MyLady1

91 6 2
                                    

Autoarea minunatelor cărţi "Aleasa", "Altfel de Ingeri", "Crime, crime cu gust de iubire" si " O viata plina de mister"

1) Pentru început, cum te numeşti şi câţi ani ai?

Bună și ție și tuturor cititorilor tăi. Mă cheamă Lavinia și am 15 ani.

2) Ne-ai putea spune câte ceva despre fiecare carte în parte?

”O viață plină de mistere„ este povestea unei adolescente care din păcate nu a avut chiar o viață roz, precum alte domnișoare de vârsta ei. Părinții ei au suferit un groaznic accident de mașină, iar ea a rămas în grijă fratelui său mai mare,Cristofor. Dar cum totul niciodată nu poate să-i zâmbească, se trezește prinsă într-o lume supranaturală, o lume a pericolului și misterului unde va fi nevoită să alegă între familie sau marea sa iubire; între adevăr sau minciună; iubire și singurătate.

”Aleasa„, a doua mea carte cuprinde povestea dintre muritoarea Anna și vampirul Alexander. Lumea este condusă de creaturile nopții, iar oamenii nu sunt decât niște slugi amărâte ai acestor monștrii. Luată drept servitoare la palatul Regelui Alexander Vladimir Dominus, Anna se va trezi înconjurată de probleme și mistere, fiind obligată să i se supună bestiei cu sânge rece ce nu acceptă niciodată un ”NU!” ca răspuns, ce obișnuiește să aibă tot ce își dorește doar bătând din palme. Dar, totuși e greu să faci asta când ești o încăpățânată de primă clasă și mai ales când îți dai seamă că acel șef are o anumită influență asupra ta.

”Crime, crime cu gust de iubire„ este o creație ceva mai specială. Nu este legată de supranatural, ci mafia. O poveste încâlcită, amuzantă și nebunească. Rachel Sierra Grey este nevoită să preia toată organizația tatălui ei când acesta dispare fără nicio urmă, fiind obligată să renunțe la viața ei de vis pentru lumea crimei. Luptând din răsputeri să-și găsească tatăl și să reziste în fața diavolului numit și William Turner -care se dovedește a fi și una din marele sale iubiri-, Rachel va ajunge să comite greșeli imense la care nici măcar nu se putea aștepta.

Cartea mea cea mai nouă este ”Altfel de Îngeri„. Acțiunea este plasată în 1874, unde supranaturalul apare din nou. Principessa Caterina de Winter, încă de la o vârstă fragedă, a fost martoră masacrului cauzat de vampiri împotriva părinților săi. Fiind singura moștenitoare de drept a tronului, preia conducerea unei întregi comunități contra moștrilor nopții, fiind ajutată și de un barbăt misterios și învăluit în secrete, de care ajunge să se îndrăgostească.

3) De unde te-ai inspirat în legătură cu personajele? Dar cu ideea?

Personajele reprezintă oamenii din jurul meu. Nu m-am inspirat de nicăieri, ideile îmi vin pur și simplu pe moment.

4) Cum ai reacţionat când ai trecut pragul de 5000 de citiri?

Doar ”Aleasa„ e singura carte publicată de mine ceva mai cunoscută. Dacă m-ai fi văzut în acea clipă, ziceai că am înnebunit și la propriu și la figurat!

5) Care este scriitoarea/scriitorul ta/tau preferat/a de pe Wattpad?

Oh, nu am doar un/o scriitor/scriitoare preferat/preferata. Citesc multe cărți, iar fiecare autor ale lor mă atrage în mod special.

6) Cine ţi-a fost alături când ţi-ai lansat prima carte?

Nimeni, absolut nimeni. Nu vreau să afle cineva cunoscut că scriu, e doar o pasiune ascunsă a mea. Scriu din plăcere, nu mă gândesc să fac ceva în viață cu asta.

7) Ce cuvânt te descrie perfect?

Timidă. Și ăsta e lucrul pe care îl urăsc la persoana mea. Uneori chiar îmi doresc să fiu ca toate celelalte fete: tupeistă, nebună și plină de viață. Dar nu, eu sunt timidă și tăcută. Desigur, până în clipa în care sunt călcată și pe ultimul firicel de răbdare. Atunci mă transform -ca să zic așa.

8) Care e cartea ta preferată de pe Wattpad? Dar din cele scrise de tine?

Nu am o carte preferată, iubesc orice carte ce o citesc. Dintre ale mele, ”Aleasa„ va avea mereu un loc special în inima mea. Nu știu de ce, dar asta simt. E singura carte din cele patru în care pun enormă grijă și inimă!

9) Cu cine ai vorbit prima oară pe Wattpad? Mai păstrezi legătura cu aceea persona?

Prima și prima dată am vorbit cu o scriitoare a cărei cărți o citesc. Ea a fost cea care mi-a ascultat ideile pentru cartea ”O viață plină de mistere„ și tot ea m-a încurajat să o fac cunoscută. Încă mai țin legătura cu ea și ne înțelegem bine.

10) Crezi că pe Wattpad se pot lega prietenii?

Da. Eu mi-am făcut mulți prieteni de când am acest cont și am cunoscut multe persoane de treabă!

11) Ce te-a determinat să scrii prima ta carte?

Plăcerea de a scrie. Scriu încontinuu de când am învățat în clasa întâi toate literele și o făceam pe orice apucam. Pe foi, pe banca de la școală, pe caiete. Când am descoperit acest site m-am bucurat enorm. Puteam să citesc ce și când vroiam, puteam să scriu ce-mi doream. Așa pasiunea pentru scris a crescut pe zi ce trece și acum nu mă mai pot opri!

12) În viitor te vezi o scriitoare de succes?

Nu știu ce să zic. Nu, nu cred... Până la urmă nu sunt așa de bună precum alți zeci de scriitori de pe acest site. Sunt doar o simplă fată care face ce îi place. Totuși, nu prea mă văd eu scriitoare. Am alte planuri pentru viitor!

13) Ce gen de cărţi preferi?

Iubesc cărțile de aventură! Pline de acțiune, unde niciodată nu ai să te plictisești citind. De asemenea, ador și cele ce au supranaturalul ca principiu -în principal vampirii.

14) Crezi că Wattpad-ul ţi-a schimbat viaţa? Dacă da, în bine sau în rău?

Cu siguranță a făcut-o! Datorită lui vocabularul meu s-a dezvoltat profund, am învățat să compun și să vorbesc pe un limbaj cu totul diferit decât înainte. Nicicând nu mi-aș fi imaginat că îmi voi dedica așa de mult timp scrisului, dar o fac. Iubesc acest site!

15) Când ai început să scrii, te-ai gândit că vei ajunge aşa sus?

Nu sunt chiar așa de sus, dar eu mă bucur unde mă încadrez. Nu scriu pentru voturi sau păreri. Scriu pentru că-mi place, pentru că prin acest mod îmi pot exprima sentimentele, gândurile și ideile cu altcineva.

Un mesaj pentru cititorii tăi?

Da, aș vrea să le mulțumesc tuturor ce-mi citesc cărțile, că-mi spun părerile lor sincere indiferent de sunt bune sau rele. Sper că nu vă voi dezamăgi niciodată! Vă aștept pe grupul meu de pe facebook unde vom putea vorbi tot timpul și unde ne vom putea cunoaște mai bine! Vă pup pe toți, dragii mei!

Îţi mulţumesc că ai acceptat! Succes în continuare!

A fost plăcerea mea să-ți răspund la întrebări! Succes și ție mai departe cu interviurile!

--

Va astept parerile despre interviu,raspunsurile Laviniei si cartile ei!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 08, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Vocea ScriitoruluiWhere stories live. Discover now