5.Bölüm Eline Dusmek

12.5K 106 0
                                    

    Eve geldiğimizde çok yorulmuştuk. Hiç halim kalmadı açıkçası. Ona döndüğümde o ela gözleri parliyordu kaslı vucudu resmen beni çağırıyordu. Yanına gittim ve ellerimi vucudunda dolastirmaya başladım. "Çok yorgunsan erteleyebiliriz."dedi. "Hayır gerek yok zaten yorgunlugum geçti." dedim ona gülümserken. "O zaman benimle gel." dedi. Başımı onaylar bir biçimde salladim ve onu takip ettim. Odasına girince sadece komodinin üstündeki lambalari yaktı renkleri kirmiziydi "Bunlarda mi planın içindeydi aşkım." dedim. "Evet özel bi gece olsun istiyorum." dedi. "iyiymiş ." dedim. "Bekle beni burda hemen geliyorum." dedi. Ve bende üstümü çıkarıp yatağa uzandım 5 dakika sonra kapı açıldı kutay içeri gelmişti yataktan dogruldum Ama ortalikti görünmüyordu sadece sesisini duyuyordum."O güzel yeşil gözlerini gözlerimden alıkoyamıyorum o kadar güzeller ki o kadar guzelsinki kumral tenin o dudakların ve kokun seni dünyalara değişmem prensesim seni bırakmayacağıma söz verdim ve o sözü hep tutucam." sözleriyle birlikte yukardan gül yaprakları döküldü kırmızı renkte gül yaprakları durdum kaldım konuşamıyordum gözlerim dolmuştu.

                              ***

  

Kutayin ağzından ;

Uyuya kaldı benim bitanem ne güzel uyuyor onu uyandirmamak için kipirdamiyordum bile çok yormustum umarım sabah kalkınca bana kizmaz çünkü kesin her yeri agricak kiyamam. Yavaş hareketlerle komodinin üstünde duran sigara pakedini alıp içinden bi dal aldım ve yerine biraktim çakmağı alıp sigarayı yaktım bunu ictigimi görse kizar suan tehlikedeyim umarım uyanmaz. Çok sıcak olmuştu icerisi klimanın kumandasini açıp yerine geri koydum o sırada asya arkasini döndü ben onun arkasından sarıldım uykum gelmeye başlayınca klimayı kapatim ve asyaya daha çok sokuldum uzerimizi ince biseyle orttum ve uykuya daldım.

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»

Sabah kalktığımda kutay yanımda yoktu biri kapıyı tiklatti ve "Giriyimi aşkım." dedi. "Gelebirsinnn." dedim. Elinde bi tepsi vardı kahvalti hazırlamıştı portakal suyu sıkılmış ve bi tanede gül. "Sen mi hazırladın bunu." diye sordum. "Bi dusunelim bir tane gül koyulmuş ,tepsiyi ben taşıyorum, portakal suyu sıkılmış ve kocaman kalvalti tabağı hazırlanmış demekki yoldan geçen adam yapmış aşkım." dedi. "Yaa dalga gecmesene iyiki birşey sorduk." dedim. Ekmegin üzerine yağ ve reçel sürdüm ilk ona isirttirdim sonrada kendim isirdim oda catalla peyniri alıp ağzıma verdi. Bende portakal suyumdan biraz kendim ictim ve biraz ona icirttirdim. " İç aşkım iç vitamin icmezsen hasta olursun." dedim. Bana sarıldı ışte huzuru buldum yer yine onun kolları arasindaydim...

YANSIMA Where stories live. Discover now