Inleverpunt / beledigen.

2.6K 154 90
                                    

Hey lezers! Omdat er zo veel mensen zijn die leuke ideeën voor smoesjes hebben en ik ze niet allemaal kan onthouden is mijn vraag of jullie ze in deze reactie hier willen plaatsen! Alvast bedankt.

Ook wil ik jullie even wat zeggen. Ik krijg de laatste tijd vaak beledigende berichten. Zoals: 'Dit is van BardoMovies' (of whatever) of 'ik dacht dat ze nuttig waren'. Kijk, ik snap dat jullie dat vinden, maar hou het dan alsjeblieft voor jezelf want dit doet mensen pijn weet je. En ik heb dit niet van hem. Ik wist niet eens dat hij filmpjes van leugens maakte. Ik heb even op youtube gekeken en pas toen snapte ik het. En sorry als je vind dat ze niet bruikbaar zijn. Ik snap dat ze niet allemaal bruikbaar zijn. Maar sommige wel. En die dat niet zijn, zijn gewoon om te lachen. Je moet dit boek ook niet zien als een boek met alleen maar tips. Je mag er lekker bij ontspannen en lachen. En nu ik besef dat ik nu al veel te veel tijd aan deze zogenaamde "haters" heb besteed. En sorry als ik jullie hier echt jullie leven heb verpest door sommige mensen te laten lachen. Dan lees je het toch niet? En het spijt me voor alle wel aardige lezers! Waar der dus zo veel van zijn! (In het speciaal wil ik hier catarinaamm voor bedanken!💕💕)

Voor de laatste keer bedankt voor de zoveel reads! En sorry van die hele tekst daar. Als jij niet een van die mensen zijn hoef je het ook nooit meer te lezen. Dus het enige wat ik tegen alle aardige mensen op wattpad wil zeggen is:'😘bedankt!'

Xx,
Dru💕

Ps. Volgend hoofdstuk weer smoesjes hoor. Dit zeur gebeuren komt in ieder geval de eerste 10 hoofdstukken niet meer!

SmoesjesssWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu