akşam saat 8 de dedi Merve, biz işten erken çıkacağım kuaföre gideceğim sonrasında saat 7 gibi buluşalım bir kahve içeriz sohbet ederiz sonrada gideriz dedi. Sen beni Gazipaşa da bulunan parkın önündeki duraktan alırsın dedi.

Martin daha cep numaranı bile bilmiyorum istersen önce numaranı ver dedi. Merve'den hemen cevap geldi. Cep numarasını yazmıştı. Martin numarayı kaydettikten sonra kendi numarasınıda Merve ye yolladı.

Öğle saati olmuştu. Yemek yemek üzere aşağıda bulunan ev yemekleri yapan yere geçti. Masada otururken cep telefonuna mesaj geldi.

Bay çapkın beni düşünüyor mu acaba ? Sevim yazmıştı ve yine cesurca kendinden emin özgüveni yüksek bir şekilde. Nasıl bu kadar emin olabiliyordu.

Martin hemen cevap verdi. Seni düşünmemek ne mümkün sürekli aklımdasın hiç aklımdan çıkmadın ki çok daha güzel ve seksi bir olmuşsun. Yazışmalar devam edip durdu Martin bir ara Merve'ye mesaj yazmak istedi vaz geçti kararsız kalmıştı. Bulduğu ilk bahane ile yazdı.

Akşam için plan hala geçerli degilmi ?

Tabiki geçerli beni ekmeyi aklından bile geçirme.

Martin birden üzerindeki kiyafet ile oraya gitmek istemediğini hemen gidip daha ortam tarzı giymek gerek diye düşündü. Çok fazla zamanı yoktu hemen en yakın mağazaya girdi ve yeni kıyafetler aldı. Artık hazırım diye düşündü.

Artık buluşma zamanı gelmişti. Anlaştıkları yere geldi ve beklemeye başladı birkaç dakika daha vardı. Bu arada mesaj atıp geldimi haber vereyim diye düşündü. Eline telefonunu almıştıki arabanın kapısı açıldı. Aman tanrım Merve bu.

- Merhaba

- Merhaba hoşgeldin

- Hosbulduk gidebiliriz cok bekletmedim degilmi ?

- Hayir bende yeni geldim. Hem beklemeye deger dedi içinden kendi kendine Merve zaten güzel bir bayandı. Fakat bu hâli büyüleyici olmuştu o kadar güzel ve alımlı idi ki ayakları yerden kesilmişti. Heyecanını gizleyemiyordu her halinden bu durum belli oluyordu. Martin devam edip bir yere oturalim kahve içelim bu arada zaman varken birbirimizi biraz daha tanıyalım dedi. Merve onaylarcasina kafasını salladı.

Birazdan bir cafe önüne aracı park etti. Hızlı bir şekilde arabadan inerek Merveye yardımcı olmak adina onun kapısına yöneldi. Kapiyi açtı inmesine yardımcı oldu. Merve giydiği ayakkabı nedeniyle yürümekte zorlanıyordu hemen Martin'in koluna giriverdi. Çok şaşırmıştı heyecandan bu kezde kendisi yürüyemez hale geldi. Yavaş yavaş bir masaya ilerlediler bu arada Merveden mis gibi bir parfüm kokusu geldi. O kadar hoş bir koku olamazdı. Bir masaya oturdular.

Merve söze başladı azda olsa biliyorsun hikayemi evlendim kısa süren bir evlilik oldu ve bir yıl olmadan bitti. Çocuk yok çalışıyorum kendi evim var tek başıma yaşıyorum ara sıra annem gelir ara sıra kız kardeşim her şey yolunda şimdilik. Martin dinliyor kulağı sesinde gözü ise onu baştan aşağı süzüyor duydukları ister istemez mutlu ediyordu. Bekar yanlız yaşayan bir bayan daha ne olabilirdiki. Martin tüm bunları düşünürken hadi bakalım birazda sen anlat dedi Merve.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 02, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Bay ÇapkınHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin