Capitolul 4

614 21 7
                                    

Pfui am reusit sa term insf si cap 4 :))

am avut prea multe pe cap ... Canguru la Eng (la care am scos 176 de pct -cel mai mare pctaj fara sa fac niciun pic de pregatire inainte :))=)) :D::X:XX: ) si amu m-am bagat si la Smart si Canguru la mate...da numa ca sa imi dea profa 2 de 10 ca ma duk nu ca stiu eu mate cat sa ma duc la concurs:)) chiar daca prin ceva minune infaptuita de Ceruri am luat 10 la primu test la mate din sem asta:))=)) 

si mda stiu ca la Categorii am pus Horror si Paranormal da urmeaza si aia :D:)) -----> 

Anyway, Com & Vote or Whatever:D;)     Si app Dragobete Fericit:X:* 

_________________________________________________________________________________

Capitolul Patru

Clubul arata...ei bine, misto.

Era facut din lemn in asa fel incat sa semene cu o cabana de munte, la o versiune mai mare cu etaj. Avea cateva terase la etaj unde puteam sa vad oameni dansand si distrandu-se. La naiba, puteam sa vad oameni care petrec cam in fiecare directie din momentul in care ne-am apropiat si mai mult de cladire, parcand masina.

Locul nu arata ca si cum ar fi extrem de scump sau extravagant, dar clar tipa din toate partile „distractie pana la refuz”.

-Anna, am inceput eu sa protestez in timp ce deschideam portiera masinii. Nu prea cred ca imi doream sa petrec intr-un astfel de loc.

-Doamne Jenny, de parca n-ai mai fost intr-un club inainte, zise inchizand masina si pornind direct spre club. Am grabit pasul, ajungand in spatele ei dupa cateva secunde.

-Am mai fost, dar nu in asa ceva, am zis incet.

-Ei bine, sti cum se spune, trebuie sa fi mereu deschis pentru a experimenta lucruri noi, zise pe un ton nonsalant in timp ce analiza un tip la vreo cativa metri mai incolo aproape de intrarea in cladire, dupa care se opri brusc in fata mea punandu-mi mainile pe umeri. Uite, daca nu vrei nu trebuie sa stam mult, dar te rog, macar incearca sa te distrezi, zise pufnind.

-Bine, dar numai pentru o ora sau maxim doua, okay?

-Cum vrei.

Dupa asta am intrat in cabana cu Anna in fruntea grupului.

Tot parterul era ocupat de o singura incapere inpanzita de oglinzi care reflectau intreaga incapere-peretii, mesele, scaunele, barul, cuplurile de pe ringul de dans etc. Era destul de placut inauntru si lemnul care parea ca se afla cam peste tot pe aici emana un fel de aer de eleganta, chiar daca restul oamenilor de aici il stricau cu dansurile si muzica deloc eleganta sau  stilata.

La fiecare masa de cate doua persoane puteai sa vezi mai bine de trei pahare de bautura si scrumiere. Ugh, urasc tigarile. De fiecare data cand simteam fie si doar putin de fum de tigara incepeau sa ma usture ochii si sa ma apuce tusea si sa nu mai incep sa spun si despre alcool. Nu intelegeam de ce le placea oamenilor alcoolul –si nu cred ca voi fi in stare sa inteleg vreodata cu adevarat- mai ales ca nu avea deloc gust foarte bun, gatul arzandu-ti dupa fiecare pahar. Nu de putine ori am avut parte de incidente cu bautura, doar ca nu provocate de mine ci de prietena mea. Nici pe ea n-o intelegeam ce vedea in bautura.

In scurt timp ne-am gasit o masa libera si ne-am asezat. Lumea trecea constant pe langa noi, aruncandu-ne adesea si cate o a doua sau a treia privire, dar eram obisnuita ca acest lucru sa se intample.

The Death's KissUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum