14(özel bölüm) part2

34.3K 1.3K 604
                                    

 Şimdiden uyariyim bölüm mükemmel oldu.iyi ookumalaar ballarım

*       *        *         *

   Hızla mutfaktan çıkıp evin çıkış kapısına doğru yöneldim. Hızlıca mantoda asılan bir mantoyu üzerime geçirdim. Muhtemelen bu manto o iki sürtükten birinindi ama bu  şuan için derst edeceğim son şey olurdu.

 Hızlıca mantoyu üzerime geçirip evden dışarı çıktım. Bu ev bi dağ eviydi. Nerede olduğunu bilmiyordum. Muhtemelen İstanbul'daydık. Çünkü ilk kaçırıldığımdada bu eve götürülmüştüm.

  Eve nasıl döneceğim konusunda en ufak bir fikrim bile yoktu. Ev ormana yakın olduğuundan dolayı bir dağ ayısına yem bile olabilirdim. Acaba aileme kızınız bir dağ ayısı tarafından yenildi ve hayatını kaybetti gibi bir ölüm haberi gelseydi ne tepki verirlerdi.

   Etrafı incelediğimde ormanın içine doğru  giden bir patika yol gördüm. Bu yol eminimki ana yola çıkıyordu. Eğer anayola çıkarsam kurtulabilirdim. Ormanın içine girmekten ne kadar korksamda. Bir kere kalkışmıştım bu işe. Asla geri dönemezdim. Yaptığım işi bitirmeliydim.

  Hızlı adımlarla patika yolda ilerledim. Saat bayağı erkendi. Güneş yeni doğmuştu. Karnım açtı. Bu açlıkla ne kadar yürüyebilirdim bilmiyordum. Zaten son günlerde odama getirilen yemeklerden pek yememiştim.

   Ormanın içinden irerlerken bir yandanda bunları düşünüyordum. O kızıl saçlı kız kimdi acaba. Yani kalbim çok kırılmıştı. Aman bende iyice abarttım banane kimse kim. Zaten ebnden güzel değildi kız. Benim tırnağım kadar güzel olamazdı zaten. Diye kendimi avutuyordum. Ama kız çok güzeldi .

   *          *           *          *

   Saatlerdir yürüyordum . Sonunda yol bittiğinde kendimi adeta terkedilmiş bir caddede buldum. Filmlerdeki gibiydi. Bu manzara kovboy filmlerini aratmayan bir manzaraydı. 

  İlerde ayanıp sönen bir tabela gördüm. Çok yüksek bir müzik sesi geliyordu. Gözlerim açlıktan puslu görüyordu. Ama tahminimce burası bir bardı.

   Yemke bulma ümitiyle bara doğru yöneldim. Üstümdeki kıyafetler hiç uygun değildi. Üzerimde Tugay ın aldığı  darpaça sderi tayt vardı. Üstümde ise kadife bir manto.

 Çok komik göründüğüme  emindim. Hiç olmadığım kadar. Zaten ben genellikle emin olurum . Ama ben Berra'yım. Of gene ne saçmalıyrum. AÇlık kafa yaptı galiba bende... 

   Düşüncelerle birlikte sonunda bara varmıştım. İçeri girdiğimde içeride zeengin züppelerini beklemiyordum açıkçası. Çok şaşırtıcı bir durumdu. Dışardan göründüğü aksine içeride zenginailelerin çocukları vardı. Bunlardan bağazıları popiler olduğndan tanıyordum.

   Gözlerimi etrafta gösterirken  koyulaşmış kahverengi bir çift gözle karşılaştım. AH BU GÖZLERİ TANIYORUMM.!! LANET OLSUN BU GÖZLER TUGAY'A AİTTİ.

    Ne yapacağüımı bilmiyordum. Tam kapıdan kaçmak için hazırlanmışken  birden kapıdaki görevliler kapğıyı kapattı. Kapana sıkışmıştım. Gerçekten bu son düşüncelerimdi. Son gördüğüm insanlar galiba etrafımdaki zengin yakışıklı çocuklar olacaktı.

   Bunların arasındada sapığım Tugay vardı. Mekanda tamamen erkek vardı. Tek kız bendim. Bu hem utanç verici hem korkutucuydu.

