Son Yıllarda Olanları Hatırlayacak Olursak

813 27 4
                                    

-Özgecan Aslan evine gitmek için bindiği otobüste vahşice öldüreli  8 gün oldu!

Tayyip Erdoğan, Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili aileyi suçlayıp “Kendi başına bırakılan ya davulcuya ya zurnacıya” diyeli 5 sene oldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, “Çocuklara çığlık atmasını öğretin” diyerek tecavüze dahice bir çözüm getireli 1 yıl oldu.

Bülent Arınç: “Kadın herkesin içinde kahkaha atmayacak” diyeli 1 sene oldu. Ahmet Çakar: “Bir kadın istemezse bir erkeğin tecavüzüne uğramaz” diyeli 5 sene oldu.

Eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili: “Kızlarına sahip çıksalarmış” diyeli 7 sene oldu.

26 kişinin tecavüz ettiği 6 ameliyat geçiren 13 yaşındaki kız için “rızası vardı” kararı vereli 5 sene oldu.

Nihat Doğan benim olmazsan taciz ederim diye şarkı yapalı 3 yıl oldu

Perihan Savaş’ı dövdüğü iddiasıyla gözaltına alınan İbrahim Tatlıses, “Kadına saygım büyüktür ama döverim” diyeli 30 yıl oldu.

Başbakanlık’ın kadına yönelik şiddet konusunda yaptığı araştırmada, karı koca kavgasında el bombası kullanıldığı belgeleneli 16 yıl oldu.

Antalyalı Hasan Arık, “Civcivlerin gözü önünde yapılır mı bu?” diyerek tavuğuna tecavüz eden komşusunu bıçaklayalı 21 yıl oldu.

Mahkeme ‘yüzde 99 tecavüz’ raporunu yetersiz bulup, beraat kararı vereli 4 sene oldu.

Dönemin Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Cemil Çiçek, “Flört, fahişelikten farksız” diyeli 24 yıl oldu

. Canan Karatay polis tarafından bile tecavüze uğrayan kadınların varlığından bahsederken Show Tv mikrofonun sesini kapatalı 3 gün oldu.

Uşak’ta bir adam görme engelli 13 yaşındaki kıza tecavüzden yargılanıp müebbetten ceza indirimi alalı 44 sene oldu.

Para vermediği için 68 yaşındaki anne annesinin boğazını keserek öldüren genç yaşı küçük olduğu için serbest bırakılalı 36 sene oldu.

Afyon’da bir baba kızının erkek arkadaşı olduğunu öğrenip öldüreli 15 verilen ceza müebbetten 2 seneye indirileli 12 sene oldu.

Kayseri’de öz kardeşine tecavüz eden kişi kardeşinin hamile kalmasından korkarak kardeşini parçalarak ayırarak sobada yakalı 13 sene oldu

Tokat’ta 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden kişi tecavüz ettiği kızın yaşını büyüttürerek beraat edeli 1 sene oldu

İstanbul’da bir baba tecavüz edip hamile bıraktığı Down’lu öz kızının bakireliği bozulmadığı için ceza indirimi alalı 2 sene oldu.

Samsun’da bir baba engelli kızana defalarca tecavüz ederek kızın hamile kalmasından sonra öldürüp çöp tenekesine atalı 11 sene oldu.

Nevin Yıldırım, tecavüzcüsünü av tüfeğiyle öldürdükten sonra kafasını kesip köy meydanına atalı 4 sene oldu.

Antalya’da ruhani güçleri olduğunu iddia ederek 3 kız kardeşe tecavüz ettiği iddiası ile hapisle yargılanan şahıs beraat edeli 2 sene oldu

ADANA Şakirpaşa Mahallesi’nde, A.K. (30) 10 lira verdiği karısı M.K.’yı (24) kendisinden izinsiz çikolata aldığı için döveli 3-5 ay oldu.

Ablasıyla evlenmesine izin verilmeyen şahış ailesinden intikam almak için 6 yaşındaki Gizem’i katledeli 10 ay oldu.

Fatma nur evine gelen bilgisayar tamircisi tarafından tecavüz edilip boğularak öldürüleli 3 sene oldu

. Adana’da 16 yaşındaki kız çocuğu tecavüz eden 2 polisin de aralarında olduğu 4 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılalı 4 gün oldu.

İstanbul’daki bir okulda kadın öğrenciler özgecan için siyah giyindikleri gerekcesiyle öğretmenleri tarafından isimleri alınalı 3 gun oldu.

Nihat Doğan “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” diyeli 5 Gün oldu.

Nihat Doğan, benzin almak için gittiği benzincide çalışanlar tarafından: “Senin gibi kadın düşmanına benzin yok” diyeli 3 gun oldu

Özgecan’ın babası: “Kızımın acısını yaşamak istiyorum kızımın üzerinden siyaset yapılmamasını istiyorum” diyeli 3gün  oldu.

Özgecan’ın babası: “Masallarla büyüdük. Bir varmış, bir yokmuş. Bir Özge varmış, bir Özge yokmuş. diyeli 3 gün oldu.

Özgecan’ı katleden caninin annesi: “O annenin babanın ellerini ayaklarını öperim” diyeli 3 gün oldu.

Özgecan’ın annesi: “Çok acı çekmiştir kızım, keşke kurşunla öldürselerdi.” diyeli 4 gün oldu.

......

İLGİNÇ BİLGİLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin