25. Bölüm Teklif

2.1K 24 0
                                    

Canımın sıkkın olması bir yana suanda tek dusundugum kutay. Aslında mertde peşimi birakmis değil. Başka numaralardan arıyor affetmemi istiyor. Hepsi yalan uydurma inanacigimi sanıyor pezevenk. Her neyse o büyük rehin alinamanin üstünden 4 gün geçti. Gogsumun ortasından geçen o çizgi kabuk bagladi incecikti. Ama hepsini yoldum mat gümüş renginde bir hal aldı. Kutayla gunlerdir birlikte olmadım onun bu izi gorupte vicdaninin kötü hissetmesini istemiyordum.

"Hayatim telefonumu bulamıyorum sen gördün mu?" dedi. Telefon elimdeydi ve kurcaliyordum. Amaç mi sadece can sıkıntısı.

"Bende Bitanem oyun oynuyorum." dedim. Sesim yatak odasından salona gitmistir umarim. Merdivenleri çıktığını duyabiliyordum. Sonrada odanın kapısı açıldı ve o güzel gulusuyle yanıma gelip oturdu. Onu ozlemistim kollarimi onun boynuna dolayip kokusunu içime çektim. Yeni traş olmuştu losyonun kokusu burnumu yakmaya sebep olmuştu. Boynuma minip bir öpücük kondurup beni bıraktı. Kutayi seviyorumdum hemde herseyden çok. Yanağına küçük bir buse kondurup ayağa kalktım.

"Asya ne zaman biticek şu olaylar kaç gündür kendini bana birakmiyorsun yoksa mert gelince beni yavaş yavaş siliyor musun?" dedi üzgün bir şekilde.

"O nasıl laf öyle kutay sadece vücudum eskisi kadar iyi değil izler kaldı ve geçmiyor." dedim.

"Ben bunu sorun etmiyorum Asya." dedi.

"Ben sorun ediyorum kutay o izi görünce kendini kötü hissedeceksin." dedim. Bunu soylememle ayağa kalktı ve üzerimdeki askılıyı çıkardı sonrada bir hirsla sudyeni çıkardı.

"Bu iz sana duyduğum sana hissettirmek isteğim zevkleri engelleyemez." dedi. Sonra gozlerimin içine o cidde tavirini takındı. Aniden dudaklarima yapisti ve o kollarını belime sıkıca sardı. Kipirdayamiyordum pekde meraklı değildim açıkçası onu istiyorum.

Üstündeki tshirtu çıkarıp kapinin olduğu yere firlatti. Ahh suanki haliyle o kadar azdiriciydiki sadece susmakla yetindim. Kemeri çıkarıp pantalonu indirdi. Sortumu çıkarıp bi kenara koydum napiyim toplayan benim. Yatagin üstündeki örtüleri takimlari çıkardim sadece çarşaf vee yastik kalmıştı. Kutayin hızlı hareketleriyle kendimi yatakta ve onun altında bulmam bir oldu. Kontrolü ona birakamazdim. Onun gibi hızlı bir şekilde üste geçtim. Saçlarımı yana atıp boynumu açtım. Hızlı ve kıvrak hareketlerle dilimi onun karın kaslarinda dolastiriyordum. Elleri kalcamda duruyordu ve aldı zevkten dolayı var gücüyle sıkıyordu. Altimdaki bez parçasını çıkardığı gibi attı. Parmaklarımi vucudunda dolastiriyordum parmagimin uclariyla onun altındaki siyah iç camarini yavaşça çıkardım. Onu zevkten inletmek istiyorum. Erkekliginin hepsini ağzıma aldım her ağzıma alisimda disleri sıkıyordum artık dayanamayacak hale gelmişti ama bırakmadım ve Erkekliginin altındaki kısmı emmeye başladım her ne kadar sessiz olmaya calissada basaramiyordu. İnlemeleri cogaliyordu.

"Yeter artik." dedi ve üstüme cikti.
Vucudumun goguslerimin her yerini yaliyor emiyor ve isiriyordu. Erkekligini kadinligimin girisine dayayıp var gücüyle ittirdi. Vücudunu goguslerime surterek zevk vermeye calisti üstümde yatar pozisyondaydi ve ahh ağırlığını vermiyordu. Kaç gündür olan o büyük hirsi pahaliya maal oldu. Çok sert giriyordu kendiside inliyordu. Canimin yanmasi umrumda degildi yanmiyordu acıyla zevki birarada veriyordu oda bunun farkındaydı. Buyuzden acisini tirnaklarimi sirtina geçirerek veriyordum. Bir süre yüzmeye gitmese iyi olur. Elim karnında dolaşırken bir an kasildi aniden hızlı bi şekilde içimden çıktı ve kadinligimin girişine bosaldı. Nefes nefese kalmıştım. Nefes alış verisim duzelene kadar dudaklarima her seferinde öpücük bıraktı.

Zaman ne kadarda cabuk gecmisti kendimi iyi hissediyordum uyanmistim ve girayla ilgilendikten sonra aşağıya indim kahvaltiyi hazırlayıp Kutayi çağırmak için yukarı ciktim banyonun kapisina vurucaktim ki kutay kapıyı açıp çıkınca elim onun vucudunda kaldı. Su damlalariyla ayrı bir çekici duruyordu vucudunda.

YANSIMA Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin