Gizemli Ev Ve Hırsız Kadın

201 15 6
                                    

Oldukça yoksul ve fakir kadın varmış. Bu kadın artık fakirlikten, yoksulluktan iyice bıkmış. Günlerden bir gün bu kadın adı çok duyulmuş yani ün yapmış bir müzeden değerli bir elması çalmış. Ve ormanın ıssız derinliklerinde çok eski zamanlarda terk edilmiş, yıkık dökük bir eve saklanmış. Bir iki hafta ortalığa çıkmamayı ve azıcık sakinleşmesini beklerken; planlar yapmaya başlamış. Bir gece ne yapıp yapmayacağını düşünür iken yorgunluktan bitap düşmüş ve derin bir uykuya dalıvermiş. kadın gece yarılarına doğru korkutucu sesler ile uyanı vermiş...

Zifiri karanlıkta yıkık evin küçük penceresinden içeri vuran ay ışığıyla. birlikte yavaş yavaş gözlerini aralatan kadın karşısında duran gölgeyi fark etmiş. Artık uyanık iken de rüya görmeye başladığını sanan kadın gözlerini açıp kapamasıyla birlikte gölgeyi yanında görü vermiş. Gölge ondan korkup kaçmaya çalışan zavallı kadını boğmuş.

Birkaç hafta sonra maceradan maceraya koşan ve kendine yeni yeni maceralar arayan bir dedektif araştırmalar peşinde koşarken ormanın derinliklerinde saklanmış bu yıkık, dökük evi terk eder ve evi araştırmaya karar verir, eve girdiğinde kadının cesedini görür. Kadının cesedini inceler, ipuçları toplar, parmak izleri ve bir de kadının boynundaki diş izlerini bulur. Hepsini bir bir inceleyip rapor haline getirir. Ertesi gece dedektif her şeyden emin olmak için tekrar ormanın derinliklerinde duran o yıkık, dökük eve gelir. Ve orada kadını öldüren gölge ile karşılaşır gölge bir anda dedektifi karşısında görünce çok endişelenir. Dedektif gölgenin bu endişesinden dolayı oynadığı oyunu geçte olsa çözer. Dedektif gölgenin bu oyunu karısını öldürüp sonrada karısının yani kadının çaldığı elması satıp zengin olabilmek için bu oyunu oynadığını anlar ve adamı yani gölgeyi tutuklatır, çalınan elması da müzeye geri verir.

Gizemli Ev Ve Hırsız KadınHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin