4. kapitola

545 56 10
                                    

Seděla jsem ve vlaku u stolu a naproti mě seděli ti dva, Newtenson a Ingileif, a sklíčeně se dívali na zem. Já jsem vstala a přešla do zadního vagónu, kde seděla Melronie Finkreová, jediná vítězka z jedenáctého kraje, a zasněně hleděla na ubíhající krajinu.

" Kde je Katarosa?" zeptala jsme se po chvíli.

" Odjela asi před dvěma hodinami, prý jí volali z Kapitolu, že má okamžitě přijet." řekla svým chraplavým hlase, pak se na mě otočila s úsměvem na tváři " Jo, a abych nezapomněla, mám ti od Katarosy vyřídit ze máš v pokoji video, co máš dělat." odmlčela se " Co za chudáky je to letos ?" zeptala se a do tváře se jí začal vkrádat smutek. Jí,  jako jen málo lidem z Kapitolu, nebylo jedno koho vylosují, vždy těch lidí litovala a celé Hunger games brala jako zvrácenost celého lidstva, tenhle názor jsme sdíleli.

" Sourozenci, dívka se jmenuje Ingileif a kluk Newtenson. Dívce je 15 a klukovi 17. Myslím, že by jsi je měla jít podpořit asi to teď budou potřebovat. Ale jen tě prosím o jedno, nedávej jim zbytečně naděje, že to mohou oba přežít." řekla jsem roztřeseným hlasem.

************************************

" Prosím říkejte mi Ing. " řekla Ingileif když jsme si s Mel sedli naproti nim.

" A mě prosím Newt." ozval se Newtenson.

" Já jsem vaše mentorka Melronie, ale říkejte mi prosím Mel." řekla mile Mel." Lyn, mohla by jsi prosím skočit pro něco k zakousnutí, vsadím se ze Ing a Newt mají hrozný hlad a mě prijde, že s námi snad neposlali žádného avoxa."

Vstala jsem a vděčně přikývla. U tohoto okamžiku jsem fakt být. Nepotřebovala jsem vidět jak se zhroutí, když jim Mel řekne ze to stoprocentně oba nepřežijí.

TAK TADY JE NOVÁ KAPITOLA, DOUFÁM ŽE SE VÁM BUDE LÍBIT. VOTE A KOMENT POTĚŠÍ :-*.

HUNGER GAMES - I am from CapitolKde žijí příběhy. Začni objevovat