Surpriz 14 Subat.

56 11 0
                                    

Oğuzzzzzzz!Yeter artik ya çığrınıp durma kafamim dibinde !

Oguz bizim sinifin geyikcisi ve bu sevgililer gunune sap girmek istemeyenler icin calismalara son gaz devam eden gerizekalinin tekidir.Gerizekali diyorum cunku gercekten oyle.Onun yuzunden dersin 25 dakikasi rehberlikle gecer resmen.yani 15 dakikalik bir dersle hangi universite ileride bizi alicaksa artik?¿!

Sabahtan beri basimin etini yemesinin sebebi onunla beraber partiye gelmem icindi.Fakat ben hic bisey istemiyordum.Sadece eve gitmek , yastigima kafami gomup ,kitap okumak ve fotosentezimi gerceklestirmek.Dogaya dogru kasimi kaldirdim.Ne dersin?anlaminda.

-Bence git ,kizim!.

-Sende gelir misin ?.

-Immmmm,olur!.

-Yerim senii.

-Ye beni! :D.

Hahahh.

Oguzzzz!.

-Soyle,canisi.

Ha birde Oguzun cok ama cok esprituel ve yavsak oldugunu soylemis miydim¿.Bunuda not edin bence.

-Geliyorum,gerizekali.Ama yanlis bir hareketinde o gordugun tahta cetveli var ya,ha iste onu kulagindan sokup-

-Tamam ,len.Naptin kizim oha!

:D.....

Anneeeee ben ciktim.

Kapi arkamda urpertici bir soguk birakip kivircik saclarimi havalandirirken kendimi podyumda yuruyen Ivana Sert gibi hissettim lan.Her neyse  siyah deri bir tayt , siyah deri bir ceket ,siyah stiletto ve siyah goz makyajim ile tam bir karadelik gibi olmustum.Saclarimla herkesi sonsuzlugumda bogabilirdim.Gozum kirmizi porshe nin icindeki yavsak Oguza takilinca bir an icin bozguna ugradim adeta .O benim aksime tum renkleri barindiriyordu bedeninde.

-Kizim,sen mal misin?

-Ne diyon len.?

-Kizim,bole bir gecede insan kirmizi ne bilim pembe falan giyer siyah ne gorende yas turuyon sancak.

-1.bir daha bana "Kizim "diye hitap etme.

2.Asil sen mal misin?

3.Giydigim sey seni ilgilendirmez.Ben buyum.Siyah kadar net.

4 .Partide Doga yoksa tuyerim.

5.Kimler geliyor ?

-Tamam tamam.Ozur.Partiye:

Ezgi

Can

Egemen

Yeliz

Anıl

Çagdas

Eda

Pelin

Sila

...geliyor.oldu mu cadi.

Anıl mi ? .Partiye Anıl geliyo.O yemyesil gozlu kumral sacli gitar calan egoistin teki Anıl ha.Hayatta inanmam!Onun sevgilisimi vardi? Aman be banane?Her neyse beynim hala Okan adinda takilirken neden bu kadar sasirdigimi hala anlamamistim.Neyseki mekana gelebilmistik.Tastan orme bir holu karaoke bar karsiliyor ve Dj bangir bangir muzik caliyordu.Gozum bir anda bir eli kizin belinde diger eli masada olan siyahlar icindeki adama kaydi.Bu oydu Bu Anıl'di.Siyahin beden bulmus adeta heykeltiras yontulmasini yansitiyordu.Onlarin masasina dogru ilerledigimizde bir elim istemsizce Oguzun eline gitti beraber masaya digru yonelirken hic de pot kirmiyodu pezevenk.Siz simdi diceksinziki Aslı sen nasil bir kufurbazmissin.Ben icimden insanlari kufurlerimle savastiriyorum adeta baylar,bayanlar.Masaya geldigimizde kumral saclarinin alnina dustugunu farkeden Anıl elinin tersiyle saclarini arkaya savurdu.Simsiyah tonuna kacan kopkoyu kahverengi gozleri hafif sertlesti.Sevgilisi midir nedir  bi zahmet elini cekip selamlasti.Bana geldiginde ona sacimin altindan yapay bir sekilde gulumsedim.Nedense bu cocuktan pek haz etmemistim.Nefret gibi ama deilde.Tanimadigin bi insandan nefret edermisin Aslı? Edersin tabi gerizekali? Ic sesim dogrulari soyluyordu.Sonunda hediyelesmeler basladiginda Oguza aldigim kol saaatini  verdikten sonra onun bana aldigi kokulu gunlugu cok begenmistim.Her sayfasinda cikolata kokuyor.Menekse yapragi kece bir suscesine dekore ediliyordu.Tesekkur fasli sona erdikten sonra Doga nin yanina gittim.Bar taburesine oturmus yine kola iciyordu.Sanirim bu kiz  fazla kola tutkunuydu.Benim bir baska yanim daha :P

Hersey icin sagol gunun masali.diye bagirip duruyordu Oguz.

Onemli degil gerizekali .Hadi ben kactim.derken bıkkınlığın verdigi hazla kendimi yatagima attim.Derin bir nefes aldim gecenin yakamozlugunun refahiyla.Sonrada kendi kendime siritirken annem iceeri girdi.

-Kizim sen kafayimi yedin annem.Yoksa usuttun mu?Aslı ben sana paltonu al demedimmi?

-Evet anne diye serenatlarimi yagarken sonunda uykunun beni hapsetmesine izin vermis .Yine Dunyadan bugunun de acisi ve tatlisiyla bittigi icin sukrediyordum.:)

METROPOLÜN ESRİWhere stories live. Discover now