When he kisses me I wish it was you

8.5K 410 6
                                    

Probudila jsem se a nechápala jak jsem mohla usnout. Do pokoje svítilo slunce, takže jsem si musela zakrýt oči. Na počasí v Londýně to byl vážně nezvyk. Vylezla jsem z postele a zjistila, že mám tílko a kraťase na spaní.  Musela jsem být vážně unavená, když ani nevím, že jsem se převlíkala. Koukla jsem se na sebe do zrdcadla. Tato holka včera přiznala, že je zamilovaná to kamaráda jejího bratra. Je to možné?

Někdo zaťukal na dveře. "Dále" řekla jsem a přejela si rukou přes vlasy. Dveře se otevřeli a vnich stál Harry. Vypadal unaveně jakoby celou noc nespal. "Myslela jsem, že jseš u Kandell" řekla jsem a otočila se zpět k zrdcadlu.

"Zayn mi volal, cos mu řekla" 

"Proč nebyl sakra potichu??!!" řekla jsem potichu pro sebe. Otočila jsem se "Ne znovu už to neřeknu Harry" zakroutila jsem vzpůrně hlavou. Harry zavřel dveře a opřel se o ně.

"Nechci, aby si to řekla znovu... Teď chci, abys poslouchala ty mě" chtěla jsem něco namítnout, ale pokračoval "Rozešel jsem se s Kandell... celou noc jsem se procházel po Londýně. A to jenom kvůli tobě" Harry se odlepil ode dveří a došel ke mě. "Ty si přiznala, že mě miluješ, ale já ještě ne. Takže Emmo jsem do tebe totální blázen. K žádné holce jsem toto ještě necítil" prohrábl si vlasy a koukl se do rohu, kde jsem měla fotky se Zaynem, s mámou nebo se ségrama. "Musel jsem ti to říct" dívala jsem se na něho neschopná slova. "Řekneš něco?" otočil se na mě a já v jeho očích viděla zoufalství.

"Nevím co..." zašeptala jsem. Harry mě vzal za ruku a koukl se mi do očí.

"Řekni mi, že vše bude dobré. Já a ty budeme mít společnou budouctnost" 

"Harry..."

"Řekni mi to" 

"Nemůžu!" vykřikla jsem a odtáhla jsem se od něho. "Nemůžu ti to slíbit... Nemůžu ublížit Jeredovi"

"Takže si to myslela vážně?" zeptal se "To, že mě nechceš vidět? Mluvit semnou?"

"Ano Harry myslela" řekla jsem. Došla jsem ke dveřím a otevřela "Běž Harry" sklopila jsem pohled, aby se na něho už nemusela kouknout. Harry beze slova odešel a já zavřela dveře. Opřela jsem se o ně zády. Když jsem se vydýchala došla jsem do šatny a vytáhla si džíny a svetr. Oblíkla jsem se a rozčesala si vlasy. Slyšela jsem dole zvonek, chtěla jsem to ignorovat, ale potom jsem slyšela jak mě Niall zavolal. Seběhla jsem a uviděla Miu.

"Ahoj pojď dál" usmála jsem se a nechala jí vejít. 

"Ahoj" pozdravila mě Mia. "Napadlo mě... nechceš někam jít?" kousla jsem se do rtu.

"Dneska nemám náladu promiň, ale jestli chceš můžeš u mě zůstat. Pustíme si film a můžeš tu přespat" navrhla jsem. Mii se rozzářili oči.

"To zní fajn. Venku na mě čeká auto... pojedu domů a odpoledne přijedu" přikývla jsem. Mia mě objala a tak jak rychle přišla i odešla. Když odešla zjistila jsem, že stojím bez pohybu ai pět minut. Přemýšlela jsem... přemýšlela jsem o tom, co Harry řekl. Jak se rozešel s Kandell. Z přemýšlení mě vyrušil zvonek. Otevřela jsem a než jsem si stihla uvědomit, kdo tam je ležela jsem na zemi. Chytla jsem se za tvář, do které jsem byla zasažena, když mi někdo dal facku.

"Jak můžeš udělat něco takovýho!" zařvala na mě Kandell. "Když si tu nebyla ty tak vše bylo dokonalý. A potom se objevíš ty, a všechno pokazíš" 

"Co se tu děje?" přiletěl do haly Zayn. Když si mě všiml na zemi prvně mi pomohl na nohy. Potom přišel Harry. 

"Kandell, ona za to nemůže" řekl. "Pojď si promluvit nahoru" Kandell se na mě koukla a potom přikývla. Odešla s Harrym nahoru.

"Jsi vpořádku?" zeptal se Zayn. Přikývla jsem a odešla jsem do obyváku. Posadila jsem se. 

"Zayne já ani nevím jestli jsem v pořádku. Fyzicky ano, ale tady..." ukázala jsem na místo kde mám srdce "Ne" stoupla jsem si "Musím mu to říct... musím to říct Harrymu" 

"Co?" zeptal se nechápavě Zayn. Nestihla jsem mu odpovědět a vyběhla nahoru. Vrazila jsem do Harryho pokoje. Zrovna se hádal s Kandell. Ta stála a máchala rukama zatímco, Harry ležel na postely. Koukl se kdo mu vtrhl do pokoje.

"Kandell vypadni" řekla jsem a nepřestávala se koukat na Harryho.

"Cože?" zeptala se z výšeným hlasem Kandell. 

"Prostě běž pryč" řekla jsem. 

"Ještě jsme neskončily" řekla a odešla. Bouchla dveřma až jsem naskočila.

"Stalo se něco?" zeptal se unaveně.

"Ano stalo" řekla jsem a založila jsem si ruce na hrudi "Stalo se to, že nedokážu ignorovat moje pocity. To že tě šíleně moc miluju. To, že myslím pořád jen na tebe. Vím co jsem říkala, že nedokážu ublížit Jeredovi, ale vlastně mu ubližuju už teď když myslím na tebe. Když mi napíše přeju si, aby si to byl ty. Když mě políbí přeji si aby si to byl ty." nevím jak to udělal, ale než jsem stihla mrknout Harry už předemnou stál "Takže ti teď a tady Harry říkám, že tě miluju" Harryho oči ožili.

Secrets (Harry Styles)Kde žijí příběhy. Začni objevovat