capitolul 31

44 5 0
                                    

O noua zi un nou an ,un nou inceput

Oare când a trecut timpul?

Parca ieri eram prieteni si ma înroșeam când spuneam câte ceva drăguț la adresa mea ,simțeam acei fluturi in stomac care nu au încetat sa apăra de fiecare data când imi spune cat ma iubește ,aceea etapa a cunoașteri când ne descopeream unul pe celălalt. Cu bune si cu rele, momentele când stăteam si ne uitam la film dar gândurile noastre erau împreună in alt vis , un vis al nostru , un vis al viitorului nostru, visul meu si al lui.

Dragostea creștea atât de ușor in sufletul meu nu credeam ca vreodată voi putea avea in mine un sentiment atât de profund, de măreț, acel sentiment care te face să radiezi când o vezi , simți, atingi.

Credeam ca singurul sentiment de dragoste atât de profund exista doar in carti si că nu poate fi trăit .

Dar unele persoane in timpul existenței lor le este permis sa simtă dragostea adevărata o singură data , sper ca am găsit ceea ce multe persoana căuta ani ...sper sa nu ma înșel si sa aflu ca cel care credeam ca este jumătatea mea, dragostea vieții mele este doar o iluzie, o închipuire a mea si ca nimic nu este real din ceea ce credeam ca simt cu atâta ardoare. Dar daca vreodată se va întâmple asta sper sa fie frumos ,un final fericit ,un final așa cum meritam, in care iubirea dintre noi sa dispară, un final fara durere ,fara zile, săptămâni,luni de stat in casa și regretând ca nu am făcut ceva sa prevenim cumplita durere care ni s-a instalat in suflet, durere care nu va dispărea niciodată, aceea durere care nu te lăsa sa mai simți acele sentimente care odată te făceau atât de fericita, durere care odată cu trecerea timpului divine o cicatrice. Totul dispare atunci când sufletul nostru își găsește jumătatea, când inima noastra bate doar pentru persoană iubita , aceea este adevărata dragoste pentru care trebuie sa luptam si sa nu o lăsam sa plece

Iulie 15Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum