<2>

641 15 8
                                    

Minho beni koştura koştura bir yere götürüyordu.Ayakkabımın topukları her an kırılabilirdi.Elim acımıyordu çünkü Minho elimi sıkmıyordu sadece elimi kibarca tutuyordu ve koşuyordu.Nereye gideceğimizi merak etmeye başlamıştım.Sınıftan çıkmıştık ve merdivenleri hızlı hızlı,koştura koştura çıkıyorduk.1kat,2kat,3kat çıktıkça çıkıyorduk.Sonunda terasa varmıştık.Hava ılıktı ve hafif bir rüzgar esiyordu.Minho bana dönerek''biraz bekle geldik sayılır''diyordu.O kim oluyordu ki ? Onunla sadece 1.dönemdir tanışıyorduk o da aynı sınıfta olduğumuzdan.Biraz daha yürüdükten sonra çok güzel donanmış bir sofra gördüm.Minho elimden güzelce tutarak beni masaya doğru götürdü.Benim için sandalyeyi çekti.Sandalyeye oturdum.Önümde güzel bir kadeh içinde vişne suyu vardı ( ne bekliyodunuz şarap mı  :D ),içinde vişne suyu olan kadehin içinde tektaş vardı.Masanın her tarafı güllerle donanmıştı.
Minho : Nasıl ? Çok güzel değil mi ?
Shinhye : Evet bayıldım  :)
Minho : O zaman o da çok sevecek
Shinhye : Nasıl yani ?
Minho : Arkadaşım hoşlandığı kıza çıkma teklifi edicek onun için bu kadar şey hazırladı.Senin de zevkin olduğu için sana nasıl olmuş diye soriyim dedim.Bilirsin ben romantik biri değilim ama sanırım bu seferlik iyi iş çıkardım.
Shinhye : N..n..n..ne ?
Minho : Bir dakika bunları senin için yaptığımı düşünmedin değil mi ? Yoksa düşündün mü ? Hahahahaha  Shinhye sen cidden çok komiksin hahahahaha   :D
Shinhye : h..h..Hiçte bile öyle düşünmedim.Hem Hyunjoong ve Minyoung nerede ? Minyoung'u çok merak ediyorum.
Minho : Hee onlar mı ? Hyunjoong Minyoung'u alışverişe götürdü.Sinemaya falan da giderler heralde.Neyse hadi gidelim artık birazdan ders başlayacak.

          Off yine maraton koşusuna başlıyoruz.Hadi bakalım öyle olsun koşalım.Biliyosunuz zaten yine aynı şekil koşa koşa sınıfa girdik.Sınıfa girdiğimizde hoca sınıftaydı.Nefes nefese kalmıştık.Hoca sınıfa daha yeni girdiğinden özürümüzü kabul etti.Okul bitti Minho beni arabası ile beni eve bırakmayı teklif etti bende kabul ettim.Eve gittim üzerimi değiştirdim.Çok yorulmuştum bu yüzden hemen ışığı kapatıp yatağıma girdim.Tam uykuya dalacakken aşağıdan tıkırtılar gelmeye başladı.Tıkırtı sesleri durdu ve az sonra büyük bir gürültü duyuldu.Terliklerimi giyip korka korka aşağı indim.Sesler salondan geliyordu bi dakika buda kim ?

AAAAAAA İMDAATTTTT  !!!!

Bir Yaz Gecesi RüyasıWhere stories live. Discover now