İşaretim!

151 7 0
                                    

ARKADAŞLAR İLK BÖLÜMÜ BİRAZ UZUN YAZDIM SIKILMAMANIZI UMARIM LÜTFEN YORUM VE VOTELERİNİZİ EKSİK ETMEYİN.

Sinemada Ariana ve Erin'in depresyonuyla uğraşıyoruz. Mazeretleri ise geçen yıl okulun ilk günü yaşadıkları o -isteseler olmayacak olayı- tekrar yaşarlarsa diye korkmaları.
Okulun ilk günü yaşanan olay ise hep gülmeyi istemediğim ama hep güldüğüm olay aynen şöyle oldu:
Bizim akademimizde okul öğlen başlar. Erin ve Ariana da yemekhanemizden yemek tepsilerini alıp yanımıza geliceklerken yere dökülen süte basıp kayıp tüm yiyeceklerinide üstlerine dökmüşlerdi. Tabi karizmalarına herhangi bir şey olmamıştı çünkü biz grup olarak çok güçlüyüz.
Ve şimdide film bitti. Duygusuz ben yine ağlamadım. Ama en yakın arkadaşım Lydia bile ağladı.
Şimdi ben kendimi tanıtayım. Ben Caitlin Heador. Ben normal bir insan değilim. Ben kurda dönüşebilen bir insanım ve dönüştüğüm kurtta kurtlar arasında en güçlü kurtlardan biri: Beyaz Kurt. Üç efsane kurttan biriyim ve temsil ettiğim iki şey var. Asiliyet ve merhamet. Birde işaretlerimiz var. Bunlar bizim efsane kurt olduğumuzun kanıtı. Benim gözlerim bembeyaz oluyor -ki bu biraz ürkütücü- ve boynumda siyah kolye gibi oluşturan bir desen çıkıyor.Benim gibi hatta benden güçlü iki kurt daha var. Adam Hemswort ve Max Selvor. Max bir kızıl kurt. Zekayı ve güvenilirliği temsil ediyor ve işareti gözlerinin kızıl olup kolunda ateş motiflerinin çıkması. Adam ise... o... en güçlümüz. Bir siyah kurt ve liderliği ve gücü temsil ediyor.Onun gözleri normalde mavi ama işaretinde gözleri siyah oluyor ve yüzünde desenler çıkıyordu sadece bir kısmında. Benim okuldaki lakabım "prenses" . Ayrıca kurtlar olarak üçe ayrılıyoruz. Betalar, soylular ve efsane kurtlar (biz). Betalar bir insandan çok daha güçlü ama soylulardan güçsüzlerdir genellikle tabi benim iki arkadaşım neredeyse soylular kadar güçlü. Soylular ise bir insan ve betadan kat kat daha güçlüdür hatta bazıları bizim kadar güçlü olabiliyorlar. Ve bizim grupta bir kaç kişi daha var.
Lydia . O benim en iyi arkadaşım. Bir orman kurdu ve bir soylu. Ariana Menstry bir beta bir dağ kurdu ama güçlü bir beta. Yinede o bir beta olduğu için okulumuzun kötü kızları İsabella ve Melissa onu hep aşağılıyorlar. Aslinda grupta bir tane daha var o da çok güçlü ama o bizim ajanımız. Ariana diğer betamızdan daha fazla meydan okuyor.
Marcus Comput. O şimşek kurdu. Biz ona diziden alıntı yaparak Flash diyoruz. Ve o bir soylu ayrica bilgisayardan da anlıyor.
Ve son Erin Hikamov. O bir su kurdu. O bir beta ve ajanımız o. Okulda ne dönerse bilebilir.
Sinemadan sonra bir yemek yerine girdik. Çok kalabalık değildi bizde cam kenarına geçtik.
-Eee, vakit geldi hadi okula. Bayan Margeret'in konuşmasını dinleyeceğiz daha.
-Görev görevdir. Hadi gidelim.
Bir taksi tutup okulun önüne geldik. Ve işte karşımızda Üç Renk Akademisi. Selamlar bordo, siyah ve beyaz renkler. Selamlar tehlike, selamlar tarihi dekorlar selamlar o kıvrımlı merdivenler ve son sanada selamlar kurt uluması figüründeki çeşmemiz. Okulumuz biraz tarihidir de. Ana bölüm, sağ ve sol olmak üzere üç kanadı var. Sol kanat kızlar yatakhanesi sağ kanatta erkekler yatakhanesi, ana bölüm de ders sınıfları idare var. En üst kat çalışma dersimiz için ayrılmış kapalı spor salonumuz. En alt katta özel gücü olan kurtların çalışma yeri var. Okulun hemen yanındada uzun bir koridorla ayrılan yemekhanemiz var. Dediğim gibi okulumuz tarihi bir okul. Koridorlarda kurt, vampir ve büyücü (bunları birazdan anlatacağım) tarihi derslerinde işlediğimiz kişilerin tabloları var. Merdivenlerimiz bordo halılarla kaplı ve siyah trabzanları var. Yalnız şunu söylemem gerek okulumuzun her yanı aynı avizelerle kaplı. Sadece çalışma bölümü hariç. Arkamızdada kocaman bir orman var. Dolunay Ormanı.
Dış görününüşüne gelirsekte okulun eski bir görünümü var. Utanmasalar örümcek ağlarıyla kaplayacaklar. Üç katın ve kanadın üstünde kule görünümü veren bir üçgen çatı var. Giriştede çeşme ve banklar var. Odalarımızda beyaz kırmızı ve siyahtan oluşuyor. Beyaz yatak üstüne kırmızı yorgan. Işık normal. Siyah ama içi beyaz ve aynalı olan dolaplarımız var. Beyaz makyaj masası falan filan. Tabi biz birşeyler alabiliyoruz artı olarak. Ben Lydia ile kalıyorum ve Erin de Ariana ile birlikte. Ayrıca okulda koridorlarda beyaz dolaplar var ve birde kütüphanemiz var. Oda okulun özel güçlerin olduğu katın altında. Şimdi diyeceksiniz nasıl? Şöyleki yerin altında da bölümler var. Ki orada sadece kütüphane yok bizim Operet sayesinde keşfettiğimiz diğer iki okula ( yani büyücü ve vampir okulu) giden yollar var . Operet arkadaşımız. Müziği çok sevdiği için öyle diyoruz.
Ve iki saattir bahsedip anlatmadığım şu vampir ve büyücülük okulları var. Onlarda bizim gibi sadece vampir ve büyücüler. Yalnız yanlış anlamayın ikisininde okulları ayrı ve vampirler bizim düşmanımız değil ama yinede sevmiyoruz. Okulca galiba sadece bize öyle davranıyorlar biraz burunları havada. Bizim bulduğumuz ve yerlerini belirlediğimiz yerler bu iki okula gidiyor.
Ve okula geldik. Yemekhaneye. Yemekhanemiz aynı anda konferans salonu olarak kullanılıyor. Biz geçen yılki gibi aynı yere oturduk. Bayan Margeret hepimizin forma ile gelmesini istediği için başta odalarımıza gitmiştik. Biz kızların formaları bordo gömlek, siyah ceket, siyah pantalon, ve bizim grup kırmızı topuklu bot giyiyor tabi istersen topukluda giymeyebilirsin. Erkeklerin ise siyah gömlek, ceket, pantalon isterlerse beyaz kravat altına beyaz ayakkabı isterlerse sadece bordo ayakkabı ve kravat yok. Birde hangi kurt türü olduğunu belirten bir işaret arma gibi bir şey var.
Bayan Margeret konuşmaya başlamak için hepimizin dikkatini çekti. Bizde ona baktık ve başladı.
-Evet merhaba Üç Renk Akademisi öğrencileri. Yeni bir yıla daha hoşgeldiniz. Bu yılı güzel geçirmenizi dileriz. Aramıza yeni karılan öğrencilerde olacaktır. Ayrıca her yılki gibi diğer üç okulla balo yapılacak ve bu sefer temsilciler olucak. Ve şimdide ders programınız dağıtılıyor.
Adam kalktı ve ders programını aldı. Bizim sınıfın başkanı oydu. Hepimize teker teker dağıtıldı. Biz hergün sekiz saat ders işliyoruz. Ama bizim kar tatilimiz 20 gün.
-Geçen yılki öğretmenleriniz değişmemiştir. Dersler öğleden sonra başlamıştır. İyi yıllar.
Herkes alkışladı. Bizim dersimiz Dönüşüm dersi. Bende hemen Bay Minsten'e gittim.
-Bay Minsten dönüşüm dersi için giyinmemize gerek var mı?
-Hayır ama sınıfa söyle sonraki dersimizde giyinsinler. Bakalım unutmuşmussunuz?
-Tabi Bay Minsten.
Hızlıca sınıfa girdim ve tüm sınıfa bağırdım.
-Sınıf! Dinleyin. Bu ders giyinmiyoruz. Ama sonraki ders giyineceğiz.
-Ay şuna bakın kızlar. Ne o Caitlin bu yılki sloganın ne? Yoksa ışık kadar hızlı mı?
-İsabella! Bak bence Caitlin'le uğraşma. Grupça boğazını parçalarız haberin olsun.
-Ay Max sen bir dur. Diye araya Melissa.
-Sen bana dur diyemezsin.
-Max tamam dur yani sakin ol -çocuk en son benim boğazımı parçalayacakta hadi neyse- uğraşma bunlarla. Evet İsabella ve Melissa bu yıl ne diyeceğim biliyor musun? Karanlık kadar tehlikeli.
-Hıh. Deyip sınıftan çıktılar. Ay bunların boğazını mı parçalasam vampirlerin arasına mı bıraksam bilemedim. Sonra Max'in yanına gittim.
-Boşver onları sen Max.
-Aldırılmayacak gibi değil. Artı seninde dur dediğini duydum.
-Aaa sen yanlış duymuşsun kardeşim. Hadi gel yemekhaneye inelim.
Deyip yemekhaneye indik. Galiba size bir şey demeyi unuttum. Bizde dişlerimizi çıkartabiliyoruz. 10 dakika sonra ders başlayacaktı. Bizde bizim masaya geçtik. Bende tam Adam ve Lydia'nın ortasına oturdum. Ve sıcak çikolata içmeye başladım.
Zil çalıp dönüşüm dersine girdiğimizde tam Lydia'nın yanıma geçeceğini düşünürken gitti Erin'in yanına oturdu ve beni Adam'la oturttu. Ben bunu akşam sorarım sana Lydia hanım. Dönüşüm dersinde hepimiz dönüşme hakkında konuşurken konunun ortasında hızlıca birşey yaşandı. İsabella , Melissa'ya katlanmış bir kağıt verdi ama ilk defa Bay Minsten'e yakalandı.
- Senin mesajlaşma konusunda daha becerikli olduğunu düşünüyordum İsabella.
-Bay Minsten lütfen okumayın.
-"Bence prenses aslında bir efsane kurt değil o daha işaretini bile göstermedi. Bu çizgisiz bir zebra gibi bir şey olurdu."
-Bu tamamen yalan Bay Minsten. O gün mazeretim vardı. Yoksa gayet rahat işaretimi çıkartabilirim Bayan çizgisiz zebra.
Tüm gözler pür dikkat ben İsabella ve öğretmen arasında gidip geliyordu.
-Tamam Caitlin sakin ol. İsabella sende yalan yanlış dedikodulara fırsat verme. Caitlin sende yarın işaretini öğle yemeği sırasında göstermeye söz veriyor musun?
-Söz veriyorum Bay Minsten. Hemde zevkle.

ÜÇ RENK AKADEMİSİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin