4. Hádka

58 5 0
                                    

" Já vím, ale v Londýně si nějakou partu taky najdeš a hlavně začneme od začátku. Ty prestaneš tolik pít, chodit na párty atd. a já se budu věnovat práci, která mě baví. Věř mi, bude se ti tam líbit " řekla Car

" Chápeš to , že mi zkazíš dospívání ? Já nebudu začínat od začátku !! Tohle sem já už rok a líbí se mi to !! To že se odstěhujem neznamená, že se změním !! S tím nepočítej !!!! " zakřičela sem na ni a stoupla si ze stoličky ..

" Alisho neštvi mě !! Bude to novej začátek !! Už sem to řekla jasně ! " křikla na mě zpátky

" Nesnáším tě Car !! Ničíš mi život !! " křikla jsem na ní z chodby a měžela jsem do pokoje . Jěště tam na mě neco řvala, ale já jí už nejvímala .. Kazí mi život, já sem nechci stěhovat !! . Když jsem došla do pokoje pořádně jsem bouchla dveřmi a rozutekla jsem se na postel. Lehla jsem si a vzala mobil do ruky. Potřebuju to někomu říct .. asi zavolám Perry ..

" Čau Popp nevíš co si oblečeš ? " bylo první co řekla.. musela jsem se zasmát.

" Zdár Perr eště sem nic nehledala, ale musím ti něco říct " pořádně sem se nadechla a řekla " Budem se stěhovat do Londýna"

" COŽE ?? Carol se snad zblázdnila nebo co ? Proč tak najednou ?? "

" dostala svoji vysněnou práci a taky chce abychom tam začali odznova . Chápeš to ona po mě chce abych se všeho vzdala. Vás, sprejování, pití, párty a všeho ostatního .. tohle je i na drsňačku jako sem já moc .. "

" Poppy to je mi líto .. na párty si promluvíme jo " zněla fakt sklesle... bude se mi po nich stejskat ..

" Dobře... a díky perr. Miluju vás . Ahoj " rozloučila jsem se a típla to.

Koukla jsem se ještě kolik je hodin. Bylo 6 . Akorád na přípravu. Proto jsem vztala z postele a přešla jsem ke skříni. Otevřela jsem ji a začala se v ní přehrabovat.. Hm.. Nic moc mi nepadlo do oka .. tak sem vytáhla normální černé uplé džíny, červené tílko a červenočernou košili. Eště sem si vytáhla červenou podprdu a kalhotky .. Všechno sem hodila na postel a vydala se do koupelny.. Dala jsem si rychlou sprchu a vylezla ze sprcháče. Osušila jsem se a zabalila se do ručníku. Přešla jsem do pokoje. Sundala jsem ručník a oblékla jsem si na sebe připravené věci. Oblečená jsem se vrátila zpátky do koupelny. Ručník jsem rozprostřela na topení. Vlasy jsem si pročesala a vyfénovala. Potom jsem si udělala kulmou lehké vlnky a přešla jsem na líčení. Nanesla jsem make-up, zapudrovala jsem to, na oči jsem si nanesla tenkou linku a na to jsem dala řasenku. Nakonec jsem to doladila červenou rtěnkou, né moc výraznou.. tak akorád .. Pak jsem přešla do pokoje a koukla se na hodiny. Půl 7 .. stíhám. Vzala jsem si eště ze stolu náučnice a nějaký náramky v černé a červené barvě.. Pak jsem si vzala černou kabelku do které jsem dala mobil, peněženku a klíče a vydala jsem se z pokoje dolů.

V obýváku se svítilo, tak jsem se tak koukla. Carol se dívala na telku..

" No tak já du na tu párty.. vrátím se zejtra " řekla jsem a přešla na chodbu, kde jsem si obula černé tenisky a hodila jsem na sebe černou bundu. Je jaro ale i tak není dvakrát nejtepleji.

" Jasan . A zapoměla jsem ti říct, že se budem stěhovat za dva týdny .. " odpověděla jako by nic ..

" Tak brzo ? "

" Není to zas tak brzo. Máš fůru času na zabalení věcí " odpověděla ..

" Zejtra si promluvíme. Teď už musím . Čus" zakřičela jsem na ní ode dveří

" Čau" zakřičela na mě zpátky .. Tohle budou děsivé dva týdny ..

Ahoj :)

omlouvám se, že zase teď nějakou dobu nebyl novej díl :/ :D ..

Tak snad si užijete tenhle :)

Sorry za chyby :))

A chtěla bych poděkovat všem co si to přečtou, zanechají koment nebo votes :) moc to pro mě znamená :) .. Moc děkujíí :)

S láskou M.

Nobody is perfectWhere stories live. Discover now