"kozasından çıkmamış bir kelebek"

4.4K 157 41
                                    

Aykal:

Gaza köklendim.Ani bir hızla geriye doğru savruldular.Hazan alışıktı ama Cemre'nin alışık olmadığı her halinden belliydi.

Cemre korkuyla karışık çığlık attı:

-"Siz delirmişsiniz!!!"

Birkaç dakika önce olanları gördükten sonra hâlâ bunu fark etmediyse birkaç tahtasının eksik olduğu ortadaydı.

İbre sonuna doğru geldiğinde en sevdiğim şey olan drift için arkadaki kız duygusal olarak çökmüş, biz ise sabırsızlanıyorduk.

O bilindik viraj gözlerimizin önünde belirirken sabrımızın son noktalarındaydık.Viraja giriş esnasında debriaja sonuna kadar bastım ve aracın burnunu viraj içine doğru yönlendirip el frenini çektim.Ve arkanın kopmasıyla beraber hemen bırakıp gaza yüklendim. Biz yan yan giderken Cemre'nin kulak tırmalayan çığlıkları sinir bozucu kahkahalarla dönüşmüştü.

Ani fren yaptığımda tek amacım sinir bozucu kahkalarını durdurmasıydı. O ise beklediğimin aksine kahkalar içinde "Bir daha!" diye bağırdı. Dikiz aynasından ona

'Seni s*kerim' bakışı attığımda yerine sinerek anında masum ifadesine bürünmüştü. Bu gülünçtü. Hatta Hazal'ın yüzünde beliren tebessümü gizlemek için başını çok az eğdiğini fark etmiştim.

Direksiyonu eve doğru kırdığımda bebeğime zarar geleceği için bunu o kıza ödetecektim.

Cemre:

Araba durduğunda karşımdaki boyaları dökülmüş,tahta çitleri yer yer kırılmış eve baktım. Sonra şaşkınlık içinde bakışlarımı Porshce'ye çevirdim.

Belediye Porsche mi dağıtıyordu da ben bilmiyordum. Bakışlarım ev ile Porsche arasında mekik dokurken bileğimi kavrayan sert elle sahibine baktım. Bıçakçı kız bıkkın bakışlarını bana yönetiyordu. Diğer kıza bakmak için başımı kaldırdığımda onun çoktan eve girdiğini fark ettim.Bıçakçı kızı takip ederek bende adımlarımı eve yönlendirdim.

Eve girdiğimde(ev demeye bin şait ister)

Duvarın bir kısmı cam vitrinle kaplıydı ve içinde savaş çıksa bir bölüğün bile sahip olamayacağı kadar çok silah vardı.

Soğuk kız neden var olduğunu bilmediğim camlardaki demir kepenkleri büyük bir gürültüyle kapatıyordu.O esnada odayı loş bir ışığın kaplamasıyle derin bir nefes aldım.

Korkuyor muydum?

Cevap:Altıma yapmak üzereydim.

Soğuk kız karanlık koridorda kaybolduğunda bıçakçı kızda LCD televizyonu açmakla meşguldü.

Bu eve bu televizyon mu?

Onlara bir türlü anlam verememiştim.Zenginliğin içinde fakirlik; fakirlik içinde zenginlik yaşıyorlardı.

Şimdi anlamadım bu ev gibi fakirler mi?

Yoksa kapı önünde hayallerimin arabası gibi zengin miydiler?

Ne renk olduğunu bilemediğim koltuğa acaba altından birşey çıkar mı diye temkinle oturdum.

Sakin olun birşey yokmuş.

Elinde içki ile koltuğa yayılan soğuk kıza kaşlarımı çatarak baktım.

İki kız da televizyona odaklanırken yerimde rahatsızca kıpırdandım. Acaba o filmlerdeki sorgulama sahnesinde miydi sıra? Beklediğimin aksine onlar beni umursamazlarken yerimde rahatça oturarak TV'yi izlemeye başladım. İzledikleri aksiyon filmiydi.

Psikopatlar ÇetesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin