Kapitel 10

325 16 1
                                    

Ida's synsvinkel

Sia og jeg vågnede 9:36, vi tog tøj på.

Tøj/Ida: sorte Adidas bukser, F.C.B trøje og sorte Nike sko.
Tøj/Sia: hvid bluse, en mørkerød cardigan, hvide jeans og sorte Supra Sneakers.

Sia og jeg gik over til drengene og spiste morgenmad, jeg tog nogle pandekager og nogle jordbær. Klokken var 11:45 så jeg skulle snart mødes med Justin , jeg rejste mig op og gik lidt væk. "Hey, hvad skal du?" Spurgte Louis om. "Bare lige ind til byen" svarede jeg. "Okay!!" Råbte alle i kor, og så gik jeg, jeg stod ved en bus og ventede på den.
Endelig var bussen der og vi var hurtigt over ved byen, jeg gik lidt rundt for jeg kunne ikke finde den mur. Jeg havde gået i 10 min, fedt nu kommer jeg også for sent, men pludselig så jeg et skilt hvor der stod "Berlin muren" jeg løb over til skiltet og så en med en hætte over hoved måske var det ham, jeg gik over og prikkede ham på skulderen. "Undskyld mig" sagde jeg og han vente sig om, jep det var Justin. "Nu skriger du ikke vel?" Spurgte han om. "Nej, kom" sagde jeg. "Okay" skyndte han sig at sige og så løb vi hen til busstoppestedet, og vi var heldige en anden bus var der, vi tog den hurtigt og på ingen tid var vi hjemme ved busserne.
"Godt så er vi her" sagde jeg og gik ind i bussen. "hvem bor her?" Spurgte han nysgerrig.
"Sia og jeg" sagde jeg. "Tænk at Sia (efternavn) vil have mig, til at være lære for hende."
Sagde han. "hvad mener du?" Spurgte jeg om. "Det bare, hun er så talent fuld" sagde han. "Okay, men vil du ikke møde hende?" Spurgte jeg "jo jeg vil" sagde han glad agtigt. "Okay hør, Sia er stor fan af dig så, når vi går over til dem gemmer du dig bag muren og jeg siger at jeg har fundet hende en lærer, og så kommer du frem okay?" Spurgte jeg. "Okay" sagde han.

Justin's synsvinkel

Fedt jeg skal møde Sia hun er vildt smuk og talentfuld, nå men vi gik over til dem eller jeg skulle stå bag en mur. "Sia, jeg har fundet dig en lærer." Sagde Ida. "Fedt hvem er det?" Spurgte hun, selv hendes stemme er sød. "Kom bare frem" sagde Ida.
Jeg gik ud til dem "hej" sagde jeg, OMG en smuk pige. "Er jeg den eneste der kan se Justin bieber" sagde hun, total forvirret, hun gik hen til mig og prikkede mig på skulderen. "Jeg er virkelig" sagde jeg, hun fik mega store øjne og krammede mig, jeg grinte bare af hende.

Sia's synsvinkel

OMFG Justin Bieber er her og vil lære mig at danse, det er helt ubeskriveligt,
Idag skal Justin også med ud på scenen, vi skal danse en dans Justin har lært mig.

Da vi endelig skulle på scenen gik det vildt godt, alle jublede og skreg.
Vi var endelig færdig "det var hårdt!!" Sagde jeg til Ida, imens jeg fik min normale puls igen. Justin skulle give et lille nummer så jeg stod bare der sammen med Niall og kyssede det var som om tiden stod stille. "Jeg elsker dig Sia" sagde Niall, jeg smilede sikkert som en idiot. "Jeg elsker også dig" sagde jeg. "Du betyder alt for mig" sagde han. "Tak, du betyder også alt for mig, før jeg mødte dig var det som om jeg manglede noget, men nu har jeg fundet det" sagde jeg, jeg elsker virkelig den dreng, han er alt for mig.
"Niall du skal ind på scenen nu!!!!" råbte en mand. "Godnat smukke" sagde han og kyssede mig i panden. "Godnat" sagde jeg, og så gik Ida og jeg tilbage i bussen.
"Du elsker ham virkelig meget ik?" Spurgte Ida om. "Jo meget" svarede jeg, og faldt i søvn.

Nyt livWhere stories live. Discover now