41. kapitola

9.3K 420 4
                                    

Zaplať pán Bůh, že jsem to měl za sebou. Vypadlo to ze mě ani nevím jak, ale důležité bylo, že to zabralo. Nikdy jsem to žádné holce neřekl, ani na škole z legrace. Natali byla jediná a věděl jsem, že s ní to půjde. Byla taková, že mi ji chlapi záviděli...krásná, chytrá a umělá spoustu věcí, které chlap ocení.

Spokojeně jsem vešel do ložnice, kde už Nat spala. Lehnul jsem si vedle ní a zkontroloval svojí emailovou schránku na mobilu.

,,Tentokrát si to podělal, ty hajzle. Nedožiješ se svých příštích narozenin. B." polilo mě horko při čtení toho divného meilu.

Přemýšlel jsem, zda bylo možné, že by to přežil... jo byla.

Měl jsem hodně špatné tušení, že to dopadne zle a nebude to tak jednoduché. Měl jsem strach o Nat, protože bylo jisté, že hlavním cílem bude ona.

Celou noc jsem se převaloval a budil. Nat jsem to říkat nechtěl, i když by měla být opatrná a dávat na všechno pozor. Zapřísáhl jsem se, že ji nenechám jít nikam samotnou.

Ráno na mně samozřejmě poznala, že jsem blbě spal. Zalezl jsem si do koupelny a opláchl si oči ledovou vodou. Nat si udělala ohon a vyčistila si zuby, když si začala stěžovat na včerejší večeři. Opřela se rukama o umyvadlo a snažila se rozdýchat svoji nevolnost.

,,Já ti nevím, mně je sice dobře, ale taky jsem měl úplně něco jinýho."

,,To je v pohodě, možná jsem se neměla cpát tak na noc."

Pohladil jsem ji soucitně a odešel si do kuchyně udělat kafe. Za chvíli přišla do kuchyně za mnou a byla celá zelená, asi jí vážně nebylo dobře.

Nechtěl jsem ji nechávat samotnou, ale na pár hodin jsem potřeboval do práce a tak jsem ji poručil, aby se zahrabala do postele a nevystrkovala nos. Slíbil jsem jí, že se o ni po návratu pěkně postarám a odjel jsem.

V práci jsem vyřešil pár věcí a po několika hodinách vyrazil směr domov. Zaparkoval jsem v klidu do garáže a jako první chtěl pozdravit Nat. Ložnice byla prázdná a na dece ležela obálka. S rozklepanýma rukama jsem ji pomalu otevíral. Tušil jsem něco zlého a málem jsem ani nedýchal, když vypadlo psaní s ručně psaným textem.

Životní prohraKde žijí příběhy. Začni objevovat