"Petrecerea"

80 3 0
                                    

Tim scoase capul lui Rares!
-Trebuie sa plecam acum de aici!Sa le spunem si celorlati si sa plecam de aici!zise Stephan!Tot ce-a zis...
Nu apuca sa zica ceva si o lovitura puternica in usa se auzii!
-Urca urgent la etajul 1,caci acolo e un geam si sari cand simti ca este nevoie.Fugi reoede spre cabana si convingei oe ceilalti ca trebuie sa plecati!Eu ma ascund aici sub podea !Pleaca!Tim se ascunse sub podea iar Stephan fugi sus!
Dintr-o data usa se sparse,iar Jason intra in camera unde se afla Tim!O usa se inchise iar Jason urca repede sus!Stephan se impinse in usa si tacu!
Era liniste de plina in cabana,Jason ii simti prezenta lui Stephan si coborâ 2 scari!Stephan respira incet,dar nu apuca sa-si inchida gura caci macheta lui Jason strapunge usa si ii face o gaura in stomacul lui Stephan,incat puteai sa vezi prin ea.Jason sparse usa ,si ii taie capul lui Stephan
Jason coboara scarile si intra din nou in camera unde se afla o gaura in mijloc!Acesta ii arunca,capul lui Stephan !Tim se sperie cand a vazut capul lui Stephan si scoase un sunet aproape imposibil de auzit!Jason il auzi,si a inceput sa cioparteasca parchetul.Tim da inapoi si cade intr-o groapa,acolo se aflau scheletii oamenilor care au patit acelasi lucru ca si el!Era aproape fara scapare singurul lucru pe care il putea face era sa urce din nou pe unde a cazut!Foarte greu!Incerca de doua ori,dar degeaba mai incerca odata dar fara rezultat,asa a se puse pe cimentul rece si striga incontinuu:Ajutoor!Vino aici monstru idiot!Ajutor!Dupa un timp acesta tacu si isi decise soarta si adormi
Inapoi la cabana Crystal Lake ,party-ul incepu ,muzica este data la maxim,Lidia s-a imbracat sexy si a inceput sa danseze la bara,trimitând niste valsuri din fund ce atragea din ce in ce mai mult privirile barbatilor,care stau in fotoliu si beau o sticla J&D.
Nimanui nu-i mai pasa de cei 4 colegi ai lor!
-Uhuu ,ce bine e !zise Antonia care statea in puoala lui Jordan si dansa !Da-mi si mie un pic de bauturica
-Poftim scumpo!Acum,da-mi un pupic!Acestia incep sa se sarute pasionat!
--------------------
Dupa 3 ore de baut ,dansat , petrecerea deabia incepe ,Daniel pleca ,cu Lidia intr-o camera unde au inceput din nou
Lidia:"Simteam cum ma vrea ,era in boxeri dar nu mai rezistau mult si "cutitul"urias intra in mine!
-Esti criminala!dupa care isi da boxeri rupti jos,si se urca pe ea,pupand-o pe frunte si din ce in ce mai jos.
Ajunse la nivelul pieptului unde acesta ,trase cu dintii de un sfarc.Un tipat se aude,dar este oprit de buzele dulci ale lui Daniel!
Lidia intinse mana ,si o puse pe spatele lui ,iar cu cealalt mana il tinea de gat!Daniel se ridica,isi da boxeri jos si se pune din nou peste Lidia,incepand din nou o dragoste de vis.
Tim se trezeste,parca mai in forta si reuseste sa se urce pe unde a cazur.Se uita printre scanduri sa vada daca mai este cineva!
"-Nu mai e nimeni"isi zise in gand,acesta se ridica,se scutura si pleaca repede spre cabana Crystal!
Jordan si Antonia se distrau incontinuu!Amelie vorbea cu Sorina despre Darius si Daniel.
Jordan isi zise in minte ,cand simtii sani lui Antonia aproape de pieptul lui frumos:"Ce sani mari ai!"iar Antonia:"Cat pierde Antita acuma"
Deodata Sorina se enerva si merse repede spre Darius si-l impinse pe un scaun,unde Sorina sari pe el! Doar Amelie era singura,toti se distrau !Antonia a vazut ca Amelie il cauta pe Daniel asa ca pleaca de pe Jordan !
-Pe cine cauti,draga?zise Antonia
-Pe Daniel!Sti cumva unde e !zise Amelie,care se uita in prejur!
-Aaaaa da!spune Antonia,care aproape o buvnea rasul cand o vedea atat de proasta!
-Unde?
-Vino dupa mine!Antonia o duse aproape de camera lui Daniel si deschise usa:

Camp Crystal LakeWhere stories live. Discover now