    Masada oturan daha önce haberlerde gördüğüm genç ayağa kalktı ve yanıma yaklaştı. Elini yanağımda gezdirdi. '' Küçük ahnım sahipsizsen biz sana sahip çıkalım'' diye sordu alayla. Birden bütün gençler kahkaha atmaya başladı. Kahkahalar arasından onay sözcükleri geliyordu.

   Yutkundum tam ağlıyacakken o muhteşem ses duyuldu , o tanıdık ses. ''Sahibi var, bir sorunmu var mert?'' diye sordu alayla Tugay. Çocuk ise hemen yelini çekip '' Abi özür dilerim ya ben şey zannettim.'' diyip kalktığı yere geri oturdu.

  Bu hoşuma gitmişken bir yandanda tırstım doğrusu.Tugay beni derimi yüzüp dilimlere ayırıp kıyma makinesine atıp kıyammı çıkarttıktan sonra o kızıl saçlı sürtüğe köfte yapsaydı hiç şaşırmazdım.

   Bu sefer Tugay ellerini alkış yapıyomuş gibi yapınca birden herkes kalktı ve mekanı boşalttılar. Anlaşılan bu zengin züppelerin hepsi Tugay'ın adamıydı. Yuh yani daha neler. Gözüm birden eski okulumun popiler zengin egoist çocuğu Emir'e takıldı. YOKAMINA ! dedim içimden. Emir'demi bizim Tugi'nin adamıydı.

   Sonunda herkes çıakbildiğinde. Bir patlama sesi geldi.... Ama bu konfeti patlama sesiydi. kafamdan güller yapmaya başladı. Buda neydi şimdi!!

   Tugay yanıam yaklaştı. '' Sendne özür dileirm. Gerçekten bilerek yapmadım bidaha yapmayacağım söz veriyorum. Bana bunu lütfen yapma. Sana söz veriyorum beraber çok mutlu olacağız . Nolur bi şans ver. Çok şey istemiyorum bir şans. Bneimde sevmeye sevilmeye hakkım var . Sana yalvarırım Seni seviyorum lütfen..'' 

   Dediğinde şk olmuştum. Gerçekten böylemi düşünüyordu. Şanki tanrı onu yaratırken benimde fikrimni almıştı. Hayalimdkei erkekti. Bende malmıyım allah aşkıan çocuk aşkından ölüyo bende biraz abarttımmı ney. Bnane oda kaçırmasaydı ebni insan gibi davransaydı.

   Daha fazla kendimle kavga etmeyip kabul etmeye karar verdim. Tugaya iyice yaklaşıp '' Tamam o zmana bir deneyelim'' diyip dudağına minik bir öpücük kondurdum.

  Gözleri faltaşı gibi açılmıştı. '' NEEE NEE DEDİN GERÇEKTENMİ YANİ AKBULMÜÜÜ '' dediğinde başımla onayladım. Birden ebni kucağıan alıp etrafında döndürmeye başladı. Hem döndürüp hemde seni seviyorum diye bağırıyordu.Bende kahkaha atıyordum.

  TABİKİ O KIZIILIN HESABINI SORACALKTIM. O KZIIN ÖLÜMÜ ELİMDNE OLACAKTI NİAHAHAHAHA..

   Şimdi ise sıra bendeydi sapığımın sapığı artık bendim... Enbaşta dediğim gibi. Onu bulduğumda onun sapığı ben olacaktım. Şimdi onun sapığı bendim.

    Bunları düşünürken Tugay beni kucağından indşrmeden dudağıma yapıştı. Bende karşılık veriyordum bacaklarımı onun bedenine doladım o se kaslı kollarıyla beni taşıyordu.

  Ellerşmi saçlarının arasına geçirdim hafifçe çektim inledi ve daha aç bir şekilde öpmeye başladı. Dudaklarımdan ayrılmadan beni bir  masaya oturttu.

 

  Boğazımı emip öpmeye başladı. Beniöptükçe kendimi kaybediyordum. O ise benden daha çok kendini kaybedşyordu. Anlaşılan gecenin sonu yatakta olacktı.

   Nasıl  bölüm ama niaahahahah çıok beğendim süper oldyuuuuuyuyyyy tilşlşli ee sizce nasıl  olmuş ???? *-*

SAPIKOnde histórias criam vida. Descubra agora