Hoofdstuk 6

7 3 1
                                    

Pov Liam
Ik breng jazmin naar mijn huis om effe haar te helpen. Als we bij mijn huis zijn heeft jazmin haar ogen groot. "wooowww woon jij hier?" yep zeg ik kort. "zal ik je rondleiden door mijn huis?" ja zegt ze.

Pov jazmin
We zijn aangekomen bij zijn huis en het lijkt als een paleis. We gaan samen naar binnen. Hij vraagt "zal ik je rondleiden door mijn huis" ik zeg "ja".
     

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~   

Pov Liam
We zijn nu in mijn kamer. En hier is een awkward stilte. Ik wou de stilte verbreken om te vragen "vertel eens wat over jezelf". Ze zegt "nou kijk ik ben jazmin ik ben 14 jaar mijn hobby's zijn tekenen kletsen en dansen, mijn ouders zijn gescheiden en ik woon bij mijn vader, ik mis mijn moeder heel erg" met die woorden rolt er een traan over haar wang.

Pov jazmin

Nadat ik het zei rolde er een traan over mijn wang. "he niet huilen" en liam haalt de traan weg met zijn duim. Ik kijk recht in zijn mooie bruine ogen. En langzaam kwamen we dichtbij en besef ik iets.

Ik hen mijn eerste kus van liam payne

Hey dit was mijn nieuwe hoofdstuk. Ik hoop dat jullie hiervan heb genoten. Ik weet dat ik heel lang niet heb geschreven. Maar ik heb weer inspiratie. Dus als jullie mij willen helpen kunnen jullie een stuk verzinnen

Follow??

Comment??

Vote???

Better TogetherWhere stories live. Discover now