Home

7.8K 344 15
                                    

O 3 měsíce později:

Už jsem přes 3 měsíce a něco s Harrym. Jeho fanynky jsou úžasné. Followli si mě na Twittru, fotím se s nimi. Maxe jsme udali a oni ho zatkli. Dostal 2 roky. Docela málo, ale když jsem s Harrym tak se nebojím. Pracuju pořád u Nili. S Haysem i s Nashem si rozumím. Jsou jak mý mladší bráškové.  Dnes, ale odjíždím zpět domů, protože jsou vánoce. YEAH!

Chystala jsem si věci do tašky, když mě někdo chytl okolo pasu. Usmála jsem se a otočila se. Harry se mi hned přitiskl na rty a já s ním začala spolupracovat. Jelikož jsme měli málo času a já toho musela ještě hodně stihnout, odtáhla jsem se od něho. Prohrábla jsem mu vlasy.

"Budeš mi chybět" zašeptal.

"Ty mě taky... ale je to jenom pár dní" usmála jsem se na něho ještě víc. Harry si mě prohlídl od zhora nahoru.

"Jedeš v tomto?" ukázala na moje pyžamo s medvídkem.

"Máš problém?" nadzvedla jsem obočí. Harry se zasmál a zvedl ruce na obranu. "Já bych se oblíkla, ale můj přítel mě nechce pustit" našpulila jsem rty.

"A moje přítelkyně si myslí, že je to lehké... ale něco ti řeknu" sklonil se k mému ucho "Já tě nechci nechat odjet" zahihňala jsem se, protože jeho dech mě zalechtal na kůži. Potom jsem se koukla do jeho smaragdových očí.

"Věř mi, že já stebou chci taky zůstat... Ale jsou vánoce" pokrčila jsem rameny "Budu pryč jen pár dní"  Harryho ruce se přemístili na můj pas. Přitáhl si mě ještě blíž k sobě. Stoupla jsem si na špičky, abychom byli aspoň trochu ve stejné výšce. 

"Pár dní..." zašeptal Harry "A jestli se mi nevrátíš přijedu si pro tebe" řekl vážně Harry.

"To zní zajímavě" zasmála jsme se "To chci" špitla jsem a položila jsem ruce na jeho hruď. "A není to jediné co chci" zašeptala jsem u jeho ucha. 

"Tohle mi nedělej" zavzdychal Harry. Ušklíbla jsem se a kousla jsem se do rtu.

"A co?" řekla jsem se nevinně. Harryho ruce se přemístili na můj zadek a stiskli ho. Z úst mi vyšel jemný vzdych.

"Emmo pohni musím vyrazit!" zakřičel z chodby Zayn. Odtáhla jsem se od Harryho a prohrábla si vlasy. 

"Musím se obléknout" řekla jsem.

"Dobře" Harry mě ještě rychle políbil a potom odešel dolů. Já jsem se převlékla (komentáře) a zapla sportovní tašku. V koupelně jsem se namalovala a vlasy si nechala rozpuštěné. Ještě jsem si dala čepici a byla hotová. Do malá kabelky, jsem si dala peněženku a mobil a dala si ji přes rameno. Druhou tašku jsem vzala do ruky a šla dolů.

"Počkej vezmu ti jí" doběhl ke mě Harry a doslovala mi tašku vytrhl z ruky. Došli jsme k Zaynovu autu a Harry mi tašku hodil do kufru. Opřela jsem se o auto. Harry došel ke mě a objal mě okolo pasu.

"Nevím, jestli to bez tebe vydržím" zamumlal mi do ucha.

"Vydržíš" usmála jsem se na něho a pohladilo ho po tváři. "Uděláš pro mě něco?" zeptala jsem se. Harry přikývl. "Ohol se začala jsem se smát, Harry po mě hodil vraždivý pohled, ale potom se dal stejně jako já do smíchu.

"Budeš mi moc chybět" zašeptal, když jsme se přestali smát,

"Ty mě taky" stoupla jsem si na špičky a omotala ruce, kolem jeho krkem. Chvíli jsem se dívala do těch nádherných očí a potom jsem přitiskla rty na ty jeho. Jako vždy tam zapadali. Z domu vyšel Zayn a já věděka, že už musíme. Ostatní kluci, byli ještě doma a tak se postavili na verandu. Odtáhla jsem se od Harryho a rozběhla jsem se knim.

"Krásné vánoc" řekla jsem a všechny objala. "Budete mi chybět"

"Myslím, že si od nás aspoň odpočineš" zasmál se Niall

"Tož pravda" zasmála jsem se. "Tak ahoj" 

"Ahoj" řekli naráz a já došla zpět k autu. Harry si mě přitáhl k sobě a políbil mě. Zayn zatroubil a já jsem se až lekla. Nastoupila jsem. Když jsme vyjížděli se Zaynem jsem klukům mávali. Vím, že je to jenom na pár dní, ale mám dojem, že se něco stane.

Letadlo konečně přistálo a já se Zaynem jsme šli pro tašky. "Myslíš, že je v hodná doba našim oznámit, že jsem Perrie požádal o ruku?" zeptal se nečekaně, Oříšky, co jsem zrovna měla v pusu jsem vyplivla na zem. Všichni lidé se na mě koukli. Ale mě to bylo fuk... koukla jsem se na Zayna.

"Cože si udělal?" vypískla jsem. Zayn se poškrábal za krkem.

"Požádal o ruku" zamumlal. Upustila jsem tašku na zem a skočila mu kolem krku.

"Páni to je úžasný" Zayn se smál a jednou semnou zatočil do kolečka. Potom mě pustil.  Koukla jsem se k východu, kde stálo pár lidí a potom jsem ho uviděla. "Tati..." zašeptala jsem neslyšně. Bylo mi jedno, že tam Zayna nechávám i smou taškou. Rozběhla jsem se za tátou a skočila mu okolo krku. Táta to čekal a omotal ruce kolem mého pasu. Zatočil semnou. Když mě položil na zem tak se mi koukl do očí. Pohladil mě po tváři, jakoby se ujisťoval, že jsem tu.

"Chyběla si mi holčičko" usmál se na mě.

"Ty mě taky" Táta mi dal pusu do vlasů.

"Jasně nech tam svého bratram ať ti vezme tašku" ozval se zamnou ironicky Zayn. Táta se zasmál. Ustoupila jsem z cesty, aby se mohl se Zaynem uvítat. Zayn pustil tašky a s tátou se objali a poplácali se po zádech.

"Tak co děti? Jste připravení jet domů?" zeptal se táta, když bral mojí i Zaynovu tašku. Se Zaynem jsme se na sebe koukli a usmáli se. Potom jsem se koukli na tátu.

"Jasně" řekli jsme zaráz. Táta se na nás usmál a mi se vydali k autu. Tak moc jsem se těšila na svátky prožité s rodinou.

Secrets (Harry Styles)Kde žijí příběhy. Začni objevovat