Ceket

337 14 5
                                    

Önsöz

Bekleyenlerin başına güzel şeyler gelir derler. Mecnun 1 dakikada beklerim 1ömürde der, İsmail abi çocukluğundan beri bekler, Yavuz bekler, İskender bekler, Erdal Bakkal bekler...

Gelenler bir bardak çay içip giderler gönül kahvesinden...

2 buçuk lira çay mı olur lan gönlüm ?

###

Kafam çok yoğun, bu kadar çok düşünmek istemiyorum, ne düşünüyorum onu da bilmiyorum. Bazen umrumda olan tek şey Ütopyaya kimin veda edeceği... İnsan bir süre sonra bi şeyleri beklemeyi bırakıyo. Noel babayı kim uydurduysa 14üme kadar kandırdı beni. Güzel şeylerin geleceği yok. Umut her zaman var ama bi kadının kesilen saçlarında veya küçük bi oğlan çocuğunun ütülen en sevdiği bilyesinde...

###

Havada püskevit kokusu var!

Güzel şeyler onları beklemediğimizde gelir.

Yarın püskevitle karışık yağmur yağacak ve biz uyuyo olucaz. Uyandığımızda etrafı o muhteşem koku saracak, kahvaltı yapmadan işlerimize gidicez ve bazı insanlar püskevitleri ezmeden de ilerlemenin mümkün olduğunu gösterecek bize. Tıpkı  birbirine hiç çarpmadan hedefine ulaşan kar taneleri gibi.

Ertesi gün aşk icat edilecek, aradan çok geçmeden öpüşecek ilk aşıklar ve ilk aşk acısı çiçek açacak püskevit kokusunu bastırarak. Arı işi bitince çiçeği terk edecek ve ilk aldatma olayına şahit olacak bi dost. Papatyalar artık büyüyen çocuklara umut vermekten vazgeçicek..

Günler aynı rutinlikte devam ederken karınca yükünü bırakıp ağustos böceğiyle dans edecek. ve Güzel şeyler gelmeden mutlu olabilmeyi öğrenecek karıncalar..

###

Bu ayki müzik grublarım;

Büyük Ev Ablukada & Açık Seçik Aşk Bandosu

ŞapkaWhere stories live. Discover now