Telefon

10.5K 563 82
                                    

EYLÜL ' DEN

       Ne sevgilisi var mıydı ? Daha dün bir bugün iki ya ne oluyo buna !? Hem Emre yani Emre ile sırf Aslı için vakit geçirmiştik yani o onun gurubundan biri ile çıkmasına hayatta izin vermez. Enes ile Ediz den bahsetmiyorum bile sonra bizim gurup öbürlerinden biri ile çıksa pek guruba aldırmazlar sonra hadi Emre yok diyelim onlar da o zaman bizle konuşturmazlardı. Yani burada işler böyle yürüyor. Yani.

"Bak. Arda hiç kibar olamıyacağım da sen mal mısın ?"

"Ya bir kere ağzını bir düzelt sana hiç yakışmamış. Ve yanlış anlama dedim o kadar. Şimdi ben bu kıza bir şey sorcam o da öyle bir şey de değil. Hem şimdi sizden sevgilisi falan varsa yanlış anlar ve sen de 1 saniye beklesen anlayacaktın ama...."

"Tamam. Kes anladım." 

"İyi. "

"Yok. Ama konuşma yani tavsiye etmem.Ve..Aramızda tamam."

"Teşekkür ederim."

"Hı hı"

dedim ve gitti acaba ne soracaktı. Ve Aslı bana küs mü acaba ama ben ne yapayım değil mi yani ?

...............

ASLI ' DAN

      Ay son dersteyiz ve zil tam sıkıldığımda çaldı. Ay burayı sevdim ben ay nediyorum ben okulu sevdim mi şuna bak küfür gibi ya o ne öyle ? Tabi ben hala Emre ile oturmuyorum gittim orta sıranın arkada değil ama önde de olmayan sıralarına oturdum. Aslında doluydu sonra oraki kız başka bir yere geçti ben de gittim onun yerine tabi kız geldi meğer kız geçmemiş ama ben ne yapayım çantası yok kızın neyse o da sordu işte ya buradaydım falan dedi tamam dedim sonra biraz konuştuk adı Nar miş sanırım nar değil naz dı ya da nil veya nal mıydı nalan hayır ya nuran mı dur nurcan ya da aycan neydi ya neyse işte o birşeyler dedi tabi ben herzaman ki gibi evet aynen ya da hı hı veya bence de dedim yazık garibim ya ama hayır baktım karşındaki seni takmıyor neden hala anlatıyon tabi sonra ne oldu hoca buna dedi ki abovv ne demedi ki ?

"Kızım karşındaki seni takmıyor hayır yani bir şeyler anlatıyon da kendi kendne konuşuyor gibisin hayır yani biz de kendi kendine konuşanlara deli derler." dedi kız bir göt oldu yani sonra ben de

"Evet hocam ha hahahaa da yazık garibim hahaha dinliyorum hhaaha sanıyordu neden bozdunuz ay renk de hahahaa değiştirdi şuna bak ya hahhaha " diye anıra anıra gülünce sınıftakiler de koptu kız çok manyak kötü oldu ya sonra sinirle bana baktı ve

" Aaa deliye bak az önce gayet iyiydi yani kendin bir şey demiyorsun snra hoca deyince baktın burada bunun sayesinde  dersi güzel kaynatırım diye düşünüp beni mi kullanmaya çalışıyorsun hayır salağa mı benziyorum." dedi tabi sınıftakiler yine b sefer bana güldü. Ben de ddim ki

"Tatlı olmayan ama lafın gelişi tatlım diyeceğim varlık birincisi tatlım salağa falan benzemiyorsun bildiğin salak kelimesini sözlükte arasak senin adının en başta olacağı derecedesin salaklıkta. İkincisi battın bir kere toplayamazsın yani kendini daha fazla rezil etme. Sonra bilmem biri sana bir şey demiş de bimem ne bilmem ne sonra bildiğin susman için dersin bitmesi gerkiyordu dakika sayıyordum şu an 11 dakika 26 saniye var evet anladın mı bak istersen saatine. Tamam mı? Ve son olarak kimse bana deli diyemez tamam mı ? Ki bunu şişman sonra gözlüklü ve burslu biri hç diyemez.!  Haddini bil.Anladın mı tatlım ?"

"Ne burslusu ?"

"Oha burslu muydu ?"

"He bir bakışta çözdün sen ?"

gibi sesler çıktı. Ben de 

"Gerçekten baksanıza avuç içi terliyor sonra sürekli anlattığı şey ile olmasa da heycanlı konuşuyor ve arada bazı kelimeleri yutuyorsun sonra  kekeliyorsun.  Ve değişik tavırlar içindesin. Yani bana cevap vermeye çalışırken de öylydin. Aslında pek belli etmiyorsun sen durumunuz ortadır bununla dalga geçemem ama şimdi sen derste takmıyorsundur eve gidince inekliyorsundur sonra şişman olman veya gözlüklü olman ne bileyim bunlar fiziksel sen sağlayamazsın ama davranışların ise yani ben sevmem böyle şeyleri ki yaptığım ilk kişisin bunlar bursluların konuşma tarzı. Ve afedersiniz hocam ama orada sürtük dediğini duymadım sanma yani. "

"Kızım sen gözlemci falan ol yani." güldüm. Haklıydım tabi sonra hoca kıza ne kızdı ya. Tabii şimdi ben de biraz kendimi şişirdim bir göğsüm kabarddı yni.Tabi kız sonra koşarak sınıftan çıktı tabi ha evet günümüzdeyim.

         Zil çaldı önceden topladığım çantamı alıp çıkışa doğru yürüdüm mesaj geldi 

EYLUL : Birşeyler yapalım mı kız kıza ?

BEN : İkimiz mi yanlış anlama da bence Mira ile ilgilen sonuçta kaç yıllık arkadaşın özlemişsinizdir sonra yaparız..... :)

EYLUL : Pekii ama Mira da gelse ?

BEN : Bir taşla iki kuş diyorsun yok almayayım canım ve benimle arkadaş olduğnu ya da benim öyle sandıgımı söylemen emin ol utanç verici bir şey değil. Tamam okulda popilersin ama hayır yani dışarıda veya okulda da benle konuşmak için can atanlar var.

Egoistlik mod : on

EYLUL : Saçmalama. Aslında şu mira ile gez şeysini diyeceğini biliyordum.

BEN : Aslında ben de baştan onu da sokacağını biliyordum ya böyle ya da işte aa mira da gelsin tanışmış olursunuz hem dersin diye düşünüyordum.

EYLUL : Aslı yok öyle bir şey.

BEN : Beni inandırmak zorunda değilsin.

EYLUL : Hayır zorundayım sen benim arkadaşımsın.

yav he he.  Gördük nah arkadaşınım. Neyse ya hem bugün yani sonuçta yalnızım bir şeyler yapmam lazım. Değil mi ?

......

Film izlemeye karar verdim.Gittim marketten 5 paket cips aldım sonra abur cubur jelibon çikolata vs. aldım bir de pizza söyledim 3 büyük boy. Sanırım eski gunlere donmeyi planlıyorum. Ah ne diyorum ben ? Tabiki hayır. Tekrar şişman olmak istemiyorum. Ezik olmak istemiyorum.Hep üzülen ben olmak da istemiyorum. Istemiyorum. Ama tek bir sey istiyorum hani şu hikayelerdeki gibi bir dost.Bu kişi kesinlikle Eylül değil ve de yani bilmiyorum ama bugün kendimi çok kötü hissetttim.Yani ne bileyim hem arada kalmış hem de böyle ... farklı sanırım en uygun tanım bu. Zaten bugün herşeyle farklı bir gündü. Ve ben hala Arzu olayını bilmiyorum ve Arzu bizim sınıfta.

......  GECE .......

Sanırım bir kaç film bitirmistim bir elimde tel kucağıma laptop karşımda tv harika (!)

Titredim. Titreşim de olan telefonum harika bir şekilde titredi. Korktum. Mesaj gelmişti büyük bir heyecsnla açsam da mesaj Gizli numaradan gelmişti. Yine bir hayranimdandir dedim Çok gelir böyle mesajlar kim bilir yine ne uydurdular ??

Gönderen : GIZLI NUMARA

Bugün yaptığın çok bencilceydi. O kız şişman olmayı kendi istemedi. Ve sen kim olduğunu sanıyorsun Hayır o kızla dalga geçme hakkını kim verdi sana.?

Ağzım açık kaldı.  Yok artık demekki sınıftan biri ya da duydu ama kim olabilir ki ?

Gönderilen : GIZLI NUMARA

Kimsin ?

Gönderen : GIZLI NUMARA

Beni boşver ben sen gibi değilim ama sen onun gibi olsaydın ya ?

Gonderilen : GIZLI NUMARA

Ama değilim.

Gönderen : GIZLI NUMARA

Ama öyleydin. Ve gerçekler acıdır Aslı.

Ne ? Kimdi bu ? Nereden biliyordu ?

Evet.Arkadaslar üç gün neredeyse üst üste bölüm yayınladım ama sanırım bundan sonra biraz ara ile olur. Bunu @beyzaaal için yazdım. Yani çok istedi. Ithaf da @violettammm a isimleri yanlış yazmış olabilirim ithafı yapacağım telden yazınca ithaf yapamadım sizi sevyrm.... ;)
SIZCE MESAJ GONDEREN KIM ?



YENİ KIZWhere stories live. Discover